O widze ze robak ubiegła mnie dzis o minute

nawet nie zauwazylam

....Ja tez z tymi humorkami to normalnie ogien

ostatnio ciagle chodze zla i wszystko mnie denerwuje normalnie masakra.....A wogole dzis i wczoraj to tak sie zdenerwowalam ze uhhh...............Pamietacie dziewczyny jak kiedys wam pisalam,ze miedzy mna i moim mezem jak sie okazalo miesza moja kuzynka?To wczoraj zas sie dowiedzialam,ze za plecami mi nonono obrabia i wogole a dzis jak jej napisalam co o niej mysle to miala beszczelnosc mi napisac taki tekst ze az wysiadlam

....Bo wiecie ona mieszka w domu po mojej ś.p.Babci i Dziedku i to mieszkanko w spadku było dla mojego brata,ale ona i jej matka tak namacili babci w glowie jak juz byla umierajaca,ze w ostatniej chwili spadek został zmieniony...Wyobraźcie sobie,ze ona miala mi beszczelnosc napisac,ze nie ma zamiaru wysłuchiwać mnie jak jej ciagle mowie "dlaczego nie odwiedza grobu dziadkow" bo ona i jej matka opiekowaly sie babcia jak umierala to teraz juz nie musza a grobem to sie my mozemy zajac

.

...Wiecie co no tak beszczelnych ludzi to ja chyba jeszcze nie znalam niewiem jak mozna byc tak bezdusznym.....Dobra uciekam bo troszke was chyba zanudzam

...Buziolki