Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 10:10

a no i jeszcze na temat wtborow...kupilismy wczoraj w polskim sklepie Newsweek'a...i tam jest bardzo jasno pokazane kto za czym idzie....i wasnie do tego kuknelam....i powiem Wam ze jednoznacznie nie jestem w stanie wybrac :ico_noniewiem: ...musialabym stworzyc wlasna parti chyba i pomieszac troche te ich pomysly ulepszenia kraju...zadna ze stron nie jest dla mnie wystarczajaco dobra :ico_wstydzioch: pewnie ja mam tylko takie zdanie..ale to moje zdanie i juz :-D w kazdej z nich jest cos z czym sie zgadzam i niezgadzam i badz tu czlowieku madry... :ico_puknij:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2007, 10:42

Witajcie..

Dzis juz w troche lepszym humorze wstałam, dzien zapowiada sie fajne, o ile moj maż nie wymyśli ze na prawde nie idzie na te urodziny, bo sie znow wkurze, przeciez mieszkamy z mama w jednym domu i ale by było...

glizdunia wiesz kazdy nie oddany głos to głos oddany na PIS, a tego bysmy nie chcieli przeciez?!?!?! moje poglady polityczne tez sa rozne ale wg testu do ktorego kiedys podesłała link massumi wyszło mi z jaka partia najbardziej sie one zgadzaja i na ta zagłosuje..

doris powodzenia w szkole, moj zapał zdo nauki i bywania na uczelni zniknął jak urodziła sie Mili, ale od listopada bede sie starac..

kulka ja nie jestem zwolenniczka podawania jakichkolwiek leków, ale jak sa nieuniknione to coz zrobic, lepiej ulzyc dziecku..

a ostatnio czytałam ze jak dziecko goraczkuje to dobry objaw ze organizm dziecka sam walczy z choroba i nie powinno sie panikowac, jezeli goraczka siega nawet 39 stopni...i ne konieczne jest podawania jakichkolwiek lekow obnizajacych ja :ico_noniewiem:

ja tez zycze miłego dnia, nie wiem o ktorej zajrze, ale na pewno to zrobie..ide pomoc cos mamie poki dziecie :555:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2007, 11:12

witam z rana ... Duży miał mie wolne i ..... po 10 pojechał do pracy :ico_zly: zaczynam miec dosc .... zycie
mały szaleje- oj "ciocia Małgosia " co z nim siedzi chyba go nam rozpieszcza :ico_nienie: :-D tylko koło niego siedziec i juz - bo sam to :ico_nienie:
Doris - co do wagi - no ..ja to troche pomagałam .. lekkie głodóweczki - czyli obiad ok. 15 i do wieczora juz nic .... bo inaczej by było ciezko zrzucic te ...ok 25 ..... hmm ...... ale juz jest w miare dobrze
u nas tez słonk o super- tylko zimno - wiec za godzinke na spacerek
zbora - my was kochamy !!!!! no co ty - tylko jak sie tu wyrwac ??? robota /.... człowiek lata .... co do roboty ... to sie nie dziwie ze chcesz szukac ... ja tylko przez ta cholerna kase chce isc do pracy ...hmm...
dobra lece sie ubierac - chyba młodemu bedzie treza rajstopy pod spodnie wciagnac i kurtke wrzucic - bo naprawde zimno

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 paź 2007, 11:27

ANES !!!!! jesteś tam gdzieś ???
nie mogę dziś się spotkać :(
Iga przeziębiona bardzo...
miałam zepsuty komputer i mi niektóre nr gg wcięło :ico_zly: m. in. Twój... a tu nie mogę Cię znaleźć :ico_placzek:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 11:34

Lady...a wiesz...mowisz PiS...tego nie chcemy?ja nie wiem,ale i tak nie pojedziemy glosowac...A. gadal ze to jednak do Bristolu az trzeba.....wiec to juz napewno odpada...mama moja przed chwilka mi gadala ze juz nie moze patrzec jak zle sie dzieje i jakby byla 10 lat mlodsza to juz jej w polsce nie ma....fajnie sie gada bo nie jest 10 lat mlodsza :ico_noniewiem: ...a tutaj tez jakies wybory maja byc ,juz nam jakas kartke przyslali....i tez nie idziemy bo nie wiem o co biega :ico_noniewiem: ...ja naprawde nie interesuje sie polityką...kompletnie nie moj prog zainteresowac...choc pewnie powinnam :ico_noniewiem:

Moja corka spi juz godzinke...ja juz lazienki sprzatnelam,kapiel wzielam,A. sciera kurze,musi jeszcze pajeczyny z plotu zebrac-bo nas zjedza te pająki :ico_olaboga: ....i leczo dzis na obiad...a na wieczor planow brak!mieli wpasc znajomi ale jakos nie dają znac czy przyjadą :ico_noniewiem: ........ogoda sie sliczna robi...ale nada chlodno-a kupilam sobie wczoraj kurtkę na jesien...w takim niepraktycznym bialym kolorku :ico_oczko: :-D

Mykam zjesc cos slodkiego....koniecznie :ico_haha_01: ..a Lady daj znac jak na urodzinach!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2007, 12:35

Jestem znow na momencik..

anza a gdzie Iga znow sie kataru nabawiła :ico_olaboga: , nie zazdroszcze, u nas na razie sie obeszło, ale to dopiero poczatek zimy, zobaczymy jak bedzie..

glizdunia i ciesz sie ze cie polityka nie interesuje...tez bym tak chciała, ale teraz jak prowadze swoje gospodartwo domowe to mnie to zaczeło interesowac, bo od tego kto bedzie rzadził tym krajem zalezy przyszłosc mojego dziecka i nasza...i nie moze tak byc ze przy naszych zarobkach zwykły ser staje sie rarytasem jak bardzo dobra szynka.( 25 zł/kg)..

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2007, 13:20

dziewczyny a ja mam dylemat ... zbliza nam sie 1 rocznica ślubu ..... hmmm ..co kupić ??? no papierowa pierwsza - myslałam o bardzo duzym zdjęciu i stylizacji na Merlinkę :-D ale kurna drogo chca fotografowie ... hmmm ..macie jakis fajny pomysł?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 paź 2007, 13:23

a ja Was muze przeprosic...bo popelnilam gafe mowiąc ostatnio ze Maya nie ma czapek...ma 1 -znalazlam jak chowalam za male ubranka..taka z kompletu i troche cieniutka ale jest!i wyprawilam moich na podworko robic porządki!mala wylądowala na pol leząco w spacerowce...a A. zboiera te pajeczyny i samochod odkurza...a ja jak paparazzi..hihihi robie fotki i zaraz na tt :-D :ico_haha_01:

wiec najpierw fota jak znajoma z synkiem u nas byla...
Obrazek
no i teraz juz moje kochania...i pokaze wam moj wynajmowany typowo angielski domek :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-20, 13:25 ]
ups...zapomnialam poodwracac zdjecia..wybaczcie :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-10-20, 13:56 ]
oj...no i koniec spokoju bo domownicy juz wrocili...zaliczyli jeszcze krotki spacerek,Maya zjadla ulubiony puding ryzowy....i trzeba zaplanowac jakos reszte dnia,jakies pomysly?

Gosiu...no kurdi...jakos weny mi brakuje ale moze Massumi cos wymysli? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

20 paź 2007, 13:58

no hejka .....

lady bird mi nie chodziło o temperature z tym paracetamolem ... mi chodziło o bol ... to tez jest lek przeciwbolowy i w czopkach jest najlepszy bo nie obciaza przewodu pokarmowego ... dlatego ja wole dac mu czasami czopek niz patrzec jak cierpi i poprostu nie dawac bo nie .......... no nam juz 2 zabek wychodzi ......

teraz maluszek spi ... chciałabym isc na spacer ale co zaczne sie ubierac to zaczyna padac deszcz.....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2007, 13:58

GLIZDUNIA, piekny domek i fajne ogrodzenie pomimo tych pajeczyn :-D

ja tez sie troszke interesuje polityka ale raczej ostatnio ze wzgledu na jej smieszność a nie na powage urzędu

my juz po spacerku ale oczywiscie tylko 40 min i nic wiecej
mala wlasnie troszke sie zabawia na macie ale to dlugo nie potrwa

a to moje dziecie kilka dni temu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-20, 14:00 ]
ja tez bym dała małej cos przeciwbólowego ale poki co to chyba nie jest to
jak raz dalam jej nurofen to wcale lepiej nie spała
zreszta dziasła m atakie jakna początku
jej wudac po dziasłami zarys zebów
smiesznie to wyglada ale poki co to pod palcem czuc tylko ostre

[ Dodano: 2007-10-20, 14:08 ]
a wiecie ze moje dziecie pelza do tyłu
zostawiłam ja na macie a teraz jest juz na podlodze :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”