Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

20 paź 2007, 22:32

Hey!!
A ja tu teraz sama... :ico_placzek:
Mieliśmy znów gości. Tym razem znajomych, więc było Ok :ico_haha_02: Ja nie wiem co ich wszystkich napadło, żeby nas tak odwiedzać :ico_olaboga: W sumie nie powinnam narzekać ale co za dużo to nie zdrowo. Przynajmniej raz w tygodniu ktoś u nas jest. Mężuś z kolegą popili śliwowicy i.... :ico_olaboga: Ale już śpi :ico_sorki: A ja teraz samiuśka kończę swoją lampkę wina- Alkoholiczka chyba ze mnie. :ico_olaboga: Nawet lusterka nie mam :ico_olaboga:

Julci idą dwa ząbki z góry. Jednego jako tako widać a drugi też idzie, ale to zaledwie zalążek. Mała biała kropa. Moje dziecko jest święte. Tzn ja oczywiście nie chwalę :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Syla- to nasze dzieci są samotne. Mojego zięcia technika odseparowała od Julci :ico_placzek:
Co do okien to ja nie wiem kiedy umyję... chyba na Boże Narodzenie dopiero...

Chyba pójdziemy na te wesele. Tzn nie R tę decyzję podjął, ale ja i brat Rafała. Bo on to w tym przypadku nie potrafił podjąć męskiej decyzji. Wahał się jak baba przed @. Postaramy się załatwić to jak najtańszym kosztem i pójdziemy się odchamić, jak to powiedział Jacek i posłuchamy disco-polo. Może nawet zatańczymy! hehehe Jacek nie tańczył nawet na naszym weselu, ale zawsze będzie do kogo się odezwać, bo poza nimi, R i młodymi to nikogo nie będę znała.

A w ogóle to chciałam się pochwalić- mój tato zobaczył dziś pod jaką kołdrą śpi Julcia- nie przypadła mu do gustu (mam tę z allegro) i pojechał kupił wnusi taką fajną cieplusią za..99zł! :ico_szoking: mała jest zachwycona- turlała się po niej jak po żadnej innej, przytulała, okrywała, normalnie szok!

Delicja- przepisy wyślę wolnym czasem. Może jutro wieczorkiem. Wolisz, żebym napisała tu, czy mailem?

Coś chaotyczny ten mój post. Ale to normalne u mnie po lampce winka :ico_zdrowko:

jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

20 paź 2007, 22:34

Mróweczka, ale masz fajowe zielone łózeczko!!!!!! i faktycznie stoi!!!!!!!iw_rybka, ok to worce i przejze a oto moja lala

pare fotek w zaduzym troszku paszczyku

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-20, 22:37 ]
Obrazek

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 paź 2007, 01:01

Ja jutro wpadne skomentowac Wasze posty, teraz prosze o modlitwe za synka mojej kolezanki, Wojtus urodzil sie w czwartek i podejrzewaja u niego chyba jakas chorobe genetyczna :ico_placzek: , we wtorek dopiero bedzie badany w klinice dla dzieci,prosze szeptnijcie komu trzeba, zby okazal sie zdrowym chlopczykiem. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-21, 01:02 ]
Jogo-alboi mi sie wydaje albo Lala podobna do mamci i do tatusia :ico_szoking: Piekna. :-)

caro

21 paź 2007, 09:49

Katrin będę się modliłą za Wojtusia wierzę, że będzie zdrowym chłopcem, mam nadzieję, że podejrzenia się nie sprawdzą!!!!!!!!!!!

Delicja ja to zawsze mam jakieś pecha chyba jak idę coś młodemu kupić, bo akurat pełno dziewczęcych krojów, jak już kolory mi się podobają, to jakieś kwiatki sa na tej rzeczy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: , jak chciałam kupić czapkę, to była jedna chłopięca, co mi się podobała, a dla dziewczynek było więcej!!!!!!!!
No ale jak następna będzie dziewczynka, to zaszaleje :-D :-D
Córcia ślicznie wygląda w tej kurteczce, to od tego kombinezonu, tak?

Rybciu u nas też nocka niezaciekawa, standard 4 pobudki :ico_olaboga: :ico_olaboga: , nadal nie widać ząbków :ico_olaboga:

Syla to faktycznie nie jakos strasznie drogo, bo ja czapkę z szalikiem zapłaciłam 29zł!
Mój mały zawsze w domu śpi po pół godzinki, w porywach do 40 minut :-D :-D , dlatego codziennie musze z nim wychodzić, bo na dworze to śpi bardzo długo, nawet do 2,5 godzin!!!!!!!!!!!!

Kolka więc jednak idziecie, tylko nie wydawajcie za dużo, po co się wykosztowywać!

Super dziadzio z twojego taty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My nie mamy kołderki, Oskarek śpi od urodzenia pod kocykiem, tylko że u nas jak napalimy w piecu to jest naprawdę ciepło i nie chcę go przykrywać kołdrą bo by się ugotował!
Ja przedwczoraj wypiłam 5 kieliszków wódeczki ( to mój rekord od porodu :-D ) i też mi się jezyk plątał :-D :-D

Jogo córcia wygląda w tym płaszczyku jak mała księzniczka!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam na kawusię!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Blanka26

21 paź 2007, 11:56

hej lasencje :ico_haha_02: ja dziś jakaś padnięta jestem, w ogóle nie kontaktuję, oczy mnie szczypią :ico_szoking: nie wiem może to pogoda.
ciszę mam w domu, teść w pracy, teściowa wianki plecie w drugim pokoju( to jej praca chałupnicza). jejku jak ja lubię takie dni :ico_brawa_01:
caro ja chodzę do takiego najbliższego sklepu i niestety najdroższego, ale jest olbrzymi nie tylko powierzchnią ale i wyborem. Mam w czym przebierać, a zakupy dla niuńki po prostu kochammmmmmmmmmmm. ale powiem Ci swego czasu był większy wybó ubranek dla chłopców niż dla dziewczynek, może w lublinie więcej chłopców się rodzi :ico_haha_02:
Rybciu, no z mlekiem mamy 100 % tylko, że jest jeszcze masa innych produktów, które muszę podać Oleńce a które wywołują u mnie ogromny lęk :(
kolka no to możemy podać sobie ręce, bo ja też mam takiego kochanego tatusia. jak tylko zauważy, ze coś Oleńce brakuje, lub ma złe, to zaraz albo mi daje pieniądze albo idzie i kupuje. To samo mama :ico_haha_02: Na teściów nie ma co liczyć, po prostu jak jest temat, ze czegoś nie mam dla Oleni, to albo milczą albo wykręcają się na pięcie i wychodzą. kiedyś nawet był jakiś tam temat o kupowaniu, to mi powiedzieli wprost: kto się postarał, to niech sobie dba :shock: ale czekam tylko na podobną sytuację :622: mrrrrrrrr zemsta jest słodka :622: :622:
a jeśli chodzi o przepisy, to jełsi nie robi ci to problemu to poproszę na maila:
agnieszka675@op.pl
katrin :(współczuję koleżance, biedulka pewni jest kłębkiem nerwów i trzymam mocno kciuki, żeby Wojtuś był zdrowym chłopczykiem. na pewno jest zdrowiutki jak rybka!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-21, 11:58 ]
jogobella Lala ma super płaszczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i wygląda w nim przeuroczo :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-21, 12:00 ]
hehe a wczoraj ubierałam ole na spacer no i kładę ją do wózka a teściowa do mnie. mama zakładaj buty, to ja mówię, trzeba mieć. i na tym był koniec tematu :-D

[ Dodano: 2007-10-21, 12:01 ]
a co wy wszystkie matki polki na wyborach jesteście??? :-D ja nie idę, :ico_wstydzioch: nie mam na kogo głosować
Ostatnio zmieniony 21 paź 2007, 16:52 przez Blanka26, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 paź 2007, 12:49

katrin trzymamy kciuki za to ze Wojtuś jest zdrowiutki jak rybka!!! Pomodlimy się za Niego- bedzie dobrze- musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 paź 2007, 14:53

KATRIN ja też będę się modlić i wierze ze jest ok z Wojtusiem
JOGO super ten płaszczyk jak bym go widziała to martynka też napewno by go miała bo ta czapusia butki i rękawiczki to do tego płaszczyka do kompletu taki sam haft mają zarąbisty
KOLKA tak kochana ale twój wierny a nasi ucieczke zrobili
CARO ja te z ciągle na dworze kursuje nawet jak pada czasami bo wtedy ładnie śpi
DELICJA co za jędza u mnie też taka ale za dużo się nie wtrąca bo już wie że nie może
ostatnio kupiła martynce rajstopki na 56 i jak jej powiedziałam że za małe to że ona już nic nie kupi bo zawsze mam jakieś pretensje i nic mi się nie podoba :ico_puknij: jak ona albo za małe albo na 5 lat kupuje to co na nos mam jej wcisnąć
a ty kochana olej ją i nie trać nerwów bo szkoda ja już dałam spokój chciaż wiem jak to jest
chcieliśmy żeby zamieniła sie z nami na pokoje ostatnio to powiedziała że to jest jej mieszkanie i ona ma prawo i dzieci do niej gdzie będą przyjeżdżać jebnięta po pierwsze to przyjeżdżaja raz na ruski rok ona tam częściej jezdżi a po drugie to wiecznie jej nie ma w domu więc co jej wisi dobre i to bo mam spokój

Awatar użytkownika
Blanka26

21 paź 2007, 15:15

syla no widzisz, małpa następna. to neich wreszcie kupi coś konkretnego, co pasuje, to będziesz zadowolona. a ja bym jej powiedziała, że jesli ma takie badziewie znosić, to niech lepiej da pieniadze, sama kupisz :-D kurcze ale by pewnie nosem rzuciła :-D :-D :-D l
no Mikołaj się zbliża :-D :-D :-D :-D :-D :-D

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 paź 2007, 15:22

tak znowu albo coś małego albo na wyrost a kasy nie da bo boi się chyba że sobie kupię coś walnięta

[ Dodano: 2007-10-21, 15:23 ]
nalepiej mieskać samemu alo co zrobić jak nie ma jak i za co :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-21, 15:24 ]
a nicolka ma w mikołaja imieninki to podwójny prezent

katrin

21 paź 2007, 15:43

Dziewczyny-dziekuje za modlitwe w intencji Wojtusia

b]delicja[/b], przeczytalam, ja wiem, ze trzeba wyrzucic z siebie zle emocje bo przeciez musialabys zabic :ico_zly: za takie glupie i kretynskie gadanie.Przez dwa dni mielismy 4 kolegow meza w domu z Polski(kupowali auta)no i jeden z nich probowal mnie przekonywac, ze nie zasze mleko mamy jest najlepsze dla dziecka bo jego bratowa karmila i co :ico_szoking: jej dziecko ma skaza bialkowa, wiec widocznie cos w tym mleku bylo zle :ico_szoking: Nie dal sie przekonac, ze skaza bialkowa jest albo jej nie ma i mleko mamy na pewno nie jest powodem...No i zalowal, ze nie mamy dostepu do koziego mleka bo wedlug niego duzo zdrowsze niz mamy a ja mu na to , ze owszem ale dla mlodej kozki , :ico_oczko:
Mroweczko-dobrze, ze juz sie pojawiasz, ja tesknilam(a raczej tesknilismy razem z Antosiem), ale tak to teraz jest jak malym ida zebole i sa marudne to czasem brak czasu na zjedzenie czegokolwiek a juz otwarcie komputera to marzenie...Trzeba przeczekac.

[ Dodano: 2007-10-21, 15:46 ]
maly ryczy, musze sie nim zajac...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”