A co do glutkow to ja mam tez fridę i Amelka początkowo przy katarku dawała sobie ściagać spokojnie ale z czasem juz mnie za reke zaczynała ciagnąc a teraz to nie pozwala sie w ogóle do niej z ta frida zblizyc więc niestety musze stosowac drastyczne środki w postaci trzymania jej na siłe rączek czyli wygląda to mniej więcej tak, ze moje przedramionka kłade na jej rączki i przyduszam do podłoza jakim jest przewijak hahahhaha-co za opis hi hi ;) no i na siłe ją tak trzymam i ściągam-musz etak robic bo inaczej nie dałoby rady a i jeszcze trzymam jej głowke zeby nie kręciła na wszystkie strony świata. trzeba bo inczej by miała zap. płuc gdybym jej tego nie ściągała to zszedłby jej ten katar na oskrzela a potem na płuca a wiesz polecam tez zrobic tak ze psiknij jej do nosa sól morska -np. sterimar po ok 2 minutkach połoz ja sobie na brzuszku na twoich kolanach głowka w dół i jedna noga twoja nizej tak zeby ona swoje nozki miał wyzej a głowke nisko i zrób taki daszek ze swojej dłoni i ja pozadnie oklep po pleckach. Katar sam bedzie ściekłą zobaczysz i łatwiej bedzie ci go sciagnąc po takim oklepaniu i rozrzedzeniu katarku solą morska naprawdę wiem o tym bo robię to od 4 lata najpierw u synka teraz u Melci robiłam i słuchaj po tygodniu katar zaczął zanikac a miała bardzo duzy:))))))))))))))
Powodzenia zycze ciw walce z katarkiem.
KELLY super nowe foteczki i wiesz co podoba mi sie bardzo ten komplecik czapeczka, rękawiczki i szaliczek a powiedz czy dla starszaczkow tez były takie ładne komplety? tak dla 4 latka? i w jakiej cenie taki komplecik jesli mozesz napisz prosze bo w sumie nie mam daleko do H&Mu ale napisz jakmozesz dzieki z góry buziolki ;)
Acha widze ze masz śpiworek jak ja z popielem w środku tylko ja mam tez popiel na zewnątrz a ty masz czerń :) hi hi fajne one co nie>jesteś zadowolona ze śpiworka?bo ja tak.
LULU,MAGDZINKA co to jest ta 6 waidera?juz mi ktos o tym kiedyś wspominał ale zapomniałam co to za zestaw cwiczen hyba co? Ja tez bym sobie poćwiczyła a nawet na aerobic zapisała ale nie mam z kim chodzic a samej mi sie nie chce moze szwagierke zapytam ale ona chyba nie ma z kim małej zostawiac i tak to jest, a moj szanowny małzonek ściagnął mi zestaw ćwiczen z torenta pt."ja tez chce mieć taki brzuch" hi hi hi kiedys mu wspomniałam ze jak bedzie cos sciągał zeby popatrzył i faktycznie ściagnął te cwiczenia ale nie mam czasu ich obejrzec a jak mam czas to nie ogladam bo samej nie mam ochoty bez sensu

HEKKATE no najlepie jest isc z dzieckiem i przymierzyc a jak chcesz kupic w ciemno to np. wiem ze w H&Mie mozna sobie wymowic ze jakby cos nie pasowało to ci wymienia na inny rozmiarwk ;). A rękawiczki niby błacha sprawa aja np. kupowałm w ciemno dla kacpra kiedys to sie okazało ze niby dobre ale gumka była za mocna i go uwierała ze krew by mu chyba stanęła hi hi i musiałm isc wymienic bo za ciasne mu były ;)