mamaJulcikaczory nie wygrały więc może jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie ( choć do końca pewna nie jestem). mimo wszystko byłam na wyborach ale nie wierzę, że w Polsce się coś zmieni. Dobrze ,że chociaż karakan nie będzie premierem ( przepraszam wszystkich zwolenników PIS ale to jedynie moje prywatne zdanie).
Hekkatenapiszę po pierwsze, że bardzo przykro mi było jak czytałam co napisałaś

Co do rękawiczek to ja nie kupuję bo mam kombinezon z łapkami, czapkę kupiłam na 50 cm bardzo podobną jak ma lulu dla Filipka ( kiedyś już wklejałam zdjęcie) ona jest z polarku grubszego i ma takie futerko dla ozdoby model tzw. ziemowit lub czołgista albo jak niektórzy się śmieją rosyjska pepeszka.
Mamcia, Karolas Łukaszek w dalszym ciągu śpi sam

Wyeliminowałam popołudniową drzemkę, wieczorem przed kąpielą zabawa na maksa potem kąpiel i jak mamcia radzi wyciszenie śpiewam a raczej wyję kołysankę potem cycuś tu nie pozwalam zasnąć) do łóżeczka zgaszam światło włączam pozytywkę ( melodia szum dzwonków na wietrze z projektorem obrazków na ścianie) leci jeden raz wychodzę z pokoju wracam jak płacze nie wyjmuję z łóżeczka tylko głaszczę plecki i pupkę bo on zawsze na boczku i jakoś tak zasypia. w dzień podobnie zasłaniam żaluzje cyc, pozytywka głaskanie ( jeszcze lepiej by szło ze smokiem ale łobuz za nic go do buzi nie weźmnie) w dzień trudniej dłużej marudzi i popłakuje ale nie poddaję się - liczę na końcowy sukces.
EvaGratuluję Dominisiowi kolejnego ząbka

KellyAle gitowo Tymuś stoi, Łukasz niestety dalej siedzi. Zdjęcia piękne! bardzo podobają mi się zakupy dla Tymka na zimę szczególnie komplet szalik, czapka i rękawiczki.
LuluSuperową tą kurteczkę dla Filipka kupiłaś czapeczkę też podobną kupiłam dla łukasza na zimę ale jeszcze jej nie nosiłl czekamy na niższą tempetarurę.
[ Dodano: 2007-10-22, 10:25 ]
MagdzinkaNo to Ci wybory bokiem wyszły. Zawsze się zastanawiam skąd takie chamy się biorą chętnie bym mu kopa za przeproszeniem w d... sprzedała. ja też miałam koszmarny dzień wczoraj ale mi go mąż zafundował ale rozpisywać się nie będę bo bardzo mnie to boli.
mamciaja bym tam wolała, żeby G. o mnie zazdrosny był niż taki obojętny jak teraz,coraz częściej mam tego na maksa dość. zazdroszczę wypoczynku, życzę miłej zabawy i dużo słonka