Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 09:25

nana, co do wyborów to oczywiscie byliśmy
Ale super niespodzianke sprawił Ci Mężuś :-D :-D :-D oj ja tez bym tak chciała ....

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 09:41

yyyyy...gosia a z jakiej to okazji dostalas bukiecik ? hmm.... ja tez chce :ico_placzek:

nono brawa :ico_brawa_01: dla Micha za smoczuszek , a co cie napadło ,zeby go brac ? czyzbyś była wrózka i wszystko przewidywała :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ?

no wiec ja do mało rozgadanych naleze ,az sie sama sobie dziwie ze tak pojechałam po postaach :ico_haha_01: :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 10:30

Witajcie kochane

U nas weekend pełen wrażeń i to dosłownie. Opiszę Wam wszystko dokładnie jak tylko Emi pójdzie spać bo póki co wojuje ze mną przy komputerze :ico_oczko: i z deczka ciężko mi się pisze. Ale przynajmniej wszystkie posty przeczytałam i jestem na bierząco :-)

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 paź 2007, 10:54

gozdzik, beatris75, co do bukieciku, to byscie musiały widzieć moje gały :ico_szoking: dosłownie,ha ha.Byłam w takim szoku, bo to sie zdaża mojemu R baaardzso żadko :ico_placzek: Ale niepowiem, uwielbiam takie niespodzianki, to chyba każda baba lubi jak meżczyzna o nia zabiega w jaki kolwiek sposób???Wolę np.takie coś niż jest obojetny, to w tedy jest mi przykro :ico_placzek: i czuję się niepotrzebna, a wy?
Beti, ja wrózka- a niewiedziałaś??? :ico_brawa_01: Zawsze noszę w torebce, gdyby bardzo płakał, a gdzieś bysmy byli, to chociaż tak mu wsadzę żeby cos miał na języku, ale on nigdy niezassał go tylko się nim bawił :ico_olaboga: A wczoraj, to było coś...rewela :525:
Mam juz wszystko posprzątane tylko zostało mi :ico_pranko: i moze w końcu zrobię sobie :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 11:27

Z usypiania nici :ico_noniewiem: Emi leży teraz na łóżku i się bawi...

A co do tych weekendowych wrażeń...
W sobotę przeżyłam coś co mam nadzieję już nigdy się nie powtórzy bo kosztowało mnie to strasznie dużo nerwów.
Byliśmy u rodziców. Zrobiłam Emi grysik z owocami no i zaczęłam jej dawać. W pewnym momencie Misia najpierw zamarła w bezrchu a później zaczęła tak strasznie wierzgać rękami i nogami, na twarzy zaczęła się robić czerwona więc nie zastanawiając się ani chwili wyciąnęłam ją z huśtawki i obróciłam głową w dół. No i grysik wypadł... Normalnie dopiero wtedy zrobiły mi się nogi jak z waty, ręce zaczęly mi się trząść. Ale najważniejsze że na strachu się skończyło.
Niedziela była za to dużo przyjemniejsza. Spędziliśmy ją głównie u rodzinki ale i tak było bardzo przyjemnie. No i jeszcze wieczorem przypomniało nam sie o wyborach więc jeszcze o 19 ubraliśmy Emi w kombinezon i pędęm do lokalu :-)

A dzisiejszy dzień od rana do d***. Odebrałam wyniki na tarczycę, są po prostu okropne. Pokłóciłam się z moim P, Emi nie chce spać :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-22, 11:43 ]
No i wkońcu moje dziecię zasnęło...

[ Dodano: 2007-10-22, 11:46 ]
gozdzik cieszę się że z Juleczką już lepiej. Trzymajcie się i nie dajcie chorobie
nana fajnego masz męża. Mój też czasem wpadnie na taki pomysł ale najszczęściej robi tak jak coś przeskrobie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 11:55

Aga26, kurcze to fatalnie że wyniki wyszły ci do d...pewnie przez to ze jesteś rozdrazniona tym wynikiem posprzeczałas sie z mezulkiem -bedzie dobrze zobaczysz

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 12:05

gozdzik, idę dzisiaj na 15.30 do lekarza więc wszystkiego się dowiem co i jak. A jakaś taka rozdrażniona od rana jestem. Nie wiem czy to przez tą pogodę czy może lewą nogą wstałam :ico_oczko:
A jak dzisiaj Twoje zdrówko ?? Lepiej juz troszkę ??
A Ty się tak nie zamartwiaj że podałaś ten antybiotyk. Nasze dzieciaczki nie są w końcu już takie małe. A że teraz taki okres w pogodzie więc trzeba się na to przygotować. Zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 12:11

będe trzymac kciuki zeby wszystko okazało sie wporzadku
Co do mojego zdrówka to dzis jest zdecydowanie lepiej ale jeszcze wczoraj była masakra ledwo dychałam Juleczka też czuje sie lepiej .Powiem Ci że ta pogoda nie nastraja optymistycznie

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 12:18

gozdzik, cieszę się że z Wami już lepiej :-) Nas też próbowało coś złapać ale na szczęście nie dałyśmy się :-)
gozdzik powiedz mi czy Ty podajesz Julce mleko modyfikowane ?? Bo ja teraz zaczęłam podawać Emi Isomil (zamiast Bebilonu Pepti). Co prawda muszę podawać go sposobem bo samego mleka nie wypije. A tak dodaje jej narazie półtorej miarki do kaszki.
Problem jest w tym że Emi ma problem z kupką. Podobno to normalne że na początku jak się zaczyna podawać mleko modyfikowane to mogą być takie efekty. Ale zastanawiam się czy nie przestać jej podawać albo np zmienić na Enfamil :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-22, 12:27 ]
A tak wogóle to pustawo dzisiaj tutaj :ico_noniewiem:
No chyba że u Was pogoda lepsza i na spacerku wszystkie jesteście.

Karolina jak tylko się tutaj pojawisz to proszę o zdjęcia z wesela :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 12:47

ja Julce narazie nie wprowadzam mleka modyfikowanego jest na cycusiu którego tak na marginesie bardzo kocha a powiedz mi czemu zaczełaś podawać mleko modyfikowane

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”