siema dziewczyny
mała zasneła , a ja mam chwile odpoczynku ehhhh zwariowany dzien .....
co do zółtka to u mnie w poradniuku pisze ,że powinno BOBOVITY ,że powinno sie podawał co drugi dzień do warzywek
gosia hmmm.... ah wiesz jaby Micho miał ciągle tego smoka na łacuszku to napewno by sie szybciej do niego przekonał bawił by sie nim brał do buzki gryz lizał i wkoncu wzioł by do buzi i zaczoł ssać....
kupiliśmy dzis Ami pierwsza lale ona lubi takie roztrzepane włosy bezpieczna jest bo to wełenka i cała szmaciana mieciusia strasznie sie cieszyłą jak ja wyciągnełam z torby,ale leciała do niej targała ja ,a teraz z nią śpi
co do zabawy Ami już dawno robiła papa , gdy widzi swoja kaczuszke to woła kaka, hihi nauczyłam ją dmuchać , jeśli ktoś zakaszle tez udaje , robimy slicznie kosi kosi , oraz kiwamy głowa nie nie , uwielbia szalec przy muzyce jakby tańczy całe ciałko jej sie wygina i kiwa głową nie nie ciągle a rece rozstawia szeroko , w zasadzie co niektóre rzeczy nie trzeba jej uczyc bo wystarczy jej raz pokazać i sama papuguje

a zadne takie moje dziecko nie było no i oczywiscie wszystko chce kiedy cos zobaczy a jej sie nie da to wrzask niemiłosierny jest
[ Dodano: 2007-10-22, 17:04 ]
ahh... kładłam ją pac połozyłam na wznak przychodze po chwili z kuchni a ona siedzi

sobie prosciutko to ja ją hop siup znowu kłade a ta sie cwana podpiera na łokciu i siada
a o to lala Zuzia
zuzia lalka nie duża i na dodatek cała ze szmatek lalal...lalalla była kiedyś taka piosenka w programie dla dzieci ale bardzo dawno parenascie lat temu taki program jak TIK-TAK i włąsnie fasolki ją śpiewały ........ napewno pamietacie ten program i piosenke tez co niektórzy bedą pamiętać