Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 20:12

ja już 3rok mieszkam w blokach i mam serdecznie dość. Marzę o tym żeby mieszkać gdzieś w domku. mogę się przeprowadzić na wieś do dużego domu z ogrodem nawet dzisiaj, ale jest jedno ale.... do teściów. To ja już chyba wolę gnieździć sie w blokach

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 20:38

Ewcik pisze: mogę się przeprowadzić na wieś do dużego domu z ogrodem nawet dzisiaj, ale jest jedno ale....
i skąd ja to znam :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Oj poczekam na swój mały domek poczekam :ico_oczko: :-)

A to przez sentyment do nazwiska rodowego :ico_oczko: :-D

Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 20:39

ja do 6 roku zycia mieszkałam na blokach, do czasu kiedy babcia mojej mamy przepisała jej dom i wtedy sie przeprowadzilismy do domu, wiec praktycznie całe zycie mieszkam w domu..
moj brat swiezo po slubie przeprowadził sie na bloki i pamietam ze jak raz bylismy u nich posiedziec i zostalismy na noc, a tam dwa pietra nizej o 4 rano ktos wrocił z dyskoteki i impreza na całego i my z A. juz po spaniu, oni nawet tego nie słyszeli bo juz przyzwyczajeni... :ico_szoking: teraz na szczescie tez maja wybudowany dom..

a Mili spi w najlepsze znow od 18:30 mam nadzieje ze dzis sie szybciej zbudzi bo wkoncu musze ja wykapać..

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 20:42

Mój bobas jeszcze "hulaj dusza" :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 21:02

Ale super fotki!!! KUlka świetne jesienne spacerki... :ico_brawa_01:

Massumi ale z nich kumple :-D

Avisek no śliczne koleżanki! a Laura to spora dziewuszka, bo przy Kindze nie wygląda na młodszą, a z tego co kojarzę, to Kinia do krasnali nie należy :-D

Glizdunia trzymajcie się dzielnie! będzie lepiej...na pewno

Ladybird23 ja po prostu jak Hania zje pół słoiczka obiadu to już raczej najedzona, ale dla pewności czasem daję jej na to troszkę mleka, albo szybciej daję następny posiłek.
A zupki są ble...Hania ich nie lubi, chyba że zagęszczę manną...Ale generalnie to też nie lubi słoiczków, bo są nijakie, zero konkretnego smaczku...Ostatnio jadła coś tam ze śliwkowym pure i to było ok, bo lekko kwaskowe. Tak to troszkę jej solę i je chętniej. Mam nadzieję, że jeszcze ze 2tygodnie i zje już ludzki obiad...

Zrobiłam przemeblowanie tymczasowe w sypialni, bo może Hania źle śpi przez złe ustawienie łóżeczka? na próbę przeniosłam ją na moją stronę łóżka. Oby spała, bo nie mam zamiaru znów wstawać... :ico_nienie: A jak ze 2nocki będzie lepiej spała, to muszę coś wykombinować na stałe.
Kurczę...J już w niedzielę jedzie...A naszła mnie ochota na basen z Hanką...Właśnie kuzynka przysłała mi zdjęcia, bo chodzi z synkiem. I też bym poszła, bo Haniula uwielbia kąpiele, więc na bank by lubiła basen. Może uda nam się jeszcze w sobotę.? a jak nie to dopiero koniec listopada...Bo same nie pojedziemy raczej. A rodziców to nie wiem czy się uda namówić...

Ok, lecę, bo J wypożyczył film "Ryś", zobaczymy. No i kupił wino :ico_szoking: co się dzieje? :ico_szoking:

miłej nocki, jutro może wpadnę częściej, bo będę w domu, pa!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 21:07

zborra, mmmmmmmmmmmmmm już ci zazdroszczę wieczoru :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 21:21

a ja tego winka :ico_oczko:

Młody usnął :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 21:26

Ale fajnie Was poczytać wieczorkiem, taki relaks i odpoczynek.
I pomarzyć można z Wami o małym domku, oj mnie się on marzy już od lat, ale chyba to marzenia nie do spełnienia, chociaż teraz po wyborach :ico_oczko: .............

Jak fajnie, że przyjaźnie nawiązują się dzięki TT, przyjaciółki wspaniałe, za rączki się trzymają. :-D

massumi
a Twoi przyjaciele to sama radość, jest pewnie czasem ciężko, ale to będzie napewno wynagrodzone wspaniałej mamusi .

zbora winko...........hmmmmmm......... to może Ty świece zapal i wskocz w coś seksownego :ico_oczko: a znów humorek będzie lepszy :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 21:28

my właśnie układamy Alicję do snu.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 21:30

Idę lulu :ico_spanko: :ico_spanko:

zborra upojnej nocki :ico_oczko: