Ale super fotki!!!
KUlka świetne jesienne spacerki...
Massumi ale z nich kumple
Avisek no śliczne koleżanki! a Laura to spora dziewuszka, bo przy Kindze nie wygląda na młodszą, a z tego co kojarzę, to Kinia do krasnali nie należy
Glizdunia trzymajcie się dzielnie! będzie lepiej...na pewno
Ladybird23 ja po prostu jak Hania zje pół słoiczka obiadu to już raczej najedzona, ale dla pewności czasem daję jej na to troszkę mleka, albo szybciej daję następny posiłek.
A zupki są ble...Hania ich nie lubi, chyba że zagęszczę manną...Ale generalnie to też nie lubi słoiczków, bo są nijakie, zero konkretnego smaczku...Ostatnio jadła coś tam ze śliwkowym pure i to było ok, bo lekko kwaskowe. Tak to troszkę jej solę i je chętniej. Mam nadzieję, że jeszcze ze 2tygodnie i zje już ludzki obiad...
Zrobiłam przemeblowanie tymczasowe w sypialni, bo może Hania źle śpi przez złe ustawienie łóżeczka? na próbę przeniosłam ją na moją stronę łóżka. Oby spała, bo nie mam zamiaru znów wstawać...
A jak ze 2nocki będzie lepiej spała, to muszę coś wykombinować na stałe.
Kurczę...J już w niedzielę jedzie...A naszła mnie ochota na basen z Hanką...Właśnie kuzynka przysłała mi zdjęcia, bo chodzi z synkiem. I też bym poszła, bo Haniula uwielbia kąpiele, więc na bank by lubiła basen. Może uda nam się jeszcze w sobotę.? a jak nie to dopiero koniec listopada...Bo same nie pojedziemy raczej. A rodziców to nie wiem czy się uda namówić...
Ok, lecę, bo J wypożyczył film "Ryś", zobaczymy. No i kupił wino
co się dzieje?
miłej nocki, jutro może wpadnę częściej, bo będę w domu, pa!