Hej!
Mam zmartwienie Mój Wojtuś nie chce jeść. Od rana dokładnie od 8 rano nic nie jadł oprócz danonka
, ani mleczka, ani zupki nie chciał jeść
Kolacji nie tknął ani łyka ale zasnął ... martwię się!
Dla Lenki i Patryczka z okazji skończenia 8 miesiąca życia Rośnijcie zdrowo!
Wybory No i stało się: Kaczyńscy nie wygrali za to Tusk cieszy buźkę
Czyli naobiecywał złote góry- zobaczymy, że spełni to co obiecał ... W końcu chce zrobić z Polski Irlandię
Mam nadzieje, że sie mu uda w końcu dobrze zarabiający lekarze mają nas leczyć, dobrze zarabiający nauczyciele uczyć a dobrze zarabiający policjanci chronić ... Oby, oby ... No i przecież Donald sprowadzi wszystkich młodych do kraju ...hihi ...
Czekam na efekty, mam nadzieje, że będzie miał się czym pochwalić!
lulu Dawaj zdjęcie... I tak wiem że laseczka jesteś więc jest się czym chwalić i nie ma się co wstydzić ...czekam na foty!
olala Czyli nie jestem jedyna
Zaproś siostrę na czerwcówki ..ja też mam na 7 czerwiec termin z moją kruszynką i mało tam zaglądam ale warto poczytać ...I jak się czuje? Pozdrów ja ode mnie i pogłaszcz brzuszek od ciężaróweczki z TT !
Eva Super, że Dominik ma już swoje cztery gryzołki...mam nadzieje, że też się szybko doczekam bo jego marudzenie mnie już wykańcza!
mamcia No to naprawdę masz niezaciekawie. Zazdrość nie jest dobrym synoptykiem dla związku bo zabija zaufanie...no chyba, że taka rozsądna to tak! Fajnie, że zaproponował urlopik ale naprawdę porozmawiaj z nim bo to jego zachowanie nie jest zabawne i to uszczypnięcie
Ciesze się, że spodobał ci się pomysł ..UDANEJ WYCIECZKI!
Dorota Cieszę się, że się wieczór udał!!!
Qunick Fajny wózek! Pewnie dobrze się prowadzi!
Mnie też czeka kupno wózeczka! Kurcze ...no to fajnie, że jesteś w teledysku... Przynajmniej masz pamiątkę! No i super fajniaste zdjęcia saguska Ninusi
Żałuje, że nie mam aparatu ..ale co zrobić!
Kajunia No i następna uda weekendowa wyprawa! Się macie fajnie... Ciesze się za Was wszystkie!
Hekkate pisze:Znowu pobudka o 6.00, a za oknem ciemno i zimno.
Na pocieszenie Ci napisze, że mój mąż wstaje o 4 rano ...tak, że 6 rano nie jest jeszcze wczesną porą na wyjście do pracy!
Iwona77 pisze:madzia22pisz szybko co sie stało?
Co się stało...pisz szybko!
Dziewczyny Dziś byłam normalnie jak w letargu, strasznie mi się spać chciało nie miałam na nic siły ..szok jednym posłowiem a mały tak marudził, nie chciał spać, popłakiwał. Jednym słowiem
zaatakowało mnie na maxa dosłownie. Mój Tomek się nade mną zlitował
rozłożył łóżko i poszłam spać! Spałam 2 godziny jak trup nie widząc nic o świecie...takie spanie miałam! A tata uśpił małego, zrobił mi herbatki z miodkiem i zostawił w termosie po czym się ewakuował do roboty z autkiem ...O jak dobrze się położyć!
[ Dodano: 2007-10-22, 21:49 ]Wojtuś się budzi co chwilkę z płaczek ..oj ciężka ta noc będzie!