Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 paź 2007, 17:17

Witam Was serdecznie!!!
Ufff... przebrnęłam przez 11 stron! Nie było mnie parę dni, bo wymienialiśmy komputer i system z xp na linuxa i nie umieliśmy podłączyć internetu :-D
Na początku życzę wszytskim zdrówka, bo choróbska się Was poprzyczepiały. Wszystkie zdjęcia superowskie Urmajo szczególnie Tobie zazdroszczę tego zdjęcia zaraz po porodzie, ja rodziłam sama wiec nikt mi nie zrobił :ico_placzek:
Poza tym pochwalę się, że moja Zuzanka od tygodnia samodzielnie siedzi bez podparcia a przedwczoraj pierwszy raz sama usiadła z płaskiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz siedzi na kocu na dywanie i giba się do muzyki przekomicznie to wygląda :-D pozdrawiamy wszystkie mamusie i dzidziusie :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2007-10-22, 17:28 ]
ojej,coś tu chyba nabroiłam... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 paź 2007, 21:56

sensibel, o witaj!
No mam troszke czasu dla siebie, wszystko porobione, kolacja zjedzona i luz! Wyobraście sobie, że z tymi ciuszkami srałam się do 15:30, naszczęście miałam spokój bo Michaś spał (3h), wiedział że mama miała ciężki orzech do zgryzienia :-D :ico_brawa_01: Najlepsze jest to, że doszłay mi znów kartony, ja chyba tak szybko z nich niewyjdę :ico_olaboga:
Przeprowadziliśmy się 2,5 miesiąca temu, a ja wyobraście sobie jeszcze mam nierozpakowane kartony-masakra :ico_placzek: Zawsze na coś innego leci sianko, teraz np. mamy przegląd samochodu i dalsze ubezpieczenie...tyle siana :ico_placzek: :-/ no cóż pechozol!
Beti LALA-ZUZIA jest bomba! I takie zwykłe lale sa najlepsze, a nie jakieś wymyslane :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

22 paź 2007, 22:00

czesc mamuski
Sensibel :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla coreczki za samodzielne siadanie :) ja tez chcialam Wam wlasnie napisac ze dzis Macius sam usiadl z plaskiego :) chyba sie podniosl ze dwa razy ale sie podniosl, moj macius ostatnio malo sypia bo klade go kolo 13 i spi do 15 i juz koniec spania na dzien :( a no i rano godzinke to razem hmmmmv 12-13 godzin w ciagu doby Wasze tez tak dzieciaczki???

Awatar użytkownika
nana

22 paź 2007, 22:23

sensibel, karolina24, brawa dla dzieciaszków za samodzielne siedzenie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Karolinko, teraz juz tak będzie z tym spaniem-niestety. Micho też juz śpi mniej tj.zalerzy tez od dnia, ale tak to:
- budzi sie o 6(cycuś) i śpi 1,5h i później popołudniu śpi 2,5 do 3h i gdyby mógł, to poszedłby spać między 15:30 a 18, ale ja go przytrzymuje bo poszedłby mi wtedy o 21 albo 22 spać, a co to nie nie...
Nie ma z kim pogadać, idę nyny, dobranoc wszystkim :-) Do jutyrka,pa

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 paź 2007, 23:09

KAROLINKA moja Mela tez dzis usiadła sama z płaskiego 2 razy podparła sie na łokciu hihhi może razem z Maciusiem sobie rączki podawali telepatycznie :-D

gosia a no nie ma chcialam wejsc wczesniej ale nie mogłam sie zalogowac forum mi sie wcale nie chciało wyświetlic ...wiec wszystkim dobrej nocki.

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 paź 2007, 23:31

mój Krzyś jeszcze nie siedzi :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ja o spaniu nic nie mówię, bo u nas to maskara z tym jego spankiem
a ja jak zwykle nie spię, po co jak co chwile się budzi

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 08:34

Witajcie i znów widze że im sie cos popitoliło na tt bo posty z wczoraj sa jako dziś :ico_noniewiem: Nocka u nas spokojna z trzema pobudkami Julka wstała dzis o 5 :ico_spanko: i poszła dopiero o 8 spać -ciekawe ile pośpi bo ten jej katarek ja niestety dalej meczy i ciągle zatyka jej sie ten biedny nosek przez co sie denerwuje spać nie moze i takie tam....kiedy on sie wreszcie skończy
__DOMI__, nic sie nie martw ze Krzys jeszcze nie siedzi na każdego przyjdzie pora a moze to sie nawet stac z dnia na dzień więc nie ma sie czym przejmować mam koleżanke co jej synek zaczoł siedzieć jak miał 10 miesiecy i tez było ok. a potem zaraz zaczoł chodzic :-)
Beti lala dla Amelci swietna tez musze kupic taka Julce bo ona uwielbia tarmosić za takie włoski :-D nicpon mały
to ja lece zrobic sobie kaweczke puki Pyzek spi czy ktos chce :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 08:48

siemaneczko z rana :-)

u nas nocka podobnie jak u Krzysia :-/ do bani

gozdzikowa to ja poprosze :ico_kawa: mniammm, u nas naszczescie skonczyło sie na katarku jak zwykle tylko teraz to był mocny ,ale juz po wszystkim przeszedł

to ja troszke oblece chałupke i wlece do was

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 09:00

a oto obiecana :ico_kawa:
kurcze zdrać mi :ico_sorki: prosze ten sekret jak tak szybko pozbyłaś sie katarku u Amelki

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 10:05

Cześć kobitki

U nas kolejny dzień paskudnej pogody. Ja już chcę wiosnę :ico_sorki:
Nocka minęła spokojnie tzn pobudka po 2 na cycusia i spanie do 6.30 :-)

Brawa dla Maciusia, Zuzi i Amelki za samodzielne siadanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

__DOMI__, Ty się nie martw że Krzyś jeszcze nie siedzi. Moja Emi dopiero w zeszłym tygodniu złapała równowagę przy siedzeniu. No i życzę Ci kochana z całego serca żeby się Wam jak najszybciej skończyły te bezsenne noce

Becia lalka super. Ja też Emi kupiłam taką szmaciankę i jest bardzo z niej zadowolona. Szczególnie z włosów :-)

gozdzik mam nadzieję że dzisiaj jest z Wami jeszcze lepiej niż wczoraj :-)

A ja znowu robiłam sesję Emi no i muszę się pochwalić :-)
Zabawy w łóżeczku które wczoraj musieliśmy już opuścić :-)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek
A tutaj wygłupy z tatą
Obrazek
No i spóżnione zdjęcia w zimowej scenerii
Obrazek Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”