Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 22:54

Sama nie wiem czemu tak dużo :ico_noniewiem: niby w porządku bo nic nie mówił. Byliśmy ze znajomymi i ich synkowi też tyle kropli zaaplikował, może to taka szkoła :ico_noniewiem:

Lady to już ostatnia szczepionka, żółtaczka została, my za 6 tygodni i spokój az do skończenia roczku.

Dobra, lecę...do wanny, bo woda cieplutka czeka, musze się rozgrzać bo strasznie mi zimno ostatnio :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 22:56

a ja mam jakies szczepienie w listopadzie ??? jak mały będzie miał pół roku ??

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 22:57

To żółtaczka Ci została :ico_haha_02:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 paź 2007, 22:59

no ja już Was przeczytałam, odstresowałam się, bo wieczór był dziś troszkę nerwowy, T wpada do góry i się pyta gdzie rodzice ja mu mówię ze już śpią bo widziałam jak się kąpali i poszli do sypialni a on na to że nie ma ich w sypialni, szwagier nic nie wie, samochodu brak, normalnie zniknęli, dzwonimy a tu cisza w końcu odebrali, okazało się ze muszą jechać do kazimierzy tj 55 km bo Wiki, córka szwagierki musi iść do szpitala, bo ciężko oddycha, więc ja za tel i dzwonię do szwagierki i ona właśnie mi mówi że temp powyżej 39 st bardzo męczący suchy kaszel i musi jechać do szpitala na inhalacje.... się głupio teraz czuję ze tak o tej szwagierce gadałam, no nie lubię tego co ona zrobiła ale teraz mi jest strasznie żal i szwagierki i jej córki, czekam na tel co i jak...
chyba mi jakieś uczulenie wyszło dłonie mam takie strasznie suche, piekące czerwone...coś mi się wydaje ze muszę przez chwilę zlecić kąpanie małego teściwej bo widzę ze po spodniej stronie przedramieni też mam takie suche czerwone i szorstkie, jak T będzie miał wolne to póde do dermatologa czyli za jakieś2 tyg... a teraz już pożegnam się i życzę miłej nocki

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2007, 22:59

aaaaa ??? bo ja tą skojarzoną 6w 1

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 paź 2007, 23:05

Kate to życze miłej i już spokojnej nocki :ico_haha_02:

Gosia powinny być 3 dawki tej 6 w 1, po te ostatniej po 6 tygodniach zostaje już tylko żółtaczka :ico_haha_02:

No to już naprawde mówie dobranoc

[ Dodano: 2007-10-22, 23:06 ]
A nieeeeeeee, zapomniałabym WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Milenki, Huberta i Mateuszka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 paź 2007, 23:10

zjadlo mi mega dlugiego posta wiec teraz w skrocie....

Zborra baw sie kobieto bo czas leci i niedlugo go nie bedzie!!!

Mamo dominika....ja wcale mam nie dawac wit.d3 ale sama podaje jej witaminki co drugi dzien gdzie jest ta witaminka....a zdjecia Laury i Kingi sliczne!!!!!
Zazrdoszcze spotkanka-tez chce :ico_placzek:

Gosia...3maj sie supermanko...ale z ciebie pracus nono...wiec piwko Ci sie nalezy....powodzenia w pracy zycze....

a jeszcze cos o blokach bylo...ja na domku wychowana z 2 ogrodami ale niedawno mieszkalam przez rok i 3 mce w bloku na rondzie i przezylam,latwo nie byl ale dalo rade... teraz szeregowiec czyli lepiej ale szczyt marzen to nie jest :ico_noniewiem:

a jeszcze mialam powiedziec ze moj A. chce zmienic prace na kierowce autobusu :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: ...czyli szykują sie koszule do prasowania :ico_zly: ,szystsza robota i lepsza kasa!!!!zobaczymy czy wypali...on ma tyl pomyslow ale to dobrze bo ja ie mam za to zadnego :ico_olaboga: a juz postanowilam ze od stycznia do roboty...tylko musze cos znalezc....bo z 1 wyplaty to tylko na oplaty :ico_placzek:

a no i jeszcze o Mayeczce...spi...zostawila mnie z 1 wielkim balonem...drugiego na raty zjadla do pol!Jagodka...tez juz o tym myslalam ale cos te moje cyce dziwaczne bo sciągam z bolem i litoscia max.10ml...nie leci :ico_noniewiem: tylko Maya potrafi to ze mnie wyssac....jutro 3 dzien tego parszywego kataru wiec jeszcze do niedzieli i zglowy,7 dni ??? :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2007, 23:32

Odczepcie mnie od Wasss nie mam siły się ruszyć tak fajnie się czyta.... a zaraz trzeba wstać i apiać wszystko od nowaaaa.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Więc mówię DOBRAnoc :-)

A tu mój mały wymarzony .....

Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 07:43

Hej hej :ico_oczko:

Jeśli chodzi o wit.d3 mój mały dostaje 2 kropelki.

A o brzuszek - on uwielbia leżeć na brzuszku, i spać - odkąd nauczył się przewracać na brzuch to spędza na nim większosć dnia. Najgorzej jest przy ubieraniu i przebieraniu bo mi skubaniec ucieka :ico_oczko: Teraz też leży na brzuszku - obczaja co robi mamusia o 7.43 :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 paź 2007, 08:34

Witajcie! Ja daję 1kroplę wit.D3 i 5 kropli C.
Mnie coś znowu się przyplatało do nerek, ledwo co chodzę, nie mam na nic siły

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”