zjadlo mi mega dlugiego posta wiec teraz w skrocie....
Zborra baw sie kobieto bo czas leci i niedlugo go nie bedzie!!!
Mamo dominika....ja wcale mam nie dawac wit.d3 ale sama podaje jej witaminki co drugi dzien gdzie jest ta witaminka....a zdjecia Laury i Kingi sliczne!!!!!
Zazrdoszcze spotkanka-tez chce
Gosia...3maj sie supermanko...ale z ciebie pracus nono...wiec piwko Ci sie nalezy....powodzenia w pracy zycze....
a jeszcze cos o blokach bylo...ja na domku wychowana z 2 ogrodami ale niedawno mieszkalam przez rok i 3 mce w bloku na rondzie i przezylam,latwo nie byl ale dalo rade... teraz szeregowiec czyli lepiej ale szczyt marzen to nie jest
a jeszcze mialam powiedziec ze moj A. chce zmienic prace na kierowce autobusu
...czyli szykują sie koszule do prasowania
,szystsza robota i lepsza kasa!!!!zobaczymy czy wypali...on ma tyl pomyslow ale to dobrze bo ja ie mam za to zadnego
a juz postanowilam ze od stycznia do roboty...tylko musze cos znalezc....bo z 1 wyplaty to tylko na oplaty
a no i jeszcze o Mayeczce...spi...zostawila mnie z 1 wielkim balonem...drugiego na raty zjadla do pol!Jagodka...tez juz o tym myslalam ale cos te moje cyce dziwaczne bo sciągam z bolem i litoscia max.10ml...nie leci
tylko Maya potrafi to ze mnie wyssac....jutro 3 dzien tego parszywego kataru wiec jeszcze do niedzieli i zglowy,7 dni ???