hej, my zaczęłyśmy dzień o godzinie 8:00....noc pięknie przespana....
Tylko Agatka tak się dziś przesiusiała, że muszę pościel zmienić w łóżeczku
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Jubilatów
mamcia hihi miło mi, dziękuje za to co napisałaś, mój Piotr by musiał to słyszeć hyh Ale ja też jestem zaskoczona, bo on nigdy mi tak często niespodzianek nie robił...
Ale masz racje, czuje że nasz związek to strzał w 10
Iwona Ty najstarsza jesteś
Ja bym CI dała góra hmm 23 lat...
Ładna kobitka z CIebie
Zielone kupki moim zdanie są od zatrucia, to znaczy może Patryk czegoś nie strawił, Agatka pamiętam miała taką kupke jak zjadła gruszkę, potem miała wdęcia i po kupce zielonej przeszło, na mleko owszem też to może być sygnał.... A może wprowadziłaś jakiś nowy smakołyk lub nowe danie, które za mocno obciąża jelitka Patryka?
qunick śliczne fotki z kąpieli Niny...widzę że dzieci mają to do siebie, że lubią kąpiele w dużej wannie, moja Agatka też często chwyta za korek od wanny
hekkate współczuje Ci tych porannych wstawań do pracy, ja jak wstaję czasami o 5:00 jak Piotr jedzie na rano do pracy to z łóżka wyjść mi się nie chce, a co dopiero na dwór na ten ziomb, brrr
mamaJulci co do polityków i ich politykowania, zgadzam się z Tobą w 100% i myślę tak samo jak Ty....nie mogłam już patrzeć na tego Kaczora...chociaż na Tuskiem też nie przepadam, ale chyba lepiej że on jest...niech pokaże na co go stać, a jak nie to co kolejne wybory
mamcia jejku już nie mogę się doczekać zdjeć z Twojej/Waszej wycieczki (no chyba nam pokażesz
) Mam nadzieję, że w czasie tej wycieczki porozmawiacie i z pewnoscią będzie lepiej, bez kłótni o byle co....kurcze już myślami jestem na gorącej plaży....och...
Super że braciszek przyjechał, ja tez lubie jak siostra mnie odwiedza, moge jej się wygadać, albo kogoś obgadać....mogę jej zaufać.