hey dziewczyny!!!
Zaraz bede karmic Vinee,ale musialam wpasc hihih.
Lucy zdjecia rewelacja!!!
Oliverek widac,ze byl super grzeczny w kosciele!!!Sliczna z Ciebie dziewczyna i jaka masz figurke po porodzie,tylko pozazdroscic...pieknie wygladasz
!!!wedlug mnie powinnas sprobowac swoich sil jako modelka,mialas kiedys robione profesjonalne fotki???wedlug mnie masz bardzo ciekawa twarz!!!!!
Gosia super fotki,widac,ze urodzinki sie udaly,bo T
omus zadowolony na calego!!!Jaki on duzy chlopak,bedzie Cie za niedlugo nosil na rekach!!!!A pozycje do karmienia ma superanckie!!!!hihih,,agent z niego,ze nie moge...wesolo macie w domu z nim!!!
Martus to ja dziekuje za mily telefon!!!!
Dziewczyny nasza
Kasia vel Skarpeta mi wczoraj napisala maila...
Po pierwsze przeprasza
Jasnie Pani:),ze nie odpisala na smsa,ale byli wtedy w Czechach!!!
Pozdrawia Was wszystkie i dzieciaczki goraco i cieszy sie,ze o niej pamietacie!!!
Nie ma jej na TT,bo musi poswiecic wiecej czasu Lence,napisala mi,ze wiecej czasu siedziala na necie i klikala i przez to niestety zaniedbala swoich przyjaciol...
Przeslalam pozdrowienia dla niej i caluski dla Lenki od nas wszystkich!!!
[ Dodano: 2007-10-23, 12:24 ]
Gosia super tort mial
Tomus na urodzinki!!!!!Sama bym zjadla polowe!!!
Marta kurcze masz jakies wiesci od
Beatki???martwie sie dziewczyny,troszke dlugo to trwa???
mam nadzieje,ze juz trzyma swoje malenstwo!!!
[ Dodano: 2007-10-23, 12:28 ]
Kasi.k ja przeczytalam o tej rodzince Twojego meza to mi sie az wlosy zjezyly na rekach!!!!normalnie,szkoda slow,,,jakies czarownice
w jakim on swiecie zyja???chyba w erze kamienia lupanego??!!!dobrze,ze mieszkacie tak daleko od nich
lepiej juz wiecej nic nie powiem na ich zachowanie,bo jeszcze przez cenzure nie przejdzie....
[ Dodano: 2007-10-23, 12:30 ]Martwie sie tez o
Sandrusie,tyle juz jej nie widac,i te komentarze na gg jak Kasi.k wspomniala
Delfinki tez nie widac??co to sie dzieje jakas plaga z dziewczynami czy co???
Zubelek mam nadzieje,ze Twoje corcie juz lepiej po wizycie u lekarza!!!!zdrowka dla nich!!!