Emilka śpi już ponad godzinę
Karolinka co do tego spania w dzień to u nas jest tak: Emi budzi się z reguły koło 6 do tej 10 się pobawi i idzie spać. Trwa to z reguły godzinę max 1,5 choć czasem zdarzają się wyjątki

Drugą drzemkę robi sobie koło 14, 15 ale ta zazwyczaj nie trwa dłużej niż 30 min. No i do wieczora czyli 20 jest zawsze "bawmy się"
A co do jedzenia... bo kilka stron wcześniej było już o zupkach

Jak wyglądają posiłki Waszych dzieci. Bo np moja Emi musi mieć wszystko gęste na maxa w zupie podobnie jak w kaszce łyżka zawsze musi stać, także trudno to nazwać zupą

Jak jest za rzadkie to moje dziecię nie chce tego jeść.
A w niedzielę zrobiłam Emi rybę w jarzynach i muszę przyznać że bardzo jej smakowało
Natomiast jeżeli chodzi o domowe deserki to tutaj jest pewien problem bo Emi nie przepada za nimi. Jedyne co zje to kisiel z owocami. Grysiku nie lubi nie mówiąc o biszkoptach z jabłkiem.
A i jeszcze jedno jak reagują wasze dzieci jak coś im nie smakuje ?? Kręcą głową, zamykają usta ??
Bo moja Emi jak coś jej nie smakuje to ją naciąga. Owszem otworzy dziubek i weźmie do buzi to co jest na łyżeczce ale jak jej nie smakuje to robi tak jak by za chwile miała "żygnąć"