Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 paź 2007, 10:54

Dzien doberek!
Oczy mam na zapalkach, moje dziecko nie spalo do godziny 3, ja czuje sie fatalnie jest mi niedobrze, nawala mi glowa, nie wiem czy cos mnie nie bierze i jak dzisiejsza noc bedzie podobna to cos mnie trafi...

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

23 paź 2007, 11:31

Dominisia pisze:moje dziecko nie spalo do godziny 3

Dominisia współczuje, ja wczoraj też coś fatalnie sie poczułam, na dodatek wtedy jak karmiłam małego butlą, i M musiał przejąć karmienie bo miałam dziwne uczucie jakby mi sie chciało Obrazek ale na szczęście to był fałszywy alarm, a wiecie co mi wtedy mój M powiedział: chyba nie jesteś w ciąży :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: chłopy normalnie to potrafią coś palnąć aż ręce opadają :ico_olaboga:

ale tu dzis znów pustki
dziewczyny wracajcie do nas i piszcie co u was słychac :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-23, 11:35 ]
a miałam jeszcze dopisać '
położyłam sie z moim bąblem czyt.Szymulkiem o 9.00 i on nadal śpi :-D już prawie 4h od poprzedniego karmienia :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Dominisia

23 paź 2007, 12:30

Kurcze zal mi go bylo, bo wiedzialam ze on tez chce zasnac a nie moze... Ale w takich momentach to ja juz trace cierpliwosc, zloszcze sie na niego a potem mam wyrzuty sumienia :ico_placzek:

Od samego rana jest grzeczniutki, lezy sobie w lezaczku i sie smieje, Kochane dziecko, pewno jeszcze niejdna nieprzespana noc przede mna...

eve81 pisze:chyba nie jesteś w ciąży
hehehehe dobre!! No rzeczywiscie faceci jak z czyms wypala to mozna boki zrywac. Ale pewno jakbys byla to on bylby najszczesliwszy w swiecie. W przyszlym tygodniu musze sie umowic do doktorka. Zmienilam sobie lekarza na babke-Polke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Przynajmniej bede z nia mogla normalnie pogadac. Z tamtym lekarzem nie bylo zle, ale wiadomo ze to slownictwo medyczne jest bardzo specyficzne i zawsze to lepiej po polsku, moze poopowiada mi o roznych metodach antykoncepcyjnych, bo ja ciagle w kropce... A Krzysiek mnie zaczepia caly czas no i juz mam ochote ale wytrzymam!! Tak sobie postanowilam! No i dzisiaj ide tylko z Jasiem na spacer a potem do lozka, mam zamiar robic wielkie nic, moze mi przejdzie to fatalne samopoczucie :ico_sorki: :ico_sorki:

Jutro przyjezdza kolega Krzyska ma przywiez dla malego herbatki i Krzyska dowod osobisty to bedziemy mogli dokonczyc te zalatwiania z paszportem, obysmy zdarzyli, bo ja Swiat Bozego Narodzenia nie mam zamiaru tu spedzac.

No i Krzysiek powiedzial mi ze do Polski jedzie firmowym autem co oznacza ze w drodze powrotnej bede mogla naladowac samochodzik, pokupuje malemu rozne zupki, kaszki i inne takie w Polsce, bo tutaj to jakis maly jest wybor.

No i w niedziele do takiego Tomka co mieszka nad nami i pracuje w firmie K. przyjezdza dziewczyna i zostaje do Swiat, ciesze sie strasznie bo bede miec oze jakies towarzystwo, o ile okaze sie spoko :-D

Kurcze dwa tematy zaczelam od "no i" wiec trzeci tez tak zaczne :D :-D :-D

No i musze pomyslec o przeprowadzce, ja wyjezdzam 11, K. tydzien pozniej, on wraca na poczatku stycznia a ja 14, a od poczatku roku mamy juz byc na gorze i zastanawiam sie jak to urzadzic, bo wiadomo trzeba posprzatac stare i nowe mieszkanko, a K. to na pewno swietnie zrobi hihihihi ni i rzeczy popakowac. Bede chyba musiala to zrobic przed wyjazdem, zostawic mu tylko to co niezbedne, a moze wlasciciele zwolnia mi wczesniej szafe zebym co nieco mogla juz poprzenosic...?? Kurcze musze z nimi pogadac, no i koniecznie zabrac instrukcje obslugi do Jackuzzi :) Juz wiem gdzie bede spedzac z Krzyskiem zimowe wieczory hehehehe

[ Dodano: 2007-10-23, 12:31 ]
No o sie rozpisalam :)

A gdzie sie podziewa cala reszta?? Co z Ulamisiula?? Ma ktos z nia jakis kontakt??

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 12:40

Dzień dobry! Ale bardzo deszczowy. Dałam dziś Zuzi butelkę, bo ona rano taka wygłodniała i zjadła 50ml, tuż po cycu. Trochę mam wyrzuty, ale ja to lubię sobie problemy stwarzać...

Awatar użytkownika
eve81

23 paź 2007, 12:57

zabrac instrukcje obslugi do Jackuzzi

no i już wam zazdroszcze :ico_oczko:
to już to widze jak Jasiu ani sie obejrzy a rodzeństwo bedzie miał :-D

Kocura Bura pisze:Trochę mam wyrzuty

czemu?? ja też małemu daje niekiedy dodatkowo jeszcze butle, ale też jeszcze wiecej nie wypił jak 50ml, widocznie Zuzia już nie była głodna bo wypiłaby napewno wiecej.

ale dzis u nas zimno...brrr
chyba nici ze spacerku, tak wieje ze nawet nosa nie chce mi sie na dwór wychylać
ale z drugiej strony trzeba Szymcia hartować przed zimą
wogóle jakoś szaro-buro za oknem

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 13:18

Dziewczynki, koleżanka mi powiedziała,że w Biedronce będą fajne kombinezoniki zimowe. Ja mam dla Zuzy, ale chyba i tak pojadę zobaczyć.
http://www.biedronka.pl/str/2/i/20.php

Awatar użytkownika
eve81

23 paź 2007, 13:29

Kocura Bura, kombinezon wygląda fajnie, i jaka okazyjna cena :ico_szoking: tylko ze ja mam dla Szymcia 4, jeden kupilam jak byłam w ciąży a 3 dostał w prezencie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2007, 13:31

eve81, ja też kupiłam jak byłam w ciąży! I dostałam jeszcze jeden. Tylko przydałby mi się jeszcze biały do chrztu, ale w Biedronce to chyba tylko niebieskie i żółte będę, ale sprawdzę!

Awatar użytkownika
eve81

23 paź 2007, 14:05

Kocura Bura, no biały byłby idealny na chrzest no i za tą cene to prawdziwa okazja, koniecznie napisz jak bedziesz po wizycie w biedronce :-D

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 paź 2007, 15:07

Dzień doberek :) Już trochę późno ale miałam dziś pracowity poranek... jestem w szoku jak moja Mała dziś przespała noc budziła się o 24 i 5 i 7 i jadła i odrazu zasypiała także i mama się wyspała :ico_brawa_01: Rozbiłam obiadek i siedziałam teraz 2 godziny przy prasowaniu ale przynajmiej wszystko sobie zrobiłam. Nawet nie wiecie jak się cieszę bo w czwartek wraca już M, wczoraj pobiegłam do apteki i kupiłam :ico_wstydzioch: wiecie co :ico_haha_01: bo normalnie już nie mogę się doczekać keidy wróci, a jeszcze napisał mi wczoraj takiego smska że eh myślałam że nie zasnę :D hihi.

Kombinezoniki super ja tu niestety nie mam nigdzie w pobliżu biedronki ale w sumie mam już dwa jeden taki na połowe Listopada będzie już dobry a rugi większy więc pewnie na Luty dopiero.

A moja Mała ma chyba ciemieniuchę tzn. łuszczy jej się skórka z główki nie móiącże wypadły jej włoski na przodzie główki, musze ja naoliwkować dziś mocno, albo skocze jutro do apteki bo widziałam takie oliwki na ciemieniuchę właśnie, może będzie skuteczniejzsa niż zwykła oliwka....?

Wiecie co...? Przeszedł mi juz ten strach po porodowy i muszę porozmawiać z M o kolejnym potomku hihi ale tak gdzieś najwcześniej za 3, 4 lata :) Wcześniej nie :ico_nienie: ale jestem głupia hehe :ico_puknij:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”