Napisalam przedtem posta i mi go zjadlo!
Wiec na poczatku...
Kocura wszystkiego naj naj dla Zuzi z okazji pierwszego miesiaca :) Ale Ty jestes, nawet kawci i ciacha nie postawisz a tu takie swieto
A co do wypadania wloskow, to wylatuja jeszcze jak dzidzia zaczyna bardziej krecic glowka, wtedy lubia sie wycierac po bokach, ale niekoniecznie!
eSKa oj biedulko musialas sie wystraszyc, strasznie wspolczuje. najwazniejsze ze z Olusiem wszytsko ok, moze on byl tylko wystraszony bo jak sie mu ulallo to sam nie wiedzial o co chodzi??Ale rozumiem Twoj strach, chyba kazda z nas tak ma ze boi sie o swojego Szkraba! Sa takie urzadzenia monitorujace prace serca i oddech, ale cena... hohoho przynajmniej tutaj! Ja robie tak jak
Eve jak Jasiowi sie nie odbije, ale np wczoraj odbilo sie mu 3 razy a po pol godzinie ulal tak ze mu noskiem poszlo. Mi mama tez radzila podlozyc jakis kocyk pod materacyk tak jak ma
Justyna zeby Dzidzia nie byla calkiem na plasko, ale przyznam sie ze jeszcze tego nie zrobilam...
Eve moja szafa tez nie za ciekawa ale porzadki zrobie przy przeprowadzce, w przyszlym tygodniu musze tylko jechac kupic sobie jakies gatki, kupowalam tydzien po porodzie i teraz sa za duze, a po za tym jakis dziwny material, zakladam je a po 5 minutach wygladaja jak brudne, tak sie do nich wszystko lepi feeee, a kosztowaly tez feee

Podrzuce Annie Jasia i hej do sklepu! Tylko jeszcze mezusia trzeba zabrac jako sponsora bo moje konto jest piekne i puste
Justyna 
dla Marcelinki za wage.