A ja sobie kupiłam płaszczyk do biegania żeby mi pupa nie marzła
kelly pisze:sprobuj przed jedzeniem posmarowac Wojtkowi dziaselka calgelem>
lulu81 pisze: Eva Dominius przystojniacha, na takiego duzego wyglada
Fajny nowy avatarek
lulu81 pisze:Lutówki tak ogladam, jakie postepy robia wasze pociechy, stoja, raczkuja
no to sie martwie, no bo Fillipek , wogole bez podparcia nie siedzi , jak go posadze, to na bok sziuur, az sie boje ze glowka sie walnie,
probuje podnosic pupcie, ale na sekundke,
coprawda nauczyl sie fajnie sie przemieszczac po podlodze, bokiem-bokiem, albo na brzuch-na plecy, tak sie przekreca jak chce do czegos dosiegnac
katelajdka pisze: Eve cudne zdjęcia!!! A avatarek też śliczny!!
Magdzinka pisze:Eve Dominiś to dopiero przystojniak :
Magdzinka pisze:Ja dziś byłam u neurologa i też dowiedziałam się, że Joasia wszystko będzie później robić, bo ona też w ogóle nie wstaje, a siedzi tylko posadzona a sama nie umie usiąść z pozycji leżącej. Na szczęście ta lekarka do której zwykle chodzimy złamała nogę - ale okropna jestem na jakie szczęście po prostu chodzi mi o to, że na szczęście miałyśmy zastępstwo i ta inna pani naurolog o niebo lepsza tamta to tylko obejrzałaby Aśkę i kazała przyjść na rehabilitację w grudniu i tyle. A ta inna dokładnie wszystko się wypytała o postępy małej, przeprowadziła ma mnie test czy i jakie ćwiczenia z nią robię i co najważniejsze dała nowy komplet ćwiczeń , bo te co miałyśmy do tej pory już są nieaktualne, bo Joaś wszystko już umie, teraz mamy ćwiczyć samodzielne siadanie i podobno po tygodniu mała już sama będzie umiała siadać zobaczymy no i potem w grudniu dostaniemy jeszcze inne ćwiczenia dostosowane do wieku.
Qunick pisze:olala, Eva_1977, bardzo fajne zdjęcia - na czy siedzi Dominik?
Małgorzatka pisze:Eva Słodziutkiego masz synka! Bardzo ładne fotki!
lulu81 pisze:Małgorzatka, ja czytalam, ze jak zabki ida,
to nie wolno jedzenia i mleczka cieplego podawac, bo to drazni i boli, no jasne ze nie zimne, tylko takie letnie
kurcze, tez sie martwie co mu jest? Moze zadzwon do pediatry
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość