i dzis przez dzien tez w nim spala i wcale nie plakala jak ja do niego wkladalam. dzielna dziewuszka
  i dzis przez dzien tez w nim spala i wcale nie plakala jak ja do niego wkladalam. dzielna dziewuszka   

no a ja jakbym wiedziala o czym piszecie zrobiłam porządki w szafie
 no a ja jakbym wiedziala o czym piszecie zrobiłam porządki w szafie  ale tam pusto
  ale tam pusto  kurcze i ja na zakupy muszę gonić
 kurcze i ja na zakupy muszę gonić  

ja mam ręczniczek pod posłaniem Darka żeby główka byla wyżej troszkę, ale też mi się zdarza położyć o bez odbijania na boczek
 ja mam ręczniczek pod posłaniem Darka żeby główka byla wyżej troszkę, ale też mi się zdarza położyć o bez odbijania na boczek  mi dwa razy się zakrztusil nie na żarty i też mu aż noskiem polecialo, ale wtedy stracha miałam
 mi dwa razy się zakrztusil nie na żarty i też mu aż noskiem polecialo, ale wtedy stracha miałam  

u nas też godz. 19.00 to pora kąpania
 u nas też godz. 19.00 to pora kąpania  
  więc tymbardziej musimy go troszke odizolować
 więc tymbardziej musimy go troszke odizolować  
  tylko nie wiem czy pogoda mnie nie zniechęci
 tylko nie wiem czy pogoda mnie nie zniechęci  oby nie bo mam wielka ochotke kupić cos nowego
 oby nie bo mam wielka ochotke kupić cos nowego  
  Tak więc moi mężczyźni już chyba śpią (ten młodszy napewno
  Tak więc moi mężczyźni już chyba śpią (ten młodszy napewno   ) a ja włączyłam jeszcze kompa żeby zajrzeć co tu nowego i prosze pojawiły w końcu pojawiły sie jakieś "nowe
  ) a ja włączyłam jeszcze kompa żeby zajrzeć co tu nowego i prosze pojawiły w końcu pojawiły sie jakieś "nowe   " twarze
  " twarze   
  No i trzymam kciuki zeby poskutkowały te miksturki i żeby Majeczka pozbyła się kolek
  No i trzymam kciuki zeby poskutkowały te miksturki i żeby Majeczka pozbyła się kolek 

no i rzeczywiście chyba mu odpowiada bo taki zaciekawiony jak mu zdjecie robia
 no i rzeczywiście chyba mu odpowiada bo taki zaciekawiony jak mu zdjecie robia  
  no to sie rozumie, prosze czesciej i więcej
 no to sie rozumie, prosze czesciej i więcej  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość