Witajcie wieczorkiemAga0406 milo mi że do nas dołączyłaś
Dziewczyny, kochane wy moje, dziękuje za tyle miłych słów, naprawdę pomogliście troszeczkę podnieść mnie . no ale cóż, stało się- stało. <Może jutro przejdzie, po prostu mi się przyśnił w nocy, ze tak przepraszał, ze nie może bez nas. Jakoś głupio mi teraz, bo on wyjechał do turcji, a czekał kilka miesięcy żeby ja wybaczyłam, mieszkał w wynajętym mieszkanku. Codziennie przychodził do dziecka, no i właśnie teraz jak wyjechał mi go brak.
Magdzinka No to kanapeczke macie zaliczoną. I co kęsy sama robiła Joasia czy odrywałaś jej po kawałeczku? Ja na razie tylko dawała halkę z masełkiem no i bardzo smakowało.
Kminek kochana jesteś, dzięki wielkie
Fajne nowe zdjęcie Piotrusia. Oczka jakie duże, ładne.
Dziewczyny musze się pochwalić, Fillipek nauczył się pełzać. Zdziwiłam się bo leżał w jednym mieście , bawił się, za chwile patrzę – niema dziecka, aż mi ciśnienie podskoczyło, widzę on pełznie, haha
, jak gąsienica ,
Spanie . Fillipkowi tez się poprzestawiało, kiedyś spal rano 10-11, teraz 12-14, i już nawet po południu nie śpi, tzn. czasami około 30-40 minut.
A jak wy będziecie usypiać maluszków jak już czas przestawią? Będziecie czekać np. do 20, czy o 19. bo ja zawsze około 20 kapie , ale taki marudny już się robi, a jak czas przestawią, to wychodzi po staremu to 21 będzie. Chyba stopniowo trzeba będzie przedłużać.
Katelajdka co do kaszek, to nie raz dawalam mu rano na sniadanko, ale on nie przepada za kaszkami, to daje czasami mu tak o 16-17 taki niby przedwieczorek.
A kleik to mu podaje do mleka do butli, tylko ze kleik nie na mleku modyfikowanym, zwykle.
Eva, gratuluje kolejnego ząbka, to chyba już 5, aha i 6, brawo
Mamcia, no widzisz, fajnie się złożyło, będziecie w lepszym hoteliku i miejscu, w Bodrum jest ładnie. My jak tam żyli to lubiliśmy podróżować po wybrzeżach, a mieszkaliśmy w Izmirze. A najbardziej mi się podobali wakacje w Bejrucie w Libanie, także na przyszły rok albo kiedyś tam, jak będzie możliwość, namawiaj mężulka tam.