katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 paź 2007, 11:38

delicja, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
dasz rade, wygrasz z ta alergia, zobacz ile razy juz Wikusia Kasika tez tak miala -bylo dobrze i nagle bum.Alergia to juz takie swinstwo, ze trudno sie z nia walczy i nie ma na nia jednego zlotego srodka, ale Twoja Olenia z niej wyrosnie, podobno do roku jest najgorzej a mamy juz prawie polmetek. Caluski dla WAS i glowa do gory!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2007, 11:42

delicja, ja was tu niesmiało podczytuje i wiele sie od was ucze a historie waszej alergii tez znam od początku tak wiec trzymam kciuki za slicznote
dacie rade bo kto jak nie wy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2007, 12:11

delicja, a gdzie ma te krostki? Moze te sa od zabkow? Kochaan nie wiem co ci napisac :ico_placzek:

Oskarek - napatrzec sie na ciebie nie moge :ico_szoking: Jaki sliczny i duzy chlopczyk i tak ladnie siedzisz :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Antonio - tez przystojniaczek i chyba troszke do mamy podobny,co?

mroweczka - oby tak dalej z zabkami :-D

koleczka - no to cale szczescie,ze nie Julka i nie my :-D

nicole - pisz do nas czesciej co u was slychac :-D I milego pobytu na biwaku :-D

[ Dodano: 2007-10-26, 12:11 ]
jagodka24, witaj.A jak u was? Podajesz jeszcze nutriton?A jakie mleczko?

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 paź 2007, 12:30

Obrazek
dowód na to ze Lenka siedzi :-)
tu na spacerku z tatusiem złota polska jesień
Obrazek
a tu z mamusią
Obrazek

Katrin - Twoj Antonio to cudny chłopaczek szkoda ze zajety , no ale zajety przez bliźniaczke Leniusi wiec wybaczam Vikulce , no cóż była pierwsza

Caro - a Twój Oskarek to chłopak nie na medal tylko na Oskara :ico_brawa_01: bardzo bardzo fajowy :-)

Delicja - trzymam kciuki za Oleńkę bedzie dobrze napewno porostu musisz byc silna

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2007, 12:37

Pare fotek mojego zdolniaczka :)

Obrazek

Obrazek

I wczorajsza kapiel :-D Nie chcialo mi sie nosic wanienki,bo mezus w pracy wiec wykapalam go w misce :-D

Obrazek

Obrazek

No i takie tam :)

Obrazek

Obrazek

Lenka sliczna :-D

A w podpisie mam zdjecie,na ktorym widac dolne jedyneczki mojego jedynaczka :-D Jeszcze.....mam nadzieje,ze niedlugo :-D

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2007, 13:37

dziewczyny jak chcecie zobaczyc cou nas ciekawego to zapraszam na bloga Eryczka:
www.erysrys.synek.pl

kamelek ja to niewiem ta Twoja Lenka dla mnie to na fotce jak nie ta sama dziewczynka-mąż zreszta też :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Lenki za siadanie-zuch Laska :-D

katrin staram sie byc najczesciej jak moge :-D Antonio miś 1 klasa i pasuje do naszej miśki jako kumpel- jak 2 polarne niedzwiadki :-D

iwrybka Andrzejek superowski chłopaczek-ślicznyi widze ze miska mu sie podoba :-D
My odniedawna kapiemy w duzej wannie bo w małej to już nawet reka ni noga niemógl ruszac :ico_olaboga:

caro Oskar jak zawsze słodki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Delicja :ico_pocieszyciel: musisz być dzielna aby z tym walczyć!!!!!

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 paź 2007, 14:23

mroweczka - ze niby nie podobni do siebie?? ale napewno to oni :-D

katrin

26 paź 2007, 14:35

kamelek1, slicznie Lenka siedzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i macie fajne zdjecia ze spacerku.Ja chcialam Cie tylko ostrzec, ze te wiszace zabawki ze sznurkami sa dobre i bezpieczne tylko do czasu zanim dziecko siedzi, bo moze sie wplatac w te sznurki.Ja wiem, ze panikara jestem, ale moze nie wiesz, wiec wole Ci powiedziec, albo lozeczko obniz, zeby nie mogla tych sznurkow dotykac :ico_olaboga: No i na bank jak dzieci probuja wstawac w lozeczku to czas na pozegnanie z karuzelkami bo one nie rozumieja, ze to sie chwieje i probuja podtrzymywac za pomoca tych sznurkow i jest bach...
Dziekuje wszystkim za skomplementowanie mojego synka.

Iw Rybka-super kapiel w misce-prawie jak w Antosiowym wiadrze :ico_haha_01: A myly chyba rzeczywiscie do mnie robi sie podobny a Twoj tez juz ma momentami blyski podobienstwa do tatusia.
Mroweczka-ja tez juz musze przejsc do prawdziwej wanny z Antosiem, bo mala za mala, wiadro dobre ale niestety wszystko w domu zalane :ico_olaboga: Jak bede miala chwilke to wejde na blogaska.

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 paź 2007, 15:09

Katrin - wiem wiem ja jej nie zostawiam samej w łóżeczku stoje albo siedze koło niej wtedy akurat wkładałam ubranka do komody wiec ja tak posadziłam i strzeliłam fote , na codzień zabawki wisza tylko wtedy kiedy ona lezy sobie a tak Lenka na siedzaco bawi sie na podłodze na kołdece poobkładana poduchami wrazie upadku . niechce jeszcze opuszczac łóżeczka bo ona nie potrafi sama usiasc i nie interesuje ja nic co poza łóżeczkiem jezeli juz w nim siedzi tylko to co ma na kolanach czyli zabawki .
u nas podczas kapania jest zalana cała łazienka :-D bo Lenka gania po wanience Nemo i jest tyle plasku przy tym :ico_olaboga:

katrin

26 paź 2007, 15:42

kamelek1, mam nadzieje,ze nie jestes zla, ja nie chcialam absolutnie pouczac, po prostu czasami nie zdajemy sobie sprawy,ze zabawki moga byc niebezpieczne, np moj Antek robi wszystko, zeby zepsuc baldachim w kolysce, tak go ciagnie i nagina, ze sie prawie spina po nim :ico_szoking: Juz tez nie moge go zostawic samego w kolysce a w kojcu mimo miliona zabawek sie nudzi. :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”