karolina-ch, moja dopiero wyrasta z 62 rozmiaru, a waży zaledwie 5 kilosów, śmiejemy się koszykarką będzie !!!
kasia1983, my przeżyliśmy szczepienia dosyć dobrze, ale dwa ukucia dostała, biedula moja, wczoraj był najgorszy dzień bo zasypiała mi na stojąco, trzymałam ja w rękach a ona zamykała oczęta i spała po 3 godziny, nigdy tak nie miałam, oprócz nocy.
W dzień sypia najdłużej ok 2 godziny, a teraz zaczyna sypiać w łóżeczku,dziwne to jest, i już śpi mi od półtorej godziny ??
79anita, ja mam tyle butów dla mojej małej, że ma aż pudełko osobne na nie założone hihi, to prawda rodzinka jest kochana kupują non stop. Ja mam już ubranka na 18 miesięcy i wyżej, a dodatkowo na Święta Bożego Narodzenia już zaczynam dostawać, boje się jednak że wyrośnie z nich, bo w miesiąc urosłą 3 cm to sporo !!!!
swbasia, moja mała też podnosiła głowe jak oszalała aż strach bylo ją trzymać od samego początku,pare razy zaliczyła nchem w moją klate i był płacz, a raz walneła sie nad okiem w ramie mojaj mamy i miała aż czerwone miejsce przez dzień, a moja mama przeżywała to przezz tydzień.