qunick
Magdzinka Mojemu Wojtusiowi też smakowała kanapeczka...Dzięki za pomysła! Dobrze, że z oczkami wszystko ok.
Dużo uśmiechu na buźkach, słoneczka i humorki ....no i zdróweczka dla Joasi z okazji ukończenia 9 miesięcy a dla reszty kochanych łobuziaków Łukaszka i Tymka buziule na skończone 8 miesięczniaków
Sesila Mój Wojtaś ma taką samą czapeczkę jak Pati na zdjęciu tylko jasno błękitną z białym kożuszkiem i metką. Bardzo ciepła i fajna!
Olala Mój Tomek rzadko chrapie
Fajne butki!
Eva GRATULUJEMY ząbka!
asiam Ale fajne body masz... no to tata obrasta piórkami, że synek ma takie napisy ...Super, tez bym se takie sprawiła ale nie wiem gdzie je kupiłaś!
Hekkate Hihi ..super sprawa z tym horoskopem ...!
Ja na początku czesałam włoski Wojtusia szczoteczką ale teraz mam grzebyk i nim czesze. Ostatnio znów miał
ciemieniuchę i walczyłam z nią oliwką i grzebykiem, pomogło!
Z jedzeniem Wojtusia już lepiej, ciumka więcej, popija mleczko chociaż rewelacji nie ma.
Butelki Avent Mój urwis swoimi dwoma zębami pogryzł mi smoczek z butelki i całkiem go przedziurawił. Jak mu podaje teraz mleko to leje mu się wszędzie a nie do buzi a poza tym to się dławi. Mam nadzieje, że idzie dokupić smoczek z Aventu! A tak na marginesie, powiedzcie mi - bo była już kiedyś o tym mowa- czy Wasze dzieci piją już z niekapków? Jak tak to jakiej firmy polecacie i czy ma któraś z Aventu, bo myślę czy jutro nie dokupić bo ma podobno miękki ustnik i tylko nakładkę się kupuje i nie trzeba całje butli.
[ Dodano: 2007-10-26, 17:33 ]Wiecie co, ale te Lutowe 2008 dziewczyny to są leniuszki. Mało piszą o zdjęciach nie wspomnę. My to jednak dawałyśmy czadu, naprawdę! Najchętniej to bym im coś tam napisała, żeby się ruszyły ale mi głupio bo już kilka razy się wtrącałam i już nie wypada!