Frydza pisze:MOJa NIUNIA dzis sobie lezy w wozku i gawedzi z moja mama a tu hop siup i ona siedzi normalnie
nieźle Frydza. Musisz zacząć ją przypinać żey z wózka nie wyskoczyła sobie.
madziorka hihi pisze:spotkalam cie w szczecinie na koncercie jazzowym w parku
To nie ja byłam bo jazzu nie cierpię
madziorka hihi pisze:kabaret ani mru mru
za to ich uwielbiam więc to może jednak byłam ja
madziorka hihi pisze:kamila brzoskwinie juz?
No ze słoiczka, piszą że od 4 miesiąca to co sie będę czaić? A jak to zje to mam następny smakołyk... jabłuszko z czarnymi jagodami mniammmmm...tez od czwartego. Choc zaraz będę już kupować od piątego a tego to bedzie jeszcze więcej. Ja jak w sklepie stoje to nie wiem co wybrac tyle różnych pyszności już można dawać.
madziorka hihi pisze:nagraj cos z tego gadania tomcia i nam tu pokaz hihi na zywo jeszzce go nie widzialam
dawaj cos
Ale ja nie wiem jak tam się to wgrywa w tego tubasa??
lucy23 pisze:bardzo mi smutno,bo moja kolezanka z polski ma mega problem
Lucy przykre są takie sprawy i naprawdę nie wiadomo jak pomóc takim osobom. Pozostaje wierzyć, że jednaj jakoś sprawy same sie ułożą...
A ja na dobranoc fotki z dzisiejszego wypadu. Takie sobie, ale zawsze coś.
Tutaj miało byc piekne zdjęcie Tomcia z konikiem, ale oczywiście jak sama nie zrobie to mi gapy takie zrobią wrrrrr... wkurzyłam się bo później konik uciekł sobie pobrykać i już nie moglismy powtórzyć. A 5 sekund wcześniej normalnie Tomcio prawie głaskał konia... ale moja siostrzyczka nie zdążyła przecież ech...
A tutaj Tomi zafascynowany ogniem
No i wciśnięty w swoja czerwoną spacerówkę, choc ją słabo widać. Tomkowi zreszta też ledwo nos wystaje bo taka zimnica brrr...
To na tyle idę sie tulić do męża skoro już spędza noc w domu