Witam!
Z moim gardłem lepiej,ale ogólnie nie za dobrze sie czuje,byłam wczoraj u lekarza jeszcze i mam dalej wolne.
Z Kacprem też byliśmy wczoraj u lekarza bo zaczął troche kaszleć i miał wieczorem w niedzielę stan podgorączkowy,na szczeście narazie obyło sie bez antybiotyku
gardło nie jest czerwone,tyle że ma katar,pokasłuje i lekką chrypkę,mamy jakieś syropki,kropelki itp i zobaczymy,oby przeszło
wczoraj odebraliśmy wyniki badań kupki Pelka i nic nie było w niej
dziś kolejne badanie ,właśnie niedawno poszli po wyniki,oby nic nie było,wtedy zaniesiemy 3 raz i juz będziemy pewni że wykurzylismy tą gliste precz
Fajne zdjęcie
Bożenko,super chłopaki
aha jeszcze nocnik,a wiec problemu nie mamy z sadzaniem,bez problemu siada i chętnie,jak mu sie chce to zrobi,ale wołać nie woła niestety sam
no i kupy na nocnik jeszcze nie robił
czasem go posadze i siedzi już dłużej,to mówie choc jak ci się nie chce,ubierzemy,a on kiwa głową że nie i dalej siedzi,wyglądało to na początku jakby mi robił na przekór,ale po jakiejś chwili wstaje i pokazuje na nocnik mówiąc bawo i bijac brawo i oczywiście jest siku
teraz juz wiem o co chodzi
bo to czasem trwa dłużej i myśle że nie zrobi a tu masz,jest
żeby jeszcze wołał to by było super
[ Dodano: 2007-10-30 ]dzisiejsze wyniki kupki Pelka też są dobre,nic nie znaleziono
jeszcze raz musimy zrobić aby mieć pewnosc że pozbyliśmy się tej glisty