caro
Trzy tysiące lat minęło...

30 paź 2007, 16:10

Kamelek to dobrze że już ze zdrówkiem lepiej, mama na pewno się ucieszy z waszego przyjazdu!!!!!!!!!

Katrin my kupiliśmy 2 obrusy, 2 plastikowe duże plansze do powieszenia- mikołaj i powóz z reniferami, dla małego opaskę jak od renifera, a tata kupił sobie strój świętego mikolaja :-D :-D

A ta czapka jest na jesień, ale fakt cieplutka, bo na zimę to ma z kożuszkiem!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-30, 15:17 ]
A to właśnie mój mały reniferek

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-30, 15:18 ]
i tata Mikołaj :-D :-D :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 paź 2007, 16:42

hektorka - kamk sliczny duzy chlopczyk :-D

katrin - kurcze - a jedrula jeszcze wciaz zyje w blogiej nieswiadomosci :ico_haha_01:

kolka - bez komentarza :ico_zly:

caro, czaderskie zdjecie w podpisie :-D I treniferek slodzik v- mniam,mniam :ico_wstydzioch:

kamelek1, a co to za kropelki???Moze i jedruli pomoga :ico_noniewiem:

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 paź 2007, 16:55

Rybko kropelki to Euphorbium , naprawde stosowałam je w niedziele i wczoraj 4 razy dziennie a wczoraj 2 razy i dzis nie ma sladu katarku , na sobie tez je wyprobowałam i pomogły :ico_brawa_01:
Caro - twoj reniferek słodki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Blanka26

30 paź 2007, 17:32

hej dziewczyny :-) u nas nic nowego. Była ładna dziś pogoda więc posiedziałyśmy z Oleńką troszkę na dworze, ale szkoda, że tak szybko się ciemno robi. Pół dnia siedziałyśmy same, bo teście gdzieś sobie poszły. ufff wiater z głowy :-D ugotowałam zupę, ale jakaś bez smaku mi się wydała. teście wrócili, oczywiście ich poczęstowałam ale teściowej oczywiście nie pasowało że mało ziemniaków. Ale tak wpier.......aż im się uszy trzęsły :-D
kolka co za idiotka z tej kuzynki :ico_olaboga:
a my w piątek wyjeżdżamy do moich rodziców, ufff odpocznę troszkę :064:
caro moja ola też niestety wszytko co białe preferuje. inne jedzenie jej nie podchodzi. dobrze chociaż że tego sinlaca zasmakowała, bo ileż można jeść ten nutramigen. A jutro wprowadzam marchew, oj coś czuję, że będzie wielkie plucie :ico_olaboga:
A żebyście słyszały jak Oleńka sobie opowiada w trakcie jedzenia sinlaca. :-D
hektorka, kamilek rośnie jak na drożdżach :ico_brawa_01: a moja Oleńka też ma taką zabawkę jak kamilek, tylko, że Ola ma pomarańczową krowę :-D
katrin, prześliczne zdjęcie masz w podpisie. i dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że szybko się spełnią.

Awatar użytkownika
Kolka

30 paź 2007, 20:48

Hey!
A my byłyśmy dziś od 7 do 18,30 bez prądu... straszne normalnie :ico_olaboga: :-D
Garnek doczyściłam :ico_brawa_01:
Dziewczyny, nie nakręcajcie mnie z tymi zakupami, bo nawet nie wiecie jak łatwo mnie podpuścić jeśli chodzi o takie zakupy, a zwłaszcza teraz, kiedy mam dziecko :ico_wstydzioch: :-)
Kamelek
- co Ty mówisz :ico_szoking: Jak byłam w Ikei to widziałam całą masę tych zakupów, potem całą drogę sobie w brodę plułam, że nie kupiłam bodaj jednego łańcuszka :-D

potem odpiszę na resztę postów, bo mnie mąż gnębi o masaż, bo rzekomo go plecy bolą, ale potem będę wolna.

Pa

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2007, 20:56

dobry wieczyur hej dzieciaczki :ico_haha_02: mam niedugo imininy a one sę 6 grudnia :ico_tort: ai mam na i imie nicole :ico_brawa_01: :-D :ico_haha_01: :ico_haha_02: :-)

Awatar użytkownika
Kolka

30 paź 2007, 21:36

Witaj Nicole :ico_brawa_01: To pewnie dostaniesz podwójny prezent? :-) :ico_brawa_01: Ale ja Ci zazdroszczę, szczęściara z Ciebie :ico_brawa_01:

Caro, fajny reniferek :ico_brawa_01: A jaki mikołaj cudny :-D :ico_brawa_01: Już się wkręcam w zakupy.. dumam co ja mogę kupić dla Julci :-)

Delicja
- no to sobie odpoczniesz. I fizycznie- dziadki na pewno stęsknione zajmą się Olą. I psychicznie- tu już chyba nie muszę tłumaczyć :ico_oczko:
A Wy eMkę oglądacie?

[ Dodano: 2007-10-30 ]
A teraz powklejam fotki Julci z różnych miesięcy :-)
Obrazek
Obrazek
narazie tyle. cdn...

[ Dodano: 2007-10-30 ]
A teraz hurtowo... :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 paź 2007, 23:42

u nas tez pełno już na świeta pierdułek :-D

Chcieliśmy sie pochwalić, ze Eryczek dziś już raczkuje pełną para,śmiga aż się kurzy- a jak to śmiesznie wygłada-ręce jak żołnierz nogi podnosi i idzie hehe :-D Postaram się to może później filmik wkleje :-D

caro renifer słodziaszek i Mikołaj dorównuje prawdziwemu :-D

kolka śliczne fotki :-D -ale dzieci nam rosną, dopiero na fotkach to widać jak szybko :-D

niepamietam co mam pisać-później może poczytam dokładniej :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

31 paź 2007, 01:18

Kochane dziewczyny!
Mam dla Was ostatnio bardzo malo czasu i dlatego nie odpisuje na wszyskie posty-a kazda z WAs bardzo lubie i nie chce zebyscie sie gniewaly jak kogos pomijam. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Mróweczka, jakos nie umiem sobie wyobrazic raczkownia z rekami jak zolnierz :ico_wstydzioch: czekam na filmik:podaj moze w podpisie adres waszego blogaska bo chetnie zajrze a nie wiem gdzie ten adres :ico_sorki:
Kolka-ja tez jestem podatna na promocje, ale moj maz wybitnie!!!A zdjecia z serii jak rosnie Julcia cudne, rzeczywiscie nam sie robia duze dzieciaki z tych malenstw niedawno urodzonych :ico_olaboga:
syla-pozdrowienia dla Nicol, jakos nigdy nie wpadlam na to, ze Nicole maja imieniny w Mikolaja :ico_szoking: No w sumie fajnie i niefajnie bo dwie okazje naraz,wiec nie wiem czy dwa prezenty dostaje czy jeden. :ico_noniewiem: A Martynka tesknila za Nicolka jak byla na biwaku?
Caro-Mikolaj super, ale Reniferek to pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fajny pomysl mialas, musze mojemu szkrabowi tez cos wymyslic :ico_noniewiem:
Delicja-jak ja moja czestuje to tez :NIGDY NIE JEST GLODNA a potem palaszuej jak Twoja-widzisz mamy do czynienia z podobnym gatunkiem.Ciesze sie, ze jedziesz do mamy-nie ma jak w domu
Hektorka-Kamilek urosl ze :ico_szoking: Super, ze masz akurat zdjecia w foteliku, wiec bardzo dobrze mozna porownac.A Twoj maz to jest pilkarzem zawowdowo czy tak amatorsko?U mnie to nie wiem kto bedzie gral z malym w pilke bo ani ja ani maz nie mamy sportowej zylki :ico_wstydzioch:
Im-chlopem sie nie przejmuj, ten gatunek tak ma , ze lubi nam grac na nerwach.Trzymaj sie dzielnie, wyobrazam sobie, ze prowadzienie domu i praca to za duzo jak na matke dwoch pociech, wiec na pewno jestes przemeczona.Zycze wytrwania
Kari.no Twoj Krystaianek to prawdziwy chlop , wielki, ze :ico_szoking: Fajne zdjecia i wcale nie wygladasz na zmeczona po weselu
Iw Rybka-idac porzadnie wychowalas Jedrulke, ze sie nie dotyka :ico_haha_01: a moj swintuch wczoraj dokladnie obmacal biust mojej sasiadki, cm po centymetrze :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 paź 2007, 02:07

katrin chodzi mi że rączkami tak bierze do góry prosto jak żołnierz nogami jak maszeruje :-D rozumiesz?? a bloga adres wkleje w podpis :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”