wczoraj było słychać jak coś tam stuka, a dzisiaj już widać i czuć hahaha
  wczoraj było słychać jak coś tam stuka, a dzisiaj już widać i czuć hahaha   A Joasia jak sie wstydzi
 A Joasia jak sie wstydzi   nie chce pokazywać - jak nie miała tego ząbka to chętnie otwierała buzię i mogłam jej dziąsła masować, i lubiła to a teraz wkurza się hihi jak chcę jej dotknąć dziąsła i ząbka hihi i zaciska usta
 nie chce pokazywać - jak nie miała tego ząbka to chętnie otwierała buzię i mogłam jej dziąsła masować, i lubiła to a teraz wkurza się hihi jak chcę jej dotknąć dziąsła i ząbka hihi i zaciska usta   No, ale w każdym razie już nareszcie pierwszy maluteńki ząbek jest
  No, ale w każdym razie już nareszcie pierwszy maluteńki ząbek jest   niedługo będzie też obok drugi - górne jedynki, a na dole ani widu ani słychu
 niedługo będzie też obok drugi - górne jedynki, a na dole ani widu ani słychu  
 A nie przechodziła ciężko ząbkowania?
  A nie przechodziła ciężko ząbkowania? 
  W tej chwili ma ok. 82 cm (po domowemu mierzona) a ciuchy nosi na 92/96
  W tej chwili ma ok. 82 cm (po domowemu mierzona) a ciuchy nosi na 92/96   Od swojego starszego o 10 m-cy kuzyna jest niższa o głowę tylko a on do niskich nie należy... Jak tak dalej pójdzie to niedługo zacznie mi ciuchy pobierać
  Od swojego starszego o 10 m-cy kuzyna jest niższa o głowę tylko a on do niskich nie należy... Jak tak dalej pójdzie to niedługo zacznie mi ciuchy pobierać   

jesien wplywa na mnie identycznie. a poza tym jakas taka senna jestem przez ta pogode. i ogolnie to nic mi sie nie chce.
  jesien wplywa na mnie identycznie. a poza tym jakas taka senna jestem przez ta pogode. i ogolnie to nic mi sie nie chce.  wciaz nosi niektore ubranka na 74, a czesc juz na 80. nie wiem niestety ile ma wzrostu bo dawno jej nie mierzylam. Ale Jagusia z pewnoscia sporo ja wyprzedza wnioskujac po rozmiarze ubranek
 wciaz nosi niektore ubranka na 74, a czesc juz na 80. nie wiem niestety ile ma wzrostu bo dawno jej nie mierzylam. Ale Jagusia z pewnoscia sporo ja wyprzedza wnioskujac po rozmiarze ubranek   
  byla taga grzeczna i pogodna, nie spodziewalam sie tego myslalam ze bedzie sie buntowac ze ja tak przebieram
 byla taga grzeczna i pogodna, nie spodziewalam sie tego myslalam ze bedzie sie buntowac ze ja tak przebieram  
 gdzie jesteście styczniówki??????????
 gdzie jesteście styczniówki?????????? za stawanie się nie bierze, ale za to coraz sprawniej się przemieszcza po mieszkaniu robiąc dziwne figury i piruety - nie jest to tradycyjne raczkowanie
 za stawanie się nie bierze, ale za to coraz sprawniej się przemieszcza po mieszkaniu robiąc dziwne figury i piruety - nie jest to tradycyjne raczkowanie   ma już 3 zęby - wyszły naraz jeszcze 2 dolne jedynki, a górna jakoś tyle czasu nie może się przebić. Od wczoraj Joaś jest wielce zafascynowana swoją głową
 ma już 3 zęby - wyszły naraz jeszcze 2 dolne jedynki, a górna jakoś tyle czasu nie może się przebić. Od wczoraj Joaś jest wielce zafascynowana swoją głową   podczas kąpieli wpadła na pomysł, że będzie nabierać wodę na łopatkę, z którą się kapie i wlewać sobie na głowę
 podczas kąpieli wpadła na pomysł, że będzie nabierać wodę na łopatkę, z którą się kapie i wlewać sobie na głowę   ale to śmiesznie wyglądało hahahha bo myślała, że nalewa wodę na głowę i patrzyła tak na mnie jakby chciała się chwalić tym a na łopatce już dawno wody nie było hhahaha. A dzisiaj zaczęła sama się czesać, raz dobrą stroną szczotki raz tą gładką ale byłam z niej bardzo dumna
 ale to śmiesznie wyglądało hahahha bo myślała, że nalewa wodę na głowę i patrzyła tak na mnie jakby chciała się chwalić tym a na łopatce już dawno wody nie było hhahaha. A dzisiaj zaczęła sama się czesać, raz dobrą stroną szczotki raz tą gładką ale byłam z niej bardzo dumna   

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość