moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2007, 19:28

Ewuś jestem z Tobą. Wiesz że zawsze możesz na mnie liczyć - dzwoń, pisz...

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2007, 13:22

moniś jestes super :ico_brawa_01: dziękuje Ci... :ico_buziaczki_big: Zawsze można na Ciebie liczyć :-)
Ja już wczoraj chyba wszystkie łzy wypłakałam...i dziś pusto tylko...
Jutro jest pogrzeb...szkoda że przy takiej okazji się wszyscy spotkamy :ico_placzek:

Ale nawijajcie o dzieciatkach...w końcu to ich forum :-)

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

30 paź 2007, 19:42

eve.ok, :ico_pocieszyciel: trzymaj się, chociaż to takie smutne, całe życie miał przed sobą....

Sandrusia - dziękuję za zyczonka dla Joasi :ico_oczko:
a fotki Kubusia rewelacja :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

31 paź 2007, 00:00

witam wszystkich dam tu kilka Hani fotek moze troche nie na czasie ale nowsze od tych co mam w opisie :) (jakos nie mam czasu na fotosika)

figle w pościeli :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

31 paź 2007, 16:32

arvona, ale słodziak z twojej Hani :ico_brawa_01:

JOASIA MA PIERWSZEGO ZĄBKA !!! :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa: wczoraj było słychać jak coś tam stuka, a dzisiaj już widać i czuć hahaha :-) A Joasia jak sie wstydzi :-D nie chce pokazywać - jak nie miała tego ząbka to chętnie otwierała buzię i mogłam jej dziąsła masować, i lubiła to a teraz wkurza się hihi jak chcę jej dotknąć dziąsła i ząbka hihi i zaciska usta :-D No, ale w każdym razie już nareszcie pierwszy maluteńki ząbek jest :ico_brawa_01: niedługo będzie też obok drugi - górne jedynki, a na dole ani widu ani słychu :ico_noniewiem:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2007, 19:47

Brawa dla Joasi :)

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 lis 2007, 16:32

gratulacje dla malutkiej z powodu pierwszego zabka :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 16:16

No ja sie do gratulacji przyłączam :ico_brawa_01: A nie przechodziła ciężko ząbkowania?
U nas na razie są cztery całkowite i dwa takie wybite tylko, które sobie rosną powoli, czyli stan: 6 :ico_haha_02:
Za to nie nadążamy ze zmianą ciuszków i ich kupowaniem, bo Jaga rośnie jak na drożdżach :ico_noniewiem: W tej chwili ma ok. 82 cm (po domowemu mierzona) a ciuchy nosi na 92/96 :-) Od swojego starszego o 10 m-cy kuzyna jest niższa o głowę tylko a on do niskich nie należy... Jak tak dalej pójdzie to niedługo zacznie mi ciuchy pobierać :-D

A co tam u was poza tym sie dzieje? jak jesień na was wpływa? Bo ja najchętniej zaszyłabym się wieczorami pod kocem i nie wychodziła... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

05 lis 2007, 18:50

eve ja mam tak samo jak ty :-) jesien wplywa na mnie identycznie. a poza tym jakas taka senna jestem przez ta pogode. i ogolnie to nic mi sie nie chce.

twoja Jagusia bardzo duza jest, moja Hania w porownaniu do niej to malenstwo :ico_haha_01: wciaz nosi niektore ubranka na 74, a czesc juz na 80. nie wiem niestety ile ma wzrostu bo dawno jej nie mierzylam. Ale Jagusia z pewnoscia sporo ja wyprzedza wnioskujac po rozmiarze ubranek :ico_haha_01:

dzisiaj bylam z mala na zakupach, ale miala frajde z mierzenia kombinezonow, chyba bedzie lubila zakupy :ico_oczko: byla taga grzeczna i pogodna, nie spodziewalam sie tego myslalam ze bedzie sie buntowac ze ja tak przebieram :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

13 lis 2007, 19:44

nikt tu nie zaglądał od 5 listopada :ico_szoking: gdzie jesteście styczniówki??????????

U nas OK, Joasia zdrowa :ico_brawa_01: za stawanie się nie bierze, ale za to coraz sprawniej się przemieszcza po mieszkaniu robiąc dziwne figury i piruety - nie jest to tradycyjne raczkowanie :-D ma już 3 zęby - wyszły naraz jeszcze 2 dolne jedynki, a górna jakoś tyle czasu nie może się przebić. Od wczoraj Joaś jest wielce zafascynowana swoją głową :-D podczas kąpieli wpadła na pomysł, że będzie nabierać wodę na łopatkę, z którą się kapie i wlewać sobie na głowę :-D ale to śmiesznie wyglądało hahahha bo myślała, że nalewa wodę na głowę i patrzyła tak na mnie jakby chciała się chwalić tym a na łopatce już dawno wody nie było hhahaha. A dzisiaj zaczęła sama się czesać, raz dobrą stroną szczotki raz tą gładką ale byłam z niej bardzo dumna :-D :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-11-13, 18:45 ]
arvona, ja też nareszcie kupiłam Joasi kombinezon ale z przymierzaniem czegokolwiek to u nas jest tragedia

[ Dodano: 2007-11-13, 18:46 ]
eve jak tam w pracy???

moni a co u ciebie???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”