ile czytania
 ile czytania  
 MAMOZUZI cieszę się że wróciłaś
 wiem że mnie rozumiesz to tym bardziej, wiesz Julcia mówi nie mówi tato do W., woła po prostu Walduś, a jak ktoś zapyta kim on dla niej jest odpowiada, że jest jej przyjacielem
 wiem że mnie rozumiesz to tym bardziej, wiesz Julcia mówi nie mówi tato do W., woła po prostu Walduś, a jak ktoś zapyta kim on dla niej jest odpowiada, że jest jej przyjacielemwybaczcie że nie chwalę waszych maleństw, ale w dalszym ciągu nie widzę zdjęć z fotosika

ESKA,EWASIEK ja używałam tych plastrów, ale dla mnie nie pasują, nie tylko z tego względu, że przytyłam, bo tyję po wszystkich hormonach, ale dlatego, że na brzegach plasterków zbierał się brud, tak jak na zwykłym plastrze, a wiadomo, że z nimi się też kąpie, to z brzegów troszkę się odklejały, zresztą podczas prysznica jeden mi sie całkowicie odkleił, a uważałam, ale trzymam kciuki, żeby wam podpasowały

EVE dobrze że jednak poszłaś do lekarza chyba, trzymam kciuki, żeby to było tylko to co MAMAZUZI pisze i żeby szybciutko przeszło

u mnie dziś lepiej, fakt faktem , że W. choć był wczoraj na chwilkę tylko w domu to i tak zauważył że coś ze mną nie tak...no i pocieszył jak umiał
 dziś Julcia już  w domku:ico_brawa_01: ale mi było dziwnie wczoraj...tak pusto, tak to wszystko ok, dzięki dziewczyny z słowa wsparcia
 dziś Julcia już  w domku:ico_brawa_01: ale mi było dziwnie wczoraj...tak pusto, tak to wszystko ok, dzięki dziewczyny z słowa wsparcia  bardzo mi pomagają
 bardzo mi pomagają  
 byliśmy dziś na szczepieniu Darka, waży 6340g

ja mówię do lekarki że miałam wątpliwości czy on się najada
 ja mówię do lekarki że miałam wątpliwości czy on się najada  , czyli chyba najada się
 , czyli chyba najada się   
 [ Dodano: 2007-10-31, 18:19 ]
aha...ja Darkowi już nakładam nawet ubranka 68, bo większość 62 już mała
 albo takie 3-6 m-cy, bo taki rozmiar też mam
 albo takie 3-6 m-cy, bo taki rozmiar też mam  
 [ Dodano: 2007-10-31, 18:20 ]
znów zapomniałam

MAMOZUZI a jak ZUZIA woła na twojego mężusia? no i

dla niej za odwagę
 dla niej za odwagę  
 [ Dodano: 2007-10-31, 18:22 ]
aha

dziś w nocy W. wraca i będzie do poniedziałku
 musiałam się pochwalić
 musiałam się pochwalić 

poryczalam sie jak czytalam Twojego posta... Mam nadzieje ze Szymusiowi szybciutko przejdzie to paskudztwo...
 poryczalam sie jak czytalam Twojego posta... Mam nadzieje ze Szymusiowi szybciutko przejdzie to paskudztwo... dużo zdrówka dla małego,i trzymam kciuki, żeby szybciutko wyzdrowiał
 dużo zdrówka dla małego,i trzymam kciuki, żeby szybciutko wyzdrowiał

Ja tez zazdroszcze mojej corce jej wlosow
  Ja tez zazdroszcze mojej corce jej wlosow