Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

01 lis 2007, 21:04

upps...wygląda poważnie :-)

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 lis 2007, 10:03

witajcie

diem, sliczne zdjei=cia..KOurosh ma fantastyczne te włoski

Maggie, zapomnialam napiac ze sliczna fryzurka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a Mati płacze i placze...głowa mi pęka....nie pomaga panadol..vibrucol...zel na ząbkowanie..jest marudny..nic nie je....mleko juz całkowicie odstawił...... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lis 2007, 10:37

Witajcie dziewczynki, nam nocka minela nawet w miare biorac pod uwage jak Asia spi ostatnio to dzisiaj bylo dobrze.. Wstala o 7:00, moze niedlugo tak po 11 zasnie znowu, bo pogoda u nas nieciekawa, zimno i pada deszcz

diem, Kourosh ma piekne wloski :ico_brawa_01:
iza, wiem co przechodzisz, bo ja mam to samo, i to powiem Ci ze te 3ki ktore wlasnie teraz ida Asi to chyba najgorzej przechodzi, tez nie ja prawie nic, mleko (jak mi sie uda!) to dam jej na spaniu, o ile bedzie chciala. A marudzi caly dzien, a w nocy to poplakuje i czasami spi i nagle wrzask jakby jej ktos cos robil; ach te zeby :ico_zly:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2007, 10:55

czesc dziewuszki :ico_haha_01:
dziekujemy za komplementa :ico_haha_02: wczoraj mialam taka ochote jeszcze poklikac , ale Misiu chcial juz spac ... zreszta pozno ...

Meggie ... wiesz Kacperek wyglada powaznie,ale i wzrostem niemal przesciga Kourosh ... pononoc , gdy dzieci koncza pierwszy rok zycia te roznice sie wyrownuja ... miedzy mlodszymi i starszymi ... ale sama bylam w szoku,ze taki z niego mezczyzna juz :ico_brawa_01: :ico_haha_01: ... na szczescie chlopcy sie polubili ( Kourosh kilka razy pocalowasl go :ico_wstydzioch: :ico_haha_01: ) ...

iza ... Kourosh juz od paru dni jest nieziemsko marudny, i proboje piszczeniem wymuszac pewne rzeczy lub placzem udawanym ... moja cierpliwosc wystawiana jest na proby ... musimy sie trzymac babosko :one:

zapomnialam pogratulowac siuni udanego prowadzenia pojazdu :-D gratulacjonos :ico_sorki: :ico_oczko:

Kristi ... sliczne zdjecie Nicol :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-02, 10:03 ]
Aginka ... wow! bombowe suwaczki! a jak tam Malwinka i plesniawki?

Maggie ... powiedz co robicie na tych spotkaniach mam z dziecmi? ja i moja znajoma postanowilysmy wybrac sie na ''play group'' razem, gdy tylko pogoda bedzie pod psem i dzien krotszy ... poki co mamy cudna pogode ...jest slonecznie i cieplo,wiec bawimy sie z dziecmi na zewnatrz i spacerujemy ...

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 11:16

hej.
[*][*][*]dla wszystkich aniołków małych i dużych

Zuza ciągle miała 39.5 gorączki,zbijałam czym sie dalo,ciężko było,3 noce okropne.Wymiotowała,czyściło ją,nic nie jadła no i ta gorączka.Wulkany ropy na gardle nie pozwalały jej jeść.
Dziś już troszkę lepiej,noc przespana :ico_sorki: tylko Zuza strasznie chrapie ,chyba przez migały :ico_noniewiem: Po niedzieli załatwię laryngologa.
Mi trochę lepiej.
Bardzo mi przykro bo nie byłam na cmentarzu,mam tu masę bliskich i nie mogłam im świeczki zapalić.Wszyscy mieli zajęty dzień i nikt nie mógł posiedzieć mi z dziećmi,nawet nie śmiałam prosić :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 13:27

Dzien dobry
U nas piekna pogoda sloneczko swieci,i cieplutko :ico_brawa_01: :ico_oczko: Moja Nicole sobie spi a jak sie obudzi to pojdziemy na spacerek najpierw zjemy sobie obiadek :ico_oczko: Dzisiaj moj mezus ma wolne wiec siedzimy sobie w domku a pozniej pojedziemy na male zakupy :ico_oczko:
U tesciowej wczoraj bylo fajnie :ico_brawa_01: Wszystko smakowalo i Nicole tez sobie pojadla :ico_oczko: Bylismy tez na cmentarzu ale strasznie wial wiatr i szybko wrocilismy do domu na kawke a pozniej na kolacje byly krokiety z barszczykiem pojadlam sobie az mi niedobrze bylo :ico_wstydzioch: :-D
A dzisiaj juz cos lzejszego na obiad robie bo nie mozna tak sie za bardzo rozpieszczac :ico_oczko: :ico_wstydzioch: :-D
Moje pranko mi sie juz pierze za niedlugo powiesze na sznurkach na ogrodku i tak sobie leci dzien.U nas nocka nawet fajnie przespana do malej wstawalam tylko 2 razy dalam smoczek i dalej spala :ico_oczko:

Basia dzieki za mile slowa mam nadzieje ze spanko Nicole sie unormuje do tego czasu jak bedzie druga dzidzia i bedzie ok mala bedzie juz starsza i zobaczymy :ico_oczko:

Diem fajne fotki chlopakow,ale rzeczywiscie ten Kacper na starszego wyglada dokladnie jak powiedziala Maggie tak powazniej :ico_oczko: Dzieki za komplemencik :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

OK ide konczyc moj obiadek poki mala jeszcze sobie spi bo za niedlugo sie obudzi a wiec do pozniej papa milego dnia

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 13:45

Cześć Kochane Baboski :)
Ale pięknych fotek nawklejałyście.
My wczoraj byliśmy na cmentarzach w Suwałkach i u dziadków Grześka 30 km od Suwałk. Pogoda, jak co roku- trochę deszczu, trochę słonka. Kingę musieliśmy budzić o 9:30, bo pewnie dalej by spała, a trzeba było jechać... Mała pospała trochę w samochodzie.
Wieczorem usnęła dość szybko, ale podobno budziła się w nocy z jękiem. Myślę, że atakują ją trójeczki, ale jeszcze nie czuję ich pod palcem. Ja od jakiegoś czasu nie śpię w sypialni- jakoś mi nie pasuje spanie tam. Nie wiem, czy jest za ciepło, czy co, ale mąż troszkę już marudzi, że nie ma żonki obok :ico_haha_01: . Śpię w dużym pokoju, czasem idę do sypialni, poleżę ze 2-3 gogzinki i idę sobie.
Dzisiaj u nas paskudnie wieje wiatr, zimno ale świeci słońce. Jednak nigdzie się nie wybieramy z Niunią. Teraz usnęła a ja trochę posprzątałam łazienkę i usiadłam z kawusią przed komputerkiem.
Oj, jak po tej zmianie czasu dzień mi się dłuży :ico_olaboga: . Grzesiek co 2 dzień pracuje do 18, i dopiero wtedy jemy obiad (Mała je wcześniej, a przy nas sobie jeszcze dojada).
Kristi, ale mi smaka narobiłaś tymi krokietami i barszczykiem :ico_nienie: . Ja chyba dziś placki ziemniaczane zrobię na obiadek i może buraczkową.

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2007, 16:13

ale mi smaka narobilyscie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: krokiety,placki ziemniaczane mmmmmmmmmmmmmmmniam

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2007, 16:22

:ico_haha_01: placki sama często robie i naleśniki,ale krokietów już dawno nie jadłam :ico_haha_01:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

02 lis 2007, 16:25

zubelek ...
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

trzymaj sie kochana!
duzo zdrowia!
odrazu przypomina mi sie moja siostra, kotrej synowie tez tak chorowali ... braktycznie bez przerwy cos sie dzialo ... a ile razy w szpitalu byli ... :ico_olaboga:
o chocby tej najmlodszy Xawier urodizl sie z powiekszona przepuklina :ico_olaboga: i juz mial dwie operacje ... :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-02, 15:27 ]
a ja placki i nalesniki robie od swieta :ico_wstydzioch: nalesniki zawsze taki grube mi wychodza ... :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”