Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

03 lis 2007, 10:28

moj jeszcze spi juz 1,5h jak tylko wstanie to deserek wciagnie Macius a potem sie zapakujemy i zawieziemy tatusiowi telefon bo zbyt szybko wyszedl i zapomnial a potem poejdzimey do tesciowej i tam bedziemy czekac na tatusia obiadek i na zakupki moze mamusia sobie cos kupi ale tez takie domowe zakupki :(

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 lis 2007, 10:31

A u nas pogoda do du....y .
Chłopaki pojechali do kina, a my po południu wybieramy się z wizytą do starszej koleżanki Majeczki ( ma już prawie rok ). Na zakupy to raczej dziś nie pójdziemy, chyba że wieczorkiem zaliczymy tesco.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 lis 2007, 10:41

WITAJCIE :-)
Właśnie karmię Michasia i będzie spał. A u nas dziś lekkie zamieszanie, bo spodziewamy się gości... R. przyjechał wczoraj z pracy i mówi mi że teście się zamówili wizytę na dziś, no oki. Pod wieczór dostaliśmy wiadomość czy znajomi mogą nas odwiedzić z 2 dzieci, ale będzie się działo :ico_olaboga: :ico_oczko: Także muszę zrobić drobne pielesze. A co do pogody,fatalnie-mgła, wieje,brrr
urmajo, no widzisz jak fajnie,przynajmiej nie musisz wydawać sianka :ico_brawa_01:
karolina24, dzięki za kawkę z miłą chęcią wypiję. Karolcia ile ta siora twojego P ma lat? Beszczelna, ja piórkuje :ico_szoking: Hmmm jest inna-współczuję :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo

03 lis 2007, 11:13

Majka nakarmiona kaszką i leży w łóżeczku. Zobaczymy kiedy zaśnie i jak długo pośpi.

nana a jak tam samopoczucie Michasia, lepiej już? Majka odpukać jakoś się trzyma. Wczoraj nie miała już temperatury i jakoś katar jej nie leci.

Awatar użytkownika
nana

03 lis 2007, 11:49

urmajo, no wiesz co, 1,5dnia miał temperaturę,ale jak mu zbiłam było Ok.Leczę go sama,jak narazie katarek ma mniejszy, czasami ten kaszelek sie przyplątuje! Ciesze się że z Majeczką już lepiej i lepiej zeby te chorubska już odeszły od naszych dzieciaszków,a KYSZ, PA SZłA!!! Kończe już sprzatać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
urmajo

03 lis 2007, 11:53

Majka zasnęła. Ja w sumie posprzątałam, muszę tylko :ico_odkurzanie: jak mała się obudzi, zmyć podłogę no i :ico_pranko: , bo u nas dzień bez prania dniem straconym.

Awatar użytkownika
nana

03 lis 2007, 12:19

no teraz juz mam wszystko, posprzatane w całości, pomyte i obiadek sie purta, teraz czas na zasłużoną :ico_kawa: ...no i ciacho, ha,ha :ico_brawa_01: A Micho śpi-kochany bombelek :532:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lis 2007, 12:41

Cześć dziewczyny :-)
My dzisiaj całkowicie sie lenimy :ico_sorki: ! Mój M w domu, kupił na śniadanko świeże bułeczki ugotował mleczko, nakarmił - rewelka :-D Kuchnia po tym wszystkim tonie w brudnych garach, ale przynajmniej trochę sobie z rana odpoczęłam.
Nas dziś znów nie będzie, jedziemy niedługo do siostry mojego M, więc obiadek mam z głowy :-D :-D
Miłego dzionka życzymy :-) :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
nana

03 lis 2007, 12:48

Ale wy macie fajnie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2007, 19:25