dla Asi, pewnie szykuja sie nastepne,dlatego nie daje sie dotknac
Filip od kilku dni juz smiga sam,przy tej okazji juz zaliczyl rozbita warge i siniaka na powiece
dla Filipka, oczywiście za chodzenie, nie za siniaki. za ząbka dla Joasi. Moja Oliwka chętnie pokazuje ząbki. Mój mąż ma z nią taką zabawę, że kładzie ją sobie na kolanach a ona wystawia zębiska
Ja mam grubo po trzydziestce, ale to nic. Wcale nie czuję tych latek. Dzieci odchowane, może jeszcze nie całkiem, bo najmłodszy ma 8 lat, średnia córka 11 lat a najstarsza 17. Ale nie jest źle.
A u nas Wiktoria zaczela skrzypiec swoimi 3 zabkami tz odkryla ze na gorze wyszedl jeden i dwoma dolnymi pociera o niego mam nadzieje ze to jej minie jak si eprzyzwyczai
Witaj Stokrotko
barbapuppa, miłego weekendu!!!!!!
A to moja pannica przy pierwszy posiłku
[ Dodano: 2007-11-03, 20:32 ] stokrotka, witaj kochana!!!!!!!!!!
A my zmagamy się ze ślinieniem, gryzieniem wszystkiego i początkami ząbkow.... Trochę wcześnie ale cóż nie wybiera się czasu rozwoju
dziewczyny czy u was też za oknami śliczny śnieżek, my już dziś pierwszego bałwanka ulepiliśmy
jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie wózki na saneczki pozamieniać
Witamy u nas tez byla wczoraj zima na calego i Wiki pierwszy raz widziala snieg nie obylo sie bez ooooooo aaaaa. A pozatym wczoraj mialysmy spoznione przyjecie urodzinowe. Wiki byla tak podekstytowana ze zapomniala o drzemce popoludniowej i dzielnie szalala do 19