Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 lis 2007, 21:59

Tu jak zawsze weekendowa cisza.
Byłam dziś u koleżanki, pierwszy raz pojechałam gdzieś bez dzieci, co prawda tylko na 1,5 godzinki, ale zawsze to coś.

gozdzik
witaj po powrocie. Jak było na wsi, pogoda dopisała?

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

03 lis 2007, 22:07

Witajcie dziewczynki
U nas dzis poploch malutki, P ciotka sie rozwodzi, piesek tesciow chory musieli jechac z kaukazem wazacym 90km do lekarza, my nie poejchalismy na zakupy tylko do swiata dziecka po skarpetki antyposlizgowe bo macius zaczyna smigac to zeby sie nie przewrocil i wrocilismy o 19,50 szybko minal ten dzien a jutro jedziemy maciusia zostawic mojej mamie i jedizmey na zakupki :) moze sobie cos kupie pewno nie :)
Nana siostra mojego P ma chyba 22 lata a taka wyszczekana ze szok :ico_szoking: :ico_szoking:
ide chyba spac bo mecza mnie te codzienne wstawania o 6 :( i potem caly dzien na wysokich obrotach kolorowych snow Wam zycze buziaki

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 lis 2007, 22:23

Ja juz jestem po gościach :ico_olaboga: :ico_olaboga: w domu było istne domowe przedszkole :ico_szoking: dzieciaki szalały jak dzikie! Michaś był zdezorientowany, tyle ludzi,bo jeszcze teście przyjechali z Michała prababcią. Ale juz po wszystkim, dzieciaszki śpią, a ja mam troszke czasu żeby wam poklikać troszkę :ico_haha_02:
Gozdzik-witamy jak znajdziesz chwilke to musisz na opowiedzieć jak było?
karolina24, taka smarkula, ale za to jaki jezyk, no proszę!!!Olej to co mówi i się nieprzejmuj! Jedziesz na zakupki-ale czadowo i to w dodatku sama z mężem/ja juz nie pamietam kiedy to było :ico_placzek:
urmajo, ach co to za uczucie, luz bluz i nie ważne na ile...liczy sie wszystko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
urmajo

03 lis 2007, 22:26

no fakt nana nawet ta chwilka się liczyła. W przyszłym tygodniu to chyba pójdę sobie na zakupy, a co. :-D

Awatar użytkownika
nana

04 lis 2007, 00:10

dobra żabki, bo sie zasiedziałam ogladając filmik,czas się położyć w końcu jutro też jest dzień i to w gronie rodzinnym(tatuś w domku) to dobrej nocki i do jutyrka :-) :509:

Awatar użytkownika
karolina24

04 lis 2007, 09:21

Dzien dobry Pania
ja dzis pierwsza :):):) ??????????? chyba pierwzy raz w zyciu
U nas nocka ok Macius poszedl spac o 21,20 i wstal o 6,50 :) dal nam dzis pospac :) teraz jemy sniadanko Macius idzie spac i jedziemy zawiezc maciusia do mojej mamy a sami na zakupki pewno nic nie kupie takzazwyczaj jest aletrudno chociaz polatam sama po sklepach :)
buziaki gorace w ten pochmurny dzien Wam sle i usciski dla dzieciaczkow buziaki

Awatar użytkownika
urmajo

04 lis 2007, 10:14

I ja witam z rana.

Moja księżniczka pospała dziś do 8:45, co nie znaczy że jestem wyspana, bo oczywiście w nocy nie omieszkała budzić mamusi niezliczoną ilość razy. Większość nocy spędziła w naszym łóżku, jakoś nie wiem czemu , ale nie chciała spać u siebie :ico_noniewiem:

A pogoda........szaro, buro, pada, zimno...więcej nie napiszę, bo nastraja mało optymistycznie.

karolina24 życzę udanych zakupów.

Awatar użytkownika
karolina24

04 lis 2007, 10:27

Wkleje Wam jeszcze zdjecie z wczorajszego wieczorku jak to karmilismy Maciusia a poniewaz bylismy wczesniej w Swiecie dziecka to kupilam pare rzeczy i zeby Macius mial na co patrzeci zeby sie zajal zeby zjadl to ponaklejalam mojemu P ceny i metki i kody na twarz hihihi zoabczcie same :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nana

04 lis 2007, 10:55

HEJKA:)))
Pospaliśmy sobie do 7 z jedną pobutką o 5, teraz już pobrykał i idzie nyny :-) Tylko wiecie co, mam problem :ico_noniewiem: małemu wyszła jakaś wysypka i to już wczoraj :ico_olaboga: Niewiem czy to po body z krótkim rękawkiem, które wczoraj mu założyłam-dodam że akurat było prane w proszku Lovela, zawsze używałam mleczka Lovela!!! I niewiem czy to uczulenie na proszek, czy coś innego.Jedzenie to teżź nie bo ani on, ani ja nic nowego niejedliśmy :ico_olaboga: Miałam nadzieję, że po wczorajszej kaspieli mu to zejdzie przez noc, a tu jest to samo, ba... nawet wyszło mu jeszcze na czole i częściowo na szyjce. Podałam wapno, zobaczymy...Sama już niewiem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-04, 09:58 ]
karolina24, zdjęcie z ometkowanym tatusiem, to jest to :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Udanych zakupów/może się zamienimy, albo weź mnie ze sobą???

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

04 lis 2007, 16:28

karolina, weź mnie też na zakupy :ico_sorki:

U nas nocka wporządku.Pobudka o 2 i spanie do rana czyli dzisiaj wyjątkowo do 7 :-) . Pogoda typowo jesiena. Leje, wieje...Ach szkoda gadać.

nana, biedny Twój Michu. A to nie jest może potówka ??
Co prawda od proszku też może być tylko wtedy jakoś ta wysypka na czole mi nie pasuje. Mam nadzieję że szybciutko mu przejdzie.

urmajo cieszę się że Ci się spotkanie ze znajomą udało :-)

A ja w piątek byłam na siłowni :-) Wczoraj czułam się rewelacyjne, nic mnie nie bolało, żadnych zakwasów...Dzisiaj rano za to nie mogłam z łóżka wstać. Tak mnie łydki bolą że masakra. Ale co tam w poniedziałek idę znowu :-D

[ Dodano: 2007-11-04, 15:30 ]
gozdzik cieszę się że już wróciłaś :-) Jak tylko dasz radę to napisz jak było i jak Julka zniosła podróż

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”