Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lis 2007, 16:25

Cześć kochanieńkie!!! J ao d ranka to tu walcze z przygotowaniem mężusi do wyjazdu , pranie prasowanie i pakowanie. Jedzie co prawda na tydzień więc będe słomianą wdową do piątku, potem weekend w domu i znowu w poniedziałek spowrotem. Aż się boje bo znając moje szczęście to coś będzie nie tak zemną :ico_szoking: :ico_puknij: odpukać obym się myliła!!! Muszę wytrzymać do jego powrotu!!!! Ja ogólnie czuje się nie źle ale zgagę mam nie do zniesienia już nie wiem co mam jeść :ico_placzek: , a w dodatku maluszek jakiś wybredny się zrobił że jak tylko coś smażonego lub pieczonego zjem lub lekko ostrego to odrazu tak mnie kopie i wypina się w okolicy żołądka że aż mi nie dobrze :ico_szoking: Iwonka slicznie ci w tej fryzurce a brzusio zgrabniutki!!!!Jola_85, ty to uważaj na siebie obyś nie wylondowała na porodówce to zawcześnie :ico_nienie:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2007, 21:11

Asikk pewnie szybko ci ten tydzien zleci i sie nie obrucisz a mezus bedzie juz w domku

Jola a ty uwazaj na siebie moze sprobuj sie nie denerwowac tym wszystkim bo przeciez najbardziej na tym wszystkim cierpi malenstwo

a u mnie w miare dobrze tylko gdyby nie ten kregoslup no ale ja juz rzeczywiscie ostatnie dni od kilku dni zauwazylam ze praktycznie nie posiadam kostek puchnly mi juz od pewnego czasu ale ostatnio to wogole ich nie mam

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lis 2007, 21:20

iwona83, No to ci współczuje z tą opuchlizną , ja aż tak nie mam spuchły mi troche bo nie mieszcze się w adidasy czy ulubione kapcie chodze w klapkach , ale tez już mnie cisna . Obrączki i pierscionka zareczynowego nie nosze już od 2 miesięcy bo jak załozyłam oststnio to nie mogłam zdiąć, a jak ponosze skarpetki to potem mam takie baleroniki nad kostkami. :ico_szoking: tak że :ico_placzek: współczuje. a co do mężusi mam taką nadzieje ze szybko zleci więcej bede zaglondać do was!!!! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 09:54

Witam o poranku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja dzisiaj tak jak co poniedzialek musze jechac do lekarza po zwolnienie lekarskie a pozniej chcemy wejsc do sklepu sie zapytac jak stoi sprawa z lozeczkiem ilez mozna czekac, wierzac mojemu lekarzowi to jeszcze ok tygodnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i bede miala moja kruszynke w domku

Asikk ja juz tez nie chodze w obraczce i to od pewnego czasu ostatnio chcialam zalozyc to nie chciala nawet do polowy sie wcisnac

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

05 lis 2007, 10:14

wierzac mojemu lekarzowi to jeszcze ok tygodnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i bede miala moja kruszynke w domku

Asikk ja juz tez nie chodze w obraczce i to od pewnego czasu ostatnio chcialam zalozyc to nie chciala nawet do polowy sie wcisnac
Oj Iwona jak ja Ci zazdroszczę :ico_oczko: Miejmy nadzieję że lekarz wie co mówi :-)

A obrączki tez juz daaawno nie mieszczę na palec. Kupiłam sobie nawet w zamian taką srebrną, bo nie lubie mieć "gołych" palców, ale i ta zaczyna juz z trudem schodzic z palca :ico_szoking:

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

05 lis 2007, 12:38

hej slicznotki :-D
ja dopiero wrocilam z badan na tą krzywą, ale to cholerstwo niedobre co daja do picia :ico_szoking: jutro wyniki i na 9 do lekarza,zobaczymy co powie ciekawego.ja w weekend czulam sie dobrze ,wczoraj bylismy w poznaniu w ikei kupilismy lozeczko i posciel malenstwu,dzis pewnie zlozymy i porobimy fotki :-D i w koncu sie Wam zaprezentuje i kącik naszej Saruni.Iwonko jak ja Ci zazdroszcze ze juz tak szybciutko bedziesz miec kruszynke przy sobie :ico_haha_01: no ale nam tez juz niewiele zostalo :ico_brawa_01: Jolus my w sumie w tym samym okresie ciazy jestesmy a moj brzuch w porownaniu doTwojego to jakbym byla w 6 miesiacu ciazy :ico_oczko: ale moja sarunia mala jest ,a moze mi sie wydaje jak wkleje fote to porownamy :ico_oczko: mam checia dzis na jakies ciacho z galaretka i chyba cos zrobie jak bede miala wene :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2007, 13:48

wlasnie wrocilam z sklepu lozeczka oczywiscei nie ma a ja juz chce robic kacik dla maji jestem tak zla podobno ma byc pod koniec tego tygodnia ci hiszpanie zawsze maja czas mial byc do 45 dni a dzisiaj jest 49 i dopiero zrobili szuflade a gdzie koniec lozeczka
co do mojego rozwiazania to wiecie lekarz sie moze mylic mam wizyte u niego 22 listopada ale mowil ze watpi ze sie spotkamy no i maja musi jeszcze troszke poczekac bo gdzie bedzie spala

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 lis 2007, 14:47

iwona83, No to że nie będzie miała gdzie spać to wystarczajacy powud na to aby jeszcze posiedziala u mamy w brzuszku. a tak na prawde to zazdroszcze Ci że już bedziesz miała to za sobą a ci z łóżeczkiem to przginają :ico_nienie: :ico_zly:
Ja to jestem dzisiaj taka wściekła :ico_zly: od rana znowu nie ma umnie wody bo jakieś tam zawory wymieniajaa a oczywiście poco powiesić dzień wcześniej kartke że nie bedzie wody :ico_zly: i tak się męcze dobrze że miałam 2 dzbanki przegotowanej!! Bo teraz to przeciesz nawet do sklepu nie pujde żeby sobie taki banaik kupić 5 litrowy bo kto to przytarga!! Niby tylko do 18 ale sam fakt :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

05 lis 2007, 14:48

czesc dziewczynki.Ja tylko na chwilke zagladam bo mam tyle roboty w domu,ze az mi sie nie chce jak patrze na ten syf :ico_zly: ...Zostawic samego chlopa na weekend :ico_zly: ...A na mnie narzeka jak musi po obiedzie pozmywac oh boże :ico_zly: ....Dzis juz czuje sie lepiej,nawet powiedzialabym duzo lepiej w porownaniu do weekendu...Ale jak nie urok to sraczka i jak przeszlo mi to zas byłam dzis z moją Juleńką u lekarza i ma zapalenie układu moczowego i niewiadomo czy przypadkiem nie ma tez owsikow :ico_olaboga: ...Mam nadzieje,ze skonczy sie na panice,a owsikow nie bedzie :ico_olaboga: :ico_noniewiem: .....

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 lis 2007, 15:19

Jola_85, ty to się masz jak nie mąż to córeczka!!!! :ico_szoking: dobrze chociasz że ze zdrówkiem Twoim lepiej!!!! Ja ostsnio to się na mojego troszke zdenerwowałam bo byliśmy u znajomych i wypił pare piwek a potem się mędziła do 2 i nie dał mi spać, to mu powiedziała że jak tak będzie robił to ja na własne zyczenie kłade sie do szpitala i niech sobie wtedy robi co chce!!! To tak się przestraszył ,że odrazu był grzeczny i położył się odrazu spać a rano to na palcach chodził zeby tylko mnie nie obudzić a potem zrobił śniadanko !!! He he dobrze że podziałało on to jest taki panikaż troszke dziś jak wyjerzdzał to tak się martwił że będe sama że ja sama z tego wszystkiego się poryczała jak by co najmniej na miesiąc lub dłużej wyjerzdzał. :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-11-05, 14:44 ]
teraz mamy do wyboru 2 terminy ciekawe który trafny !!!!! Tak wyszło z oststniej wizyty że termin przesunoł się na 12/12/2007 i tak bym chciała!!

[ Dodano: 2007-11-05, 14:46 ]
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”