ja dzis znow biore sie za pisanie pracy...
bd potem

Babę zabij...co za wredni ludzie, jeju...jakby co najmniej miała Ci przysłać lekarza na swój koszt, jędza cholerna!!!
  Babę zabij...co za wredni ludzie, jeju...jakby co najmniej miała Ci przysłać lekarza na swój koszt, jędza cholerna!!! 

??? no pięknie...hehehhe....rzeczywiście wyluzowany lekarz...
 ??? no pięknie...hehehhe....rzeczywiście wyluzowany lekarz... no dajmy im więcej czasu, przecież to jeszcze małe głupole...Fakt, jedno dziecko stanie w wieku 7miesięcy, ale inne dopiero w wieku 10-11miesięcy...spokój, tylko to może nas uratować...Ja się nie spodziewam po Hance, że nagle mnie zaskoczy czymś nowym...ech...cierpliwości... A zdjęcia Boskie!!! fakt, Mili ma wypisane na twarzy "wredna matko!"
  no dajmy im więcej czasu, przecież to jeszcze małe głupole...Fakt, jedno dziecko stanie w wieku 7miesięcy, ale inne dopiero w wieku 10-11miesięcy...spokój, tylko to może nas uratować...Ja się nie spodziewam po Hance, że nagle mnie zaskoczy czymś nowym...ech...cierpliwości... A zdjęcia Boskie!!! fakt, Mili ma wypisane na twarzy "wredna matko!" a ja zaczęłam marudzić, że moja to głąb, że to przez Jacka...bo on taki i owaki...A moja mama mówiła...że nie mam się z nim chajtać...
  a ja zaczęłam marudzić, że moja to głąb, że to przez Jacka...bo on taki i owaki...A moja mama mówiła...że nie mam się z nim chajtać...  
   no było ostro...
 no było ostro...  dobrze, że to sen...
  dobrze, że to sen... od wczoraj robię brzuszki, więc może jeszcze troszkę i będzie dobrze?
  od wczoraj robię brzuszki, więc może jeszcze troszkę i będzie dobrze? ) ubieranko, młoda czeka w łóżeczku na mleko, potem je, beka i kładę ją...dostaje buzi i krzyżyk na czoło...i mysz pozytywkę, do której już się uśmiecha...gaszę światło, jest cicho ciemno a ja wychodzę. I śpi..czasem się kręci, wyciągnie smoczek i marudzi, ale to normalka nie? w nocy czasem z 2-3 razy też daję smoczek, ale nie budzi się tak bardzo. Je o 6 (czasem ciut wcześniej, czasem później) no i śpi prawie do 8, choć czasem do 7.30, ale wtedy nie zwracam na nią uwagi...
 ) ubieranko, młoda czeka w łóżeczku na mleko, potem je, beka i kładę ją...dostaje buzi i krzyżyk na czoło...i mysz pozytywkę, do której już się uśmiecha...gaszę światło, jest cicho ciemno a ja wychodzę. I śpi..czasem się kręci, wyciągnie smoczek i marudzi, ale to normalka nie? w nocy czasem z 2-3 razy też daję smoczek, ale nie budzi się tak bardzo. Je o 6 (czasem ciut wcześniej, czasem później) no i śpi prawie do 8, choć czasem do 7.30, ale wtedy nie zwracam na nią uwagi...  a potem już witamy dzień...
  a potem już witamy dzień...  nieźle, bo ostatnio gdzieś czytałam, że mama 11miesięcznego dziecka się cieszyła, że spał ciągiem 8godzin...no i co w tym wielkiego? jak nasze w 5miesiącu spały tyle? a moja śpi 10 i co?
  nieźle, bo ostatnio gdzieś czytałam, że mama 11miesięcznego dziecka się cieszyła, że spał ciągiem 8godzin...no i co w tym wielkiego? jak nasze w 5miesiącu spały tyle? a moja śpi 10 i co?  nawet obiadu nie zjadłam...Ona z 6tygodniową córeczką...Hania dopiero wróciła z dziadkiem...zamieszanie na całego. Pojechali o 18.30, więc dopiero jadłam. Potem jeszcze brykałam z Hanką, no a potem kąpiel itp...Zaraz muszę robić
 nawet obiadu nie zjadłam...Ona z 6tygodniową córeczką...Hania dopiero wróciła z dziadkiem...zamieszanie na całego. Pojechali o 18.30, więc dopiero jadłam. Potem jeszcze brykałam z Hanką, no a potem kąpiel itp...Zaraz muszę robić   bo Hani się ubrania kończą...
  bo Hani się ubrania kończą...  
   do nonono z taką pogodą...
  do nonono z taką pogodą... ...no co za gad!!!!!!!!!!!!!i nie spi...i z tatusiem na mecz poszla na tv.....
 ...no co za gad!!!!!!!!!!!!!i nie spi...i z tatusiem na mecz poszla na tv.....  

no mi sie wydaje ze sie dobrze rozwija tylko taki leniuch z niej i moze dlatego sie tak wkurza jak ja zostawie na macie sama, bo ona jak nie widzi zabawek to sie nie umi bawic??juz sama
 no mi sie wydaje ze sie dobrze rozwija tylko taki leniuch z niej i moze dlatego sie tak wkurza jak ja zostawie na macie sama, bo ona jak nie widzi zabawek to sie nie umi bawic??juz sama  
 no nie lubię jej za bardzo, ale jakoś tak nie umiem być wredna. Sama też sporo ciuszków dostałam, więc bez myślenia oddałam. Ale wrócą do nas
  no nie lubię jej za bardzo, ale jakoś tak nie umiem być wredna. Sama też sporo ciuszków dostałam, więc bez myślenia oddałam. Ale wrócą do nas  no po co mają leżeć bez sensu? a potem nie wiem, może część sprzedam? ale chyba się nie opłaci...bo dużo jest fajnych i dobrych, to po co za jakiś czas znów kupować?
  no po co mają leżeć bez sensu? a potem nie wiem, może część sprzedam? ale chyba się nie opłaci...bo dużo jest fajnych i dobrych, to po co za jakiś czas znów kupować?Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość