Kurcze jak czytam to zawsze chce do tylu wypowiedzi sie odwolac al jak doczytam to nic nie pamietam
Eska, mi tez tu kazali dawac 5 kropli, moze dlatego ze tu mniej slonca mamy i teraz bardzo krotkie dni? A Olusiowi nic nie jest po tej wit. A+D? W ogole slicznie wyszlas na zdjeciu ze chrzcin, taka siksa za przeproszeniem

. A ten przystojniaczek kolo Ciebie po lewej to twoj braciszek zapewne bo podobny

Prosze przekazac mu specjalne pozdrowienia

No chyba ze to twoj maz to wtedy nie przekazuj
Ewasiek, no to ja bym tez sie cieszyla na twoim miejscu. A te plasterki to Elvra?
U nas szczepienia zaczynaja bardzo pozno, dopiero jak dziecko skonczy 3 miesiace

I nie daja gruzlicy i zoltaczki
a ja znow wkurzona na tego debila mojego meza

Caly dzien gotuje, sprzatam jak dziecie spi zamiast sama odpoczywac i miec w d..e wszystko, latam do i z przedszkola z wozkiem, spacerek itp, dzis wieczorkiem jeszcze na zebranie rodzicow do przedszkola lecialam. Wieczorem paajac na pysk po kapaniu, karmie mala i prosze mojego aby przyniosl mi masc malej na buzke, to laskawie zwlokl tylek i podal. Usiadl a mi sie przypomnialo ze trzeba okno u nas w stpialni zamknac wiec mowie zeby zamknal bo chce mala polozyc za moment a on z tekstem czy ja nie moglabym wszystkiego naraz mu mowic bo jemu sie nie chce tyle razy wstawac

Kur,.a no! Az sie poryczalam a wtedy ten idiota poszedl gary myc bo chyba glupio mu sie zrobilo.
No ale Nell juz spi a jutro kolejny dzien. Zuzia ma kontrole u okulisty wiec pojawie sie pozniej.
Dobrej nocy.