frydza wikusia slodka i jak pieknie siedzi
madzia marcinek rownie silny.. hihi super
juz mialam sie polozyc bo tt nie dzialalo.. a tu niespodzianka hiih
ogladnelismy z A dwa odcinki prison break (skazany na smierc) ale oni motaja.. normalnie tez serial nigdy sie nie zakonczy hihi ale jeszcze troche nas intersuje hihi
dzisiejsze basenowanie nie bylo tak widowiskowe jak pierwsze hihi ale leos byl dzielny
chyba za sprawa chlodniejszej wody niz ostatnio wszystkie maluchy marudzily, plakaly
przez pierwsza polowe leos byl zadowolony i rozgladal sie tymi swoim wielkimi ciekawskimi oczetami dookola hihi
nurkowanie zaliczyl bez placzu ale mina byla kwasna hihi
potem zaczelo sie marudzenie
po porbach uspokojania go instruktorka wydala opinie ze albo zmarzl, albo zglodnial w wodzie... itd
okazalo sie jednak ze byl zmeczony... na nic sie zdala moja zmiana drzemki
leos zna swoja pore i juz. a mowia ze takie maluchy jeszcze nie orientuja sie na zegarku.. a ich zegareczek dziala bez zarzutu hihi
no wiec wyszlismy troche szybciej z wody hihi
inny maluch plakal tak strasznie ze leos momentalnie sie uciszal i patrzyl na niego z zainteresowaniem hehe
w samochodzie padl od razu hihi
nasz kochany gugus hihi
wiecie od wzorajszej nocy leos zaczyna sie budzic i marudzic przez sen.. tak zaraz po zansieciu z kilka razy...
dzis podalam mu herbatke rumiankowa.. i zaraz zasnal..
nie wiem czy to jest zwiazane z wczorajsza szczepionka czy z brakiem kupki.. dodam ze dzis 7 dni bez..
no ale nie wydaje sie zeby to chodzilo o brzuszek, bo nie prezy sie, w ogole jakby ta kupka mogla dla niego nie istniec
czytalam na necie ze taka dluga przerwa moze sie zdarzyc, i dopoki leos nie placze z tego powodu to trzeba czekac i juz... do tego codziennie puszcza smierdzace baki i to tez normalne hihi
pije sok jakblkowy, jem kiwi, jablka, dzis zrobilam kasze ze sliwkami i co?
chodze do toalety po kilka razy, a leos wydaje tylko smierdzace pierdki
no ale nic.. czekamy na kupala
az sie boje jakich bedzie rozmiarow..
niech sie pojawi wieczorem jak adas wroci.. bo ja sie boje hehe
uffff dobrze ze skopiowalam bo tt nawala...