witam.
Diempodobnym sposobem oduczalam Zuzie od cyca.Karmiłam ją średnio 10 razy w nocy
nie miałam już siły ,też powiedziałam jej że mnie boli...zrozumiała.Dzieci są bardzo bystre.Ale ja czułam się dokładnie tak samo podle jak czułaś się ty.Przeżyłam to i przepłakałam ale kiedy zaczęłam odzyskiwać wagę i siły zrozumiałam,że muszę je mieć żeby daż radę odpowiednio zająć się Zuzią.Bez tego wykończyłabym się,bo Ona zciągała ze mnie wszystko co mogła.Karmiłam ok 20 razy na dobę.Najgorsze te noce.
Przepraszam Was ale przeczytałam tylko posta
diem nie mam siły wiecie .
Nie wchodzę za bardzo na tt bo ilez mogę się użalać ale teraz już poczułam taką potrzebę bo tylko tu mam wsparcie i zrozumienie
W poniedziałek byłam u kontroli,czułam,ze za mało było antybiotyku bo skończył się a Zuzia dalej źle się czuła ale p.dr powiedziała że juz jest ok.Kolejna noc była koszmarna,gorączka płacz i kaszel,Gabi też kaszle okropnie.Dziś byłam znowu.Zuza kolejny antybiotyk
na kolejne 7 dni
Gabi nic...niby nie jest źle,ciekawe jak długo
W poniedziałek mam umówioną wizytę u laryngologa z Zuzią zobaczymy co powie.Bo to 3 angina w ciągu 7 tygodni.Może to migdał,moze chociaż zleci jakiś wymaz z gardła
Co do przecięcia węzidełka to mnie ochrzaniłą,że dopiero teraz się zgłaszam bo to zaraz po urodzeniu trzeba
ale jej dopiero niedawno to wykryli
zdziwiona była,no niestety takiego mam lekarza
Prawdopodobnie trzeba będzie zabieg zrobić w szpitalu bo juz jest za duża.No i jak stwierdzi,że ten migdał daje tak popalić to niech go wycinaja.Może i przedłuży się czas do wyjadzu ale muszę to tu załatwić bo tam to nie wiadomo co to będzie.Wszystkiego się dowiem w poniedziałek.Miałam jeszcze iść w poniedziałek do dentysty z Zuzią i ze sobą ale nie da rady bo się wizyty pokrywają.
Gabi mi marudzi,kaszle w nocy i nie spimy wszystkie.Mam dość ,deprecha się pogłębia,musi się coś zmienić bo padnę na pysk,nie wytrzymam psychicznie i fizycznie.
[ Dodano: 08-11-2007, 19:20 ]Tak przed chwilą padła Gabi
tu jako denatka
z przedwczoraj
tu w kucyczkach
malowanie farbami
moja chora zuziunia