Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

08 lis 2007, 22:51

Justyna_Bochnia pisze:Dominisia, opowiedz o tym :] jestem strasznie ciekawska

no mowisz i masz :-D
5 sierpien 2005 roku. Krzysiek akurat przyjechal z Norwegii i wieczorem zaprosil mnie na wycieczke do Krakowa. Nie wiem czemu wystroilam sie na ta wycieczke jak nigdy. Po drodze zatrzymala nas policja, bo nie zauwazyl moj kochany zakazu wyprzedzania :-D Oczywiscie K. jak to K. gadka szmatka z policjantami, wzieli go do radiowozu. Tam im powiedzial ze jedzie sie oswiadczyc dziewczynie, ze przyjechal z zagranicy itd. No to sie go policjant zapytal gdzie pracuje, no i jak K. powiedzial ze w Norwegi, to on mu na to "A to ma pan kasy jak lodu, dawaj pod stol". No i stowa byla nie jego, ale o tym dowiedzialam sie pozniej. Jak dojechalismy do Krakowa, to spacerek po ryneczku, mi oczywiscie zachcialo sie siusiu, no to do kibelka w sukiennicach. Troszke mi zeszlo, bo byla kolejka, jak wyszlam z tego kibelka to poszlismy w strone pomnika Adasia, nie zauwazylam ze K. trzyma reke z tylu z piekna dlugasna roza, i pod tym pomnikiem Adasia patrze a K. na kolana, w jednej lapie roza a z kieszeni wyciagnal male pudeleczko z pieknym pierscionkiem z brylantem... Tak sie gapilam na ten pierscionek ze nie sluchalam co do mnie gada :-D No a pytal czy zostane jego zona, Oczywiscie sie zgodzilam, byl namietny calus, a wszyscy wkolo sie gapili, fajnie :-D Potem byla przejazdzka bryczka, kolacja, powrot do domku i szampan... No i zaczelo sie planowanie calego slubu i weselicha. No i kilka dni pozniej oznajmienie rodzicom co i jak, moim w Zakopanym.... O matko, ale byla jazda, pierwsze slowa mamy "Po moim trupie", zle to wspominam, ale najwazniejsze ze potem juz bylo ok, a teraz jest super.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 lis 2007, 23:00

Dominisia, ja pikole ale romantycznie!! :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_szoking: Chyba się załamię bo M napewno nie wpadnie na coś takiego. On to taki czasem mało pomysłowy, wiesz mógł mi nie pisać że coś tam oglada. Jejku rozmarzyłam się czytajac Twoja historię...

Dziewczynki a jak to było u Was...?? Kurcze chyba się nakręcę a potem się okaze ze z PIERCIONKA heheh nici :(

eSKa
4000 - letni staruszek

08 lis 2007, 23:04

a nie chcesz zeby sie wyswietlaly ciagle to te kody ktore umieszczasz w podpisie w profilu wstaw normalnie w tej ramce w ktorej piszesz posta
Dzieki Dominisia tak własnie sie zastanawiałam jak to zrobic, a teraz juz wiem :ico_haha_01:

hmm oświadczyny :-) Mój mężulek oswiadczył sie 2 września 2004, bylismy na wczasach w Szklarskiej Porębie, obudził mnie w nocy i zapytał czy zostane jego żoną, za bardzo nie wiedziałam co się dzieje, dopiero jak wyciągnął pierścionek :ico_szoking: zajarzyłam co jest grane :-D Oj to był noc :ico_oczko: a zaraz z rana pojechalismy na wycieczke do Pragi, było cudownie mmmmmmm

[ Dodano: 2007-11-08, 22:05 ]
Justynko świetna ta mata :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-08, 22:06 ]
Justynko świetna ta mata :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

08 lis 2007, 23:24

eSKa, o rany... tez fajnie... kurde macie pomysłowych facetów !!

Która jeszcze się pochwali oświadczynami...?

[ Dodano: 2007-11-08, 22:28 ]
Idę spać DOBRANOC!! Będę Śnić i marzyć tej nocy :)

eSKa
4000 - letni staruszek

09 lis 2007, 00:13

Ja też zmykam spać
Dzis stwierdzam ze moj synus to chyba nie potrafi inaczej zasnąć jak przy cycu, to nic że wydoi butle bo i tak potem domaga się piersi :ico_szoking: pociągnie trzy razy i spi. Trzeba cos z tym zrobic :ico_noniewiem: Mąż sie smieje ze w sexshopie kupi mu sztuczne cycki :-D Kurcze bo na prawde rzadko się zdarza żeby zasnął sam :ico_olaboga: Smoka nie chce a mam dwa i ani jeden mu nie pasuje, poszukam w sklepach jeszcze innego no bo co, może akurat sie uda :-) A jak wasze dzieciaczki zasypiają??

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lis 2007, 10:13

Dzień dobry!!

eSKa, Wyprubój smoczek firmy Avent z tym ze nie ten najmniejszy tylko ten drugi rozmiar, ja mam 4 inne i nie pasują a ten Avent super.

Ja już Mała noszę w nosidełki bo grymasi a w końcu musze coś posprzątać, hehe troche pochodziłam i juz zasypia, kochana. Myślałam że moze coś mi się przyśni miłego w nocy a tu nic czarno!! Kurcze muszę się faktycznie wziąśc za to sprzątanie a tak mi się nie chce!!

[ Dodano: 2007-11-09, 09:16 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jutro odwiedzą mnie moi rodzice nawet nie wiecie jak się cieszę!! Muszę biec do sklepu po jakieś ciasteczka, maiłam robić bułeczki drożdżowe z serem ale przy małeś to raczej moze być kłopot jak np. zacznie płakać w trakcie wyrabiania ciasta hehe.

eSKa
4000 - letni staruszek

09 lis 2007, 11:16

Ja druga :ico_brawa_01:
Justyna_Bochnia pisze:Wyprubój smoczek firmy Avent z tym ze nie ten najmniejszy tylko ten drugi rozmiar

Mam smoczek z awentu ale nie wiem jaki to rozmiar chyba ten najmniejszy skoro babka nam go dala dla noworodka. Musze zobaczyć kształty smoczków w jakims samoobsługowym, mówisz awent drugi rozmiar hmmm sprawdzimy :-)

U nas nocka super, wczoraj bylismy u kuzynki i wrócilismy o 21.00 potem kąpanie i jedzonko i Olek szedł spać ok 22.30 ale spał do 5.00, jedzonko i potem do 9.00 :ico_brawa_01: Mama wyspana a synek wstał taki uśmiechnięty że do schrupania :-D Teraz ja jem śniadanie a on patrzy na karuzele jak mu sie kręci nad głową.

[ Dodano: 2007-11-09, 10:22 ]
Justynko a rodzice jak daleko od ciebie mieszkają?? Jak twoj M jest w Austrii to ty samiutka siedzisz czy masz kogos w poblizu??

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2007, 11:54

Justyna_Bochnia, super ta mata! Ja czekam do chrzcin i jak Zuzia nie dostanie maty to jej taką kupię.

Poczytałam wczoraj o oświadczynach i miałam Wam napisać, ale przeszłam na inną stronę i potem tt nie chciał mi się otworzyć :ico_zly:
Mój M. oświadczył się .... 1 listopada 2003! Wracaliśmy wieczorem z cmentarza i zapytal,czy zostanę jego żoną na moście. A wiecie, moja rodzinna miejscowość to wioska i żeby zobaczyć pierścionek, który już miałam na palcu musieliśmy dojść do najbliższych domów, gdzie było jaśniej :-D Ale pierścioneczek śliczny, z białego złota, taki delikatny.

Fajnie się czyta Wasze historie. Tak się można rozmarzyć....

[ Dodano: 2007-11-09, 10:55 ]
Ale wyszło- jakbym miała być mostową żoną :-D Ale rozumiecie o co chodzi.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 lis 2007, 12:50

czesc dziewczyny
Fajnie poczytac o waszych oświadczynach, moje nie byly az tak romantyczne. Ale i tak wspominam je mile. Zdecydowalismy o slubie razem, ale były oswiadczyny u moich rodziców.
za to pokaze wam moje zdjecia slubne http://ewasiek.fotosik.pl/albumy/306718.html
To był jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu a na nastepny dzien jakby mi ktos zabral cały swiat - poronilam moje malenstwo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Dominisia

09 lis 2007, 13:10

ewasiek pisze:To był jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu a na nastepny dzien jakby mi ktos zabral cały swiat - poronilam moje malenstwo

Bidactwo :ico_pocieszyciel:
Ale musze Ci powiedziec ze przepieknie wygladalas, sukienka przecudna!!! Bardzo sie mi podoba!

eSKa a jakie masz smoczki sylikonowe czy z latexu?? (ze tez wszystkie te nazwy musza sie mi kojarzyc :-D ), bo ja mam sylikonowe (smoczki oczywiscie :-D ), bo te z latexu za bardzo nam nie podeszly... Wyprobuj rozne i moze w koncu traficie.

Justyna pisalam Ci juz ze masz super mate?? Ja tez chyba kupie za niedlugo...

My po szczepieniu, Jasiu tylko zapiszczal, normalnie w szoku bylam :ico_szoking: Doktor go badal i wszystko jest w porzadku, powiedzial ze Jasiek jest bardzo silny. Strasznie sie ciesze :ico_brawa_01: No i moja najmniejsza Kluseczka wazy 5890, ma 59 cm i obwod glowki 40. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”