Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

09 lis 2007, 13:26

hej dziewczyny
Moja mała wczoraj była taka marudna,cały czas płakała i musiałam ją nosić na rękach,i sama wieczorem już się popłakałam.
Mój mąż dostał kazanie i dzisiaj w nocy on spał z Majeczką karmił ją i przewijał,a ja w sypialni obok przespałam całą noc :ico_haha_01: :ico_haha_01:
aż dzisiaj lepszy humor.Teraz idę do fryzjera zrobić sobie balejage,a że to salon w którym pracowałam to dzieczyny zojmą się malutką .
Mam nadzieję,że przyjmicie mnie do swojego grona ,u mnie na pozdzierniku dziewczyny nic nie piszą i jest nudno a u was widzę dziewczyny się zgrały super :ico_brawa_01:
Ja sama urodziłam się wewrześniu więc może mnie przymiecie :-D

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 lis 2007, 13:32

ewasiek, :588: jej śliczna z Was para!! Piękna suknia!!

eSKa, Rodzice mieszkają na śląsku, niedaleko Tychów i Oświęcimia to jakies 150km. Ja mieszkam u M od zaszłego września rodzice byli tu tylko 1 raz w Listopadzie zeszłego roku ale ja byłam z nimi pokłócona więc tak wyszło, a teraz to w sumie my z M ciągle jeżdziliśmy do nich. Ja tu mieszkam z tatą M jak go nie ma, tyle że jego tata też teraz wyjechał no i jestem samiuteńka.

Co do maty to cieszę się że Wam się podoba, zobaczymy czy Marceli się spodoba, leży teraz przy cycu bo wróciłyśmy z zaku[ów i ja troche posprzątałam a Ona dosypiała na balkonie, strasznie dziś przyjemnie na polku więc potem wybieram się do żony brata M bo też sama zdwójką dzieci 2.5 roczna córką i 4 miesięcznym synkiem, to akurat trochę sobie poplotkujemy a potem musze jeszcze sałatke zrobiźć

[ Dodano: 2007-11-09, 12:33 ]
Kocura Mostowa Pani powiadasz...? Kurcze ale super bo teZ oSwiadczył się tak z nie nacka!!

[ Dodano: 2007-11-09, 12:35 ]
dagmara1709, no widzisz czasem trzeba ostro. ja nie mam nic przeciw temu żebyś została u Nas :] :-D Tylko wiesz wpisowe :] kawa i ciacho :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2007, 13:40

eSKa pisze:Mąż sie smieje ze w sexshopie kupi mu sztuczne cycki :-D

a my sie smiejemy ze nasz woli silikony, bo bez tej nakladki nie chce mojego cyca :-D

Kocura Bura pisze:Mój M. oświadczył się .... 1 listopada 2003!

no prosze jak oryginalnie :ico_oczko: przynajmniej byla niespodzianka, bo napewno sie nie spodziewałas ze to bedzie akurat wtedy :-D

ewasiek, super fotki ślubne, mnie tez sie podoba twoja suknia :ico_brawa_01: a co ten twoj m taki powazny na tych fotkach??? hihi bał sie stracic wolnosci chyba :ico_oczko:

ewasiek pisze:na nastepny dzien jakby mi ktos zabral cały swiat - poronilam moje malenstwo :ico_placzek:

ojej, los normalnie potrafi ciezko doswiadczyc:(

Dominisia pisze:My po szczepieniu, Jasiu tylko zapiszczal, normalnie w szoku bylam :ico_szoking: Doktor go badal i wszystko jest w porzadku, powiedzial ze Jasiek jest bardzo silny. Strasznie sie ciesze :ico_brawa_01: No i moja najmniejsza Kluseczka wazy 5890, ma 59 cm i obwod glowki 40. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

brawa dla Jasia za wage i odwage..hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja dzisiaj musiałam jechac do k-c do banku
szymon został z m, pozałatwiałam sprawy w banku i szybko do domku

mój szymon ma baardzo suchą skore i nie wiem dlaczego bo codziennie po kapieli go oliwkuje, a on normalnie ma tak sucha skore ze az ma takie punkty na ciałku przesuszone ze mu sie to łuszczy :ico_olaboga:
kupiłam dzis w aptece emolium, zeby tylko pomoglo :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

09 lis 2007, 13:42

dagmara1709, u nas towarzystwo też się troche wykruszyło :ico_placzek: a wiadomo im wiecej tym lepiej, wiec zaglądaj do nas tak często jak możesz :-D bedzie wiecej do czytania :ico_brawa_01:

Ewasiek super zdjęcia i naprawdę ładną miałaś sukienke, no i przykro mi z powodu twojego pierwszego maleństwa :ico_placzek: teraz masz Michałka i to jest najważniejsze :ico_brawa_01:

zaraz napisze reszte bo teraz Olo wzywa :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-09, 13:01 ]

Dominisia napisał/a:
My po szczepieniu, Jasiu tylko zapiszczal
nic tylko duże :ico_brawa_01: Olek jak "zapiszczał" to cała przychodnia słyszała :-D

eve81 pisze:mój szymon ma baardzo suchą skore

Hmm Olkowi zrobiły sie suche policzki i takie krostki mu tam wyskoczyły :ico_olaboga: tez smaruje oliwką i zastanawiam sie zeby do buzi kupic inny kremik

Justynko to faktycznie samiuteńka tam teraz siedzisz, dobrze że masz przynajmniej do kogo na klachy chodzić :-D

Justyna_Bochnia pisze:strasznie dziś przyjemnie na polku

O jeju to zazdroszcze u nas w miare ciepło bo 8stopni ale ulewa na maxa :ico_placzek: i gdzie tu z dzieckiem na spacerek :ico_olaboga:

Fajnie sie czytało te oświadczynowe historyjki prosze kontynuować, kto sie jeszcze nie chwalił ??

Awatar użytkownika
eve81

09 lis 2007, 14:05

dagmara1709, jasne że Cie przyjmiemy, ja Cie pamietam z innego wątku :-) o ile sie nie myle to rodziłas w Dąbrowie Górniczej????

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 lis 2007, 14:44

Dagmara witaj Kochana!! Super ze bedziesz z nami :ico_brawa_01: Tylko wiesz ja ostrzegam, jest tu np. taka jedna wariatka Dominisia ktorej wiecznie nic nie pasuje i ciagle zrzedzi :-D

Wogole to Wam sie musi fatalnie czytac moje posty bez polskich znakow... No ale niestety mam komputer na norweskim oprogramowaniu i jak raz probowalam zrobic cos zeby miec polskie znaczki to sie mi wszystko na klawiaturze pomieszalo. Zaraz zabieram sie za porzadki, po tej szczepionce to Jasiek spi i spi...

Eve dopiszesz Dagmare na pierwsza stronke??

Awatar użytkownika
eve81

09 lis 2007, 15:06

Dominisia, już sie robi :ico_oczko:

no to dagmara jesteś oficjalnie juz z nami :ico_brawa_01: prosimy pisac duuuzo postow co by kolezanki mialy co czytac :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-11-09, 14:11 ]
dagmara1709, jakbyś mogła podać dane: wiek, miasto, województwo to uzupełnie na liście na pierwszej stronie :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

09 lis 2007, 15:14

Dominisia pisze:Wogole to Wam sie musi fatalnie czytac moje posty bez polskich znakow.
No chyba żartujesz, gdybyś tego nie napisala to nawet bym nie zauwazyła :-D Ja tez nie zawsze pisze polskimi znakami :ico_oczko: A poza tym nie ważne jak napisane, ważne że duuuuuuuuuzo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

09 lis 2007, 15:28

Dzieki za slowa pociechy. teraz zyje tym zeby zajmowac sie michałkiem.

A i dzieki ze wam sie podobała moja kiecka slubna ;) jeszcze wisi nie uprana :)

A moj m byl tak ciezko przerazony i w szoku, ze dopiero po jakims czasie doszedł do siebie. Gdybysciewidzialy jego mine jak skladal przysiege, jak teraz ogladam zdjecia w albumie (nie mam ich cyfrowych) to mam ubaw :) A wasi mężowe jak to przeżyli???

Dagmara zapraszamy do nas, tylko duuuuzo pisz :)

Dominisia mój popierwszej szczepionce byl strasznie marudny i mial goraczke, to dobrze ze twoj Jasio spi, pozniej zrob mu oklad z sody.

[ Dodano: 2007-11-09, 14:30 ]
a moj misio tez spi, zjadl i utulalam go do snu. wiec mialam czas zeby do was skrobnoc pare slow.

[ Dodano: 2007-11-09, 14:35 ]
juz sie obudzil

Awatar użytkownika
Dominisia

09 lis 2007, 15:42

Dam Wam kilka fotek
Eve to tabliczka rejestracyjna wozka
Obrazek
Teraz Jasiek z moim mezulcem uparciuchem
Obrazek