witanie
u nas nocka podobnie jak u
urmajo raz mniej raz wiecej pobudek ,ae jeszcze dzis to było znosnie tylko o 24 sie obudziła bo atak kaszlu ja złapał potem jakby spała ,ale nad ranemo 4 to masakra co chwile az musiałam ja do siebie brac bo przez ten mój krzyz to niewyda takie ciągłe wstawanie
nooo my coś tam mamy tych włosków dosyc najwiecej szczecinka na czóbku głowy bardziej w tył ,ale zawiązac to niewiem czy to sie da na frotke
,jutro kupimy froteczki bo niemamy jeszcze bynajmiej ja se kucyków nie robiłam
no i jakieś ładne spineczke do grzyweczki bo spinka bardziej chyba sie nada niz frocia jak narazie
nana ale macie fajnie
,ze sie z domu wypuszczacie bo ja narazie nie moge ,a lubimy tez takie wypady w gosci no ale cóz sama nie lubie łazic
moja dzidzia właśnie zasneła ,a w kuchni pyrka sobie mięsko na zupke brokułową dla
Ami
u nas tez dziś slonko od rana ,ale niewiem czy wyjde bo zimnota straszna do tego wiaterek wieje może jedynie sie do mamy przejde po objadku bo co samemu robic w domu
mi sie tez podobaja strasznie te podkolanóweczk
i maciejki niestety chciaalm tez takie kupic ,ale nie było tylko krotkie ktore złaża z nogi bleee.... juz to przerabiałam wiec nie warto nooo nic narazie jeden sklep tylko odwiedziłam poszukamy dalej