kochana mna sie wogole nie przejmuj - na pewno jeszcez kiedys dobie pogramy i popiszemy wiecej. jak nam sie dzidzie urodza to pewnie komp przez jakis czas bedzie jednym z niewielu okien "na swiat"Garcia wybacz ze sie nie odzywam - bardzo chce z Toba pograc i mam nadzieje, ze jeszcze nam sie uda.

a co za leki dostalas? ja tez mam wieczorami najgorsze skurcze, tzn z uplywem dnia jest ich coraz wiecej i zawsze tak mialam.Dostalam nowe leki (...) Teraz jest lepiej - w ciagu dnia, ale wieczorami mam skurcze co chwile. W ogole jestem tak slaba ze sie ledwo ruszam.
najwazniejsze, ze mimo Twojego malego brzuszka i wagi dzidzius jednak rosnie - jak na 23 tydz. to chyba mial bardzo dobra wage, prawda? nic sie nie boj, odpoczywaj i postaraj sie byc dobrej mysliPoza tym boli mnie brzuch i czasem nie moge jesc... A tak w ogole ok 20 tygodnia przytylam moze jakies 3,5 kg i tak od tego czasu moja waga stoi. Brzuch to raczej mi maleje niz rosnie...Zaczynam sie bardzo bac, ze jest cos nie tak
Nie moge przytyc, brzuch nie rosnie, zle sie czuje i na dodatek maly jest gotowy do wyjscia... Nie wiem czy dotrwam...
Modle sie chociaz zebym zaczela 7 miesiac bo wtedy ma wieksze szanse na przezycie... Choc nie potrafie sobie tego wyobrazic, bo ostatnio mial zaledwie 600 gram w 23 tygodniu...
Strasznie sie martwie... Nawet nie rozmawiamy z mezem o imionach, nie szukamy ciuszkow ani lozeczka...

mocno trzymamy kciuki - bedzie dobrze - musi byc i nie widze innej opcji!!! i LEŻ chocbys miala lrobic tylko to przez najblizsze 14 tygodni!!!!!!! w perspektywie calego zycia to przeciez tak niewiele