ostatnio długo nie zaglądałam więc spóżnione jedak szczere i z całego serca życzenia dla:
Amelki, Julie, Oliwiera, Roberta,Dominiśia,Kubusia,Mirelki, Kacperka, Tymka, Wojtusia,Milenki, Agatki,Ali,Joasia oraz dzisiejszego solenizanta Patryka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Lulubardzo się cieszę, że o mnie pamiętasz buziaczki :ico_buziaczki_big: . W dniu chrztu Filipka modliłam się oby wszystko poszło super - cieszę się, że tak pięknie przyjął Boga do serduszka. Ale napracowałaś się nad przyjęciem tyle napiekłaś że ho ho

ja a łatwiznę poszłam i w restauracji zrobiłam ( ale ja piekę tylko zakalce
Jak Tam Twój szkrabek się miewa?
mamkasia co Ty dziewczyno ja tam nie zapomniałam o tobie, jak widać ja też przebojowa nie jestem bo Tylko lulu pamiętała jeszcze o mnie. A jak z kamerką kupiłaś? no i napisz jak tam Twoje maleństwa się mają. Czy Aruś zdrowy i jak Ala (co u niej nowego).
KarolaAle Ty biedna jesteś te twoje maleństwa tak często chorują trzymam kciuki aby jak najszybciej Amelka wyzdrowiała.
EvaKojec Dominika podoba mi się bardzo ale mężowi nic nie powiem że też bym taki chciała bo cały czas namawiał mnie na takie a ja przy tradycyjnym obstawałam, teraz niestety żałuję, bo Łukasz często się w szczebelki uderza.
KellyAle Tymek super stoi
Małgosiajak się czujesz kochana? i jak tam Wojutś i kruszynka ile już waży?
Hekkateja na Sylwka może się wybiorę do lokalu ze znajomymi pod warunkiem, że to moje dziecko w końcu zacznie pić z czegoś innego niż cyc

fajnie, że masz wymarzoną sukienkę. Zdjęcie w podpisie Danielka superaśne jakby się z każdym chciał przywitać i cześć dać.
IwonaJa to normalnie za bardzo nigdzie wyjść nie mogę z Łukaszem chyba ,że do rodziców i teściów - w każdym nowym miejscu histeria bo zasnąć nie może
Magdzinkaczy Joasia też jeszcze w nocy je cyca? Bo lukasz to normalnie cały czas wisi a ja mam dość jak diabli cale cycki mam pogryzione i marzę by pospać.
[ Dodano: 2007-11-12, 08:21 ]
MagdzinkaAle Ci zazdroszczę męża, aż się popłakałam normalnie

Ja w sobotę miałam urodziny a mój nawet życzeń mi nie złożył nie mówiąc już o czymś innym dostałam tylko awanturę i podkreślenie jaka beznadziejna jestem.Ale już nie użalam się przepraszam, że przynudzam.
Zdjęcia Joasi jak zwykle piękne

Kombinezonik superaśny szkoda że u nie nie ma takiego sklepu mata też super ale ona cala jest czy z czegoś takiego jak niby puzzle czy układanka?
mamciaZdjęcia z Turcji bomba fajnie, że wyjazd się udal.