Co do stop Jasia no to rzeczywiscie ma wielgachne

no to superteściowa wczoraj wyleciała
Oj nie pomoge Ci bo Jasiu kolek nigdy nie mial. A wlasnie, kiedys cos pisalas ze Majeczka meczy sie przy robieniu kupki... A jakim mleczkiem ja karmisz??Napiszcie mi kochane co podajecie na kolki??
Tylko chodzi o to ze ja mialam jasne, ale zrobily sie mi odrosty i chcialam jakos to zakamuflowac, no bo do Mamy Zuzi jade i chcialam zrobic dobre wrazenie, bo ogladam foty a ona taka nonono, wiec byle jak wygladac nie moge hihihiDominisia, jestem fryzjerką,więc już Ci piszę w czym błąd,aby przejść na bląd musiałabyś najpierw zrobić podkład rozjaśniajacy a dopiero potem farbę ale lepiej sama tego nie rób,ponieważ możesz żle dobrać odcień i wyjdą rude albo zielone
hoho, to trzeba czyms mocniejszym zaprawicwiedzma teściowa wczoraj wyleciała i mam nadzieję,ze dopiero na chrzciny ją zobacze.
Ja mam takie kropelki ktore zawieraja dimetikon (cos jak polskie Infacol) i powinnam dawac przed kazdym karmieniem 10 kropli ale daje troche nie regularnie. plus taki ze mala fajnie baki puszcza. A dlaczego sadzisz ze mala ma kolki? placze codziennie o okreslonej porze czy cos innego?Napiszcie mi kochane co podajecie na kolki??
Ja sama nie wiem, ciagle sie zastanawiam. Moja zuzia chodzi do przedszkola wiec moze dziadostwo do domu jakies przywlec, bo gdyby nie to, to na pewno bym nie szczepila.I jeszcze jedno,czy szczepicie swoje szkraby na pneumokoki??
to nie wiadomo czy gratulować kuzynce czy współczuć,z jednym maluszkiem tyle roboty a tu zaraz kolejne.Ale z drugiej strony wychowają się dwa bąble za jednym razem
A ja przyjazdu mojej juz sie nie moge doczekac
bo do Mamy Zuzi jade i chcialam zrobic dobre wrazenie, bo ogladam foty a ona taka nonono, wiec byle jak wygladac nie moge hihihi
Pamietam, ze karmisz buteleczka, bo juz pisalas, chodzilo mi o rodzaj mleczka :) Ja malemu daje Nan, kolek nie mial ale za to mecza go czasami pierdzioszki, znaczy sie nie moga wyjscniestety butelką ponieważ nie miałam pokarmu
27 listopada, wtorek. Akurat w poniedzialek bede jeszcze w szoku po przyjezdzie z Goteborga to we wtorek se dychne, bo juz psychicznie sie na te gary nastawiam...Dominisia napisał/a:
A ja przyjazdu mojej juz sie nie moge doczekac
A kiedy nastapi ten dzien?
no i byleby Twoj blondzik nie wyszedl tak jasny jak ten moj zarowkowy, wali po oczach jak nie wiemJa sobie tez farbke machne przed twoim przyjazdem, jakis blondzik pewnie
Ja tez daje Nan.Ja malemu daje Nan
sa obowiazkowe poki co w okregu sztokszolmskim a u nas maja byc chyba w przyszlym roku.Mamo Zuzi a w Szwecji te pneumokoki nie sa obowiazkowe?? Bo tutaj to szczepienie jest w programie od zeszlego roku
no kochana wszystko przed tobawe wtorek se dychne, bo juz psychicznie sie na te gary nastawiam...![]()
no i byleby Twoj blondzik nie wyszedl tak jasny jak ten moj zarowkowy,
a ten lata po calym domu i sie rozglada.
to ja sie tez częstuje, bo od dwóch dni nie odmawiam sobie słodyczystawiam poniewaz wiedzma teściowa wczoraj wyleciała
ja jeszcze nic nie podawałam, ale mam w domku vibrucol (czopki) herbatke plantex i to tyle.Napiszcie mi kochane co podajecie na kolki??
ja cały czas sie zastanawiam czy szczepić na pneumokoki i meningokokiI jeszcze jedno,czy szczepicie swoje szkraby na pneumokoki??
kurcze, wywalilam pudelko tak wiec Ci nie powiem, w kazdym razie na opakowaniu byl normalny blondziknie, no ja pojade numerkiem 12-11 wiec bedzie arktycznie a ty jakim numerem farbnelas? wiesz chodzi mi o mr ten co zawsze pisze obok nazwy koloru?
Bomba!!! Najlepsza informacja w dniu dzisiejszym!! Gratki!!Szymuś zdrowy
wielkie dziekiwyglądasz bardzo fajnie
Ja tez sie zastanawiałam i rozmawiałam na ten temat z lekarzem, powiedział tylko tyle że doradzał mi nie bedzie bo to moja decyzja i moja kasa ale on w rodzinie nikogo jeszcze nie szczepił i nie ma zamiaru. Poza tym są to tylko jedne z bakteri które wywołują zapalenie opon mogowych a jest jeszcze kupa innych przeciwko którym sie nie szczepi a które też mogą je wywołać tzn to zapalenie opon . Stwierdził jeszcze że strasznie drażnią go te wszystkie reklamy i wkurza go że tak firmy farmaceutyczne żerują na rodzicach. Po tej rozmowie stwierdzilam że nie będe szczepila małego na żadne "koki"ja cały czas sie zastanawiam czy szczepić na pneumokoki i meningokoki
Szymuś zdrowy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość