u nas tez zimno ,ale slonce swieci i az sie chce na dwor wychodzic bylismy na spacerku,spotkalam sie z kolezanka i bylo super...poszlysmy do collegu i pani nam powiedziala,ze jak mamy tax credit to za kurs zaplacimy o ponad polowe mniej,takze super moze sobie jeszcze cos innego wyszukam za jakis czas hi hi
jutro znow sie umowilysmy,bo ona tez ostatnio doly lapie i po pracy nie ma co robic ,wiec sobie lazimy jak dwie ciotki klotki hi hi T ma popoludniowki,wiec trzeba sobie czas organizowac jak go nie ma
co do samolotow,to ja czytalam,ze w razie czego trzeba probowac i tyle he he ale to bylo w wakacje...a poki co to mamy cyca,wiec damy rade
Karolinadziewczyny maja racje,2 miesiace po porodzie ,wiec nie oczekuj cudow...ja dalej mam chyba 2 kilo na plusie,ale mi nie przeszkadzaja,a nawet dobrze ,ze sa ale ja duzo wiecej...a sport to zdrowie i ja tez jestem za rowerkiem i w ogole za aktywnoscia,bo sie czlowiek lepiej czuje ....a podobno Catherin Zeta Jones dochodzila 4 lata do siebie,wiec po co sie martwic
[ Dodano: 2007-11-12, 19:59 ]
mialo byc ,ze dluzej po porodzie he helucy23 pisze::ico_oczko: ale ja duzo wiecej.