lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2007, 20:58

czesc dziewczynki
u nas tez zimno ,ale slonce swieci i az sie chce na dwor wychodzic :ico_brawa_01: bylismy na spacerku,spotkalam sie z kolezanka i bylo super...poszlysmy do collegu i pani nam powiedziala,ze jak mamy tax credit to za kurs zaplacimy o ponad polowe mniej,takze super :ico_brawa_01: moze sobie jeszcze cos innego wyszukam za jakis czas hi hi
jutro znow sie umowilysmy,bo ona tez ostatnio doly lapie i po pracy nie ma co robic ,wiec sobie lazimy jak dwie ciotki klotki hi hi T ma popoludniowki,wiec trzeba sobie czas organizowac jak go nie ma :ico_oczko:

co do samolotow,to ja czytalam,ze w razie czego trzeba probowac i tyle he he ale to bylo w wakacje...a poki co to mamy cyca,wiec damy rade :-D

Karolinadziewczyny maja racje,2 miesiace po porodzie ,wiec nie oczekuj cudow...ja dalej mam chyba 2 kilo na plusie,ale mi nie przeszkadzaja,a nawet dobrze ,ze sa :ico_oczko: ale ja duzo wiecej...a sport to zdrowie i ja tez jestem za rowerkiem i w ogole za aktywnoscia,bo sie czlowiek lepiej czuje ....a podobno Catherin Zeta Jones dochodzila 4 lata do siebie,wiec po co sie martwic :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-11-12, 19:59 ]
lucy23 pisze::ico_oczko: ale ja duzo wiecej.
mialo byc ,ze dluzej po porodzie he he

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 lis 2007, 21:02

aha dziewczyny zapomniałam Wam pisać ze od trzech tygodni mam straszne bóle kolan :ico_olaboga: budze sie w nocy i nie moge wyprostować nóg i rycze z bólu :ico_olaboga: nie miałam zadnej kontuzji, nigdzie sie nie uderzyłąm, mam tez w ciągu dnia tzw " załamanie kolan:" czyli np stoje sobie i nagle "załamują mi sie kolana" i sie przewracam, tak bez powodu , boli mnie kiedy wchodze i schodze ze schodów, najbardziej sie boje jak mam Franciszka na ręcach, ze sie przewróce :ico_olaboga: dzwoniłam do mojego polskiego lekarza i mówiła mi ze jest to prawdopodobnie od kręgosłupa i ze mam poprosic tutejszego lekarza o zdjęcie RTG, ale dzwoniłam do lekarza, a on mi mówił ze jesli sie dobrze czuje to pewnie są to sprawy przeziębieniowe :ico_olaboga: :ico_placzek: o matko!!!! miejmy nadzieje ze mi przejdzie, a jesli nie to ze wytrzymie do wylotu do Polski bo tu te konowały nic mi nie pomoga :ico_olaboga: :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-11-12, 20:03 ]
Lucy napisz mi coś wiecej o tym collegu, jak długo itp bo mnie to interesuje

lucy23

12 lis 2007, 21:40

martuchafrost pisze:ucy napisz mi coś wiecej o tym collegu, jak długo itp bo mnie to interesuje

ja sobie wybralam na poczatek cos latwego:book-keeping-accounts for begginners, zaczyna sie 10 stycznia ,wiem,ze kilka tygodni,ale nie wiem ile dokladnie,jutro znow ide to spytam i tylko raz w tygodniu od 7 do 9 wieczorem,wiec super mi pasuje ...jak mi sie spodoba i zostaniemyw uk ,to sobie wezme jakis dluzszy ....to jest kurs na part time...napewno macie w belfascie taka szkole,wez sobie informator i przejrzyj co cie interesuje....jest duzo fajnych kursow.mozna sie starac o dofinansowanie...moj akurat kosztuje 69f to bez sensu,a i tak sie okazalo,ze bede placic 32 za caly kurs ha ha ale jak bede chciala jakis drozszy na przyszlosc to napewno zloze o dofinansowanie,bo mozna :-D

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 lis 2007, 22:10

Hejka kochane
Ja dzuis jakos nie zagladalam bo do poludnia bylam w przychodni zaniesc Natiego siki :566: bo ciagle sprawdzaja :ico_olaboga: (no ale dobrze) ogolnie na paskowym wyszlo niewyraznie co do infekcji i mam isc w srode po wynik, po szczegolowym badaniu :ico_noniewiem: ale mam nadzieje ze wszystko ok. Po poludniu sie zdrzemnelam z Natim :ico_oczko:
martuchafrost pisze:ale dzwoniłam do lekarza, a on mi mówił ze jesli sie dobrze czuje to pewnie są to sprawy przeziębieniowe

martuchafrost, to jeszcze nie zmienilas przychodni :511: :665: :640: :665: :640:
Moje dzieci sie wlasnie wsciekaja na calego :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-11-12, 21:12 ]
lucy23, fajnie z tym kursem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: rozwijasz sie i super :ico_brawa_01: ja niestetrty nie mam motywacjii :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-11-12, 21:13 ]
O Marta przepraszam ze nie odebralam :ico_wstydzioch: ale po prostu spalam :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

12 lis 2007, 22:25

cześć dziewczynki

Antkowi wreszcie wyszła trójka i jest spokojniejszy i co najwazniejsze zaczął ładnie jeść...ufff :-D

Co do samolotów i picia dla dzieci, to jak ostatnio leciałam to picie dla dziecka mogłam mieć, nic nie próbowałam, ni nie zopstawiałam....nie mołam mieć tylko swojego picia, ale jak juz weszłam do poczekalni, to w sklepie sobie kupiłam i na pokład weszłam z tym czym chciałam :ico_oczko:
Leciałam easy jet'em :ico_oczko:

Gosia akt urodzenia Antosia jest w języku angielskim, bo On się urodził w Anglii.

Lucy świetnie że się wzięłas za kurs, ja też mam to w planie, tylko ja marzę o czymś zwiąnym z psychologią , zobaczymy musze poszukać.

martuchafrost pisze:aha dziewczyny zapomniałam Wam pisać ze od trzech tygodni mam straszne bóle kolan :ico_olaboga: budze sie w nocy i nie moge wyprostować nóg i rycze z bólu :ico_olaboga:

Marta , miałam tak po porodzie, poszłam do lekarza i dał mi skierowanie na masaże do szpitala.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

12 lis 2007, 22:32

Emilka_M pisze:martuchafrost, to jeszcze nie zmienilas przychodni

to mi powiedział lekarz z nowej przychodni :ico_szoking:
Maggie pisze:Marta , miałam tak po porodzie, poszłam do lekarza i dał mi skierowanie na masaże do szpitala.

pomogły cos te masaże?????????? a co Ci mówili ze to bylo?????
Lucy dzieki, musze sie zorientować

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2007, 22:37

Marta ja tez mialam duze bole kolan, chyba ze dwa tygodnie temu mi sie skonczyly. Gin mi powiedzial, ze normalka, bo wracam do siebie i jakbym tak z 8-9 m-cy po porodzie dalej to miala to wtedy rentgen i rozne badania.
Emilka_M pisze: ja niestetrty nie mam motywacjii

a to specjalna motywacje trzeba miec, zeby do szkoly isc????? :ico_szoking: :ico_szoking:
lucy23, no i super ze do szkoly poszlas, moze ci doly miną jak nie bedziesz miala za wile wolnego czasu :ico_oczko:
Uciekam bo film bedziemy ogladac. Do juterka :ico_oczko:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

12 lis 2007, 22:39

martuchafrost pisze:
Maggie pisze:Marta , miałam tak po porodzie, poszłam do lekarza i dał mi skierowanie na masaże do szpitala.

pomogły cos te masaże?????????? a co Ci mówili ze to bylo?????

powiedzieli mi że są to takie bóle kości, i stawów, często się to zdarza kobietom po porodzie, niektórych bolą stopy, innych kolana, jeszcze innych plecy, ja miałam bóle pleców i kolan, ale masaże były boskie.
teraz za to bolą mnie stopy ale to juz nie są bóle po porodzie, to od nerwów... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-12, 21:42 ]
a to specjalna motywacje trzeba miec, zeby do szkoly isc????? :ico_szoking: :ico_szoking:

ja uważam że jest potrzebna...szczególnie przy dwójce dzieci :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 lis 2007, 22:46

Jasnie pani no motywacje trzeba miec bo u mnie problem jest taki ze nie mam z kim dzieci zostawic :ico_olaboga: no i potrzebna mi najpierw szkola jezykowa :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: :ico_wstydzioch: probowalam jednej ale sie zalamalam po niej bo poziom byl dla mnie zbyt wysoki :ico_wstydzioch: :ico_placzek: :ico_wstydzioch: a godziny wtedy mi odpowiadaly a tak to naprawde mi ciezko "wyruszyc"

[ Dodano: 2007-11-12, 21:48 ]
Kurde dziewczyny znow "umieram" :ico_chory: brzuch chce mi rozsadzic :ico_placzek: z tym ze nie mam wymiotow ani biegunki :ico_olaboga: a jeszcze Karol spi bo on tez jakis niewyrazny i ktos musi zerkac na dzieci :ico_placzek: ja sie chyba wykoncze :ico_placzek:

lucy23

12 lis 2007, 22:52

Emilka mi tez motywacja jest potrzebna he he no i kumpela mnie zmotywowala,ze na poczatek to cos latwego i krotkiego,zeby sie zorientowac ,bo tak to mam zainteresowania jak Maggie czyli psychologia ,no i psychiatria,ale to juz wyzsza polka hi hi byl kurs na psychologie we wrzesniu sie rozpoczal ale chyba 1000f kosztowal,moze za rok,jak bedziemy w uk ...wiadomo wolalabym studia,ale mnie nie przyjeli ,bylo ponad tysiac chetnych na 75 miejsc ...no i studia drozsze,ale zobaczymy jak bedzie...co do dolow ,to jutro ide do lekarza ,bo depresja to choroba i sie ja lekami leczy i ja wierze,ze jak sie wylecze ,to wszystko sie ulozy i bedzie pieknie :-D

Wróć do „Pozostałe”