diemi ja trzymam kciuki,będzie dobrze
i zdrówka dla chorujących ...a te pleśniawki to dziadostwo,ponoć zwykłą cytryna pomaga ale nie testowałam bo moje pleśniawek nie miały
więc na 100 % to nic nie powiem.
A u mnie tak...
Dowodu Gabi jeszcze nie ma więc perspektywa wylotu w tą sobotę jest coraz mniej realna
Byłam wczoraj z Zuzią rano u dentysty,nic jej nie zrobił kazał smarować fluorem i przyjść w piątek
powiedział,że trzeba zatruć i czekać a ja nie mogę
Ale wiem,że jak się idzie prywatnie to bez trucia plombują więc może w środę przyjedzie mój tatuś to zawiezie mnie z Zuzią do prywatnej dentystki.
Przed południem byłyśmy z Zuzią u laryngologa,migdały są w miarę a co do węzidełka to musi być w szpitalu i pod narkozą ze względu na Epi
I musi być całkiem zdrowa,więc teraz nic nie zrobimy,będę musiała przylecieć któregoś dnia do polski bo tam to nie wiem czy ktoś to mi zrobi.
No i ta laryngolog zaleciła bańki ale jak się dowiedziała o epi to zwątpiła i powiedziała,ze lepiej nie więc jak wróciłam to zadzwoniłam do naszej neurolog,która powiedziała,że nie ma żadnych przeciwwskazań.
Więc na 15 poszłyśmy do 3 już lekarza tego dnia,do pediatry,zaleciłą te bańki i dała skierowanie na badanie kału na pasożyty ale niestety Zuzia nie miała ochoty na robienie kupki i zaczniemy od jutra
Poprosiłam wczoraj pielęgniarki środowiskowe o postawienie baniek to jedna nie miała czasu a druga powiedziała że nie umi
że stawiała tylko swoim dzieciom a innym nie i się boi
Ta co nie miała czasu przyjść do mnie nie mogła ale bańki mi pożyczyła
powiedziała,że nie mam co się bać,wytłumaczyła co i jak i sama postawiłam Zuzi bańki
Więc jestem bogatsza o nowe doświadczenie medyczne
może zastąpię tą pielegniarkę co nie umie
po co się uczyła i pracuje w tym zawodzie franca,nawet zastrzyków nie chce dzieciom robić bo jej żal
odmówiła mojej koleżance
Skoro jesteśmy po bańkach to Zuzia musi bite 2 dni leżeć w łóżku i nie wynurzać nosa.To nie będzie łatwe ale muszę tego dopilnować.
Gabi dale kaszle ale lekarka nadal utrzymuje,że jest ok
No to się wygadałam