[size=200]
witaski[/size]
wczoraj nie mogłam wieczorem sie tu dostac wogóle strony nie ładowało i jak ma tu byc dobrze?
tyle robią i dalej nonono z serwerem
a u nas nocka nienajgorsza ,ale pobudki były 3:-D
karolka amelke na odwrót bardzo ineteresuje co sie dzieje za oknem , śnieg zrobił duze wrazenie na niej
padający poważna była hihihi , ale potem sie uśmiechała no i wiadomo zaglada na dół co sie dzieje jak ludzie przechodzą i patrzyy na auta jezdzące
Aga Emi załapała już niekapka ? czy tez gryzie i dmucha jak moja na początku? tylko
Amelka umie pic z niego ,ale za bardzo to nie chce i woli butelke....
ale dla tych dzieciaszków co nie umią jeszcze pic z niekapków to najlepiej nauczyc dzidzi jak śpi w nocy przez sen dawac piciu wtedy dziecko śpi i wyzwala sie ten oddruch ssania wtedy obojętnie co ma to ssa , moja tak sie nauczyła bo inaczej to tez by była nonono blada
ooo
a moja dziecina miała sie bawic ,a ona zasneła
,a godzine temu dopiero wstała myślałam ze nie tak szybko zaśnie mi ,zatem mam chwile na sniadanko
gosia ale jak ci da
karolka malibu to kopsniesz kapeczke cioteczce czooooo? bo przeciez tobie nie wolno duzo pic bo karmisz
hihihi i znowu ma ktoś przechlapane
ciekawee co sie dzieje z
_DOMI_ i ciekawe co z
Krzysiem ?? nie odwiedzajanas ostatno ....
czyzby znowu jakieś problemy ?
[ Dodano: 2007-11-13, 09:31 ]ojjj ............. dobrze ,ze skopiowałam poprzedni post bo mi nie wlazł przez to wstrętne TT
CZITAJ CIOTECZKA
[ Dodano: 2007-11-13, 09:36 ]jaki numerek ? o co chodzi??????? czyzbym czegos niedoczytała??