Maggie ... Kourosh od samego poczatku nie bal sie wody ( bylismy na basenie, gdy mial juz ok 2 miesiecy) ... pod prysznicem jest jak ryba w wodzie ..wanny sie boi i za zadne skarby nie wejdzie ... wlosy myje jemu , splukuje bezposrednio pod strumieniem wody ... on zamyka oczka i nic ... znosi to dzielnie ...uwielbia prysznicowanie ... nawet na basenie D zanurza sie z nim na kilka sek ja to czasami jak zaczne sie chwalic swoim synem te z reka na sercu,az mi sie glupio robi , ale nie przestaje jak widac ...trzymam kciuki za AntosiaMaggie pisze:diem a ja Kourosh znosi mycie włosków....bo Ty to masz dopiero duzo robotki z ich umyciem, mój Antoś już zaczyna narzekać na mycie główki...
no ladnie ... Kourosh ostatnio tez olubil ''nie'' ... kupilam jemu kalosze,a on w krzyk NIE NIE NIE ... nie chcial nawet ich widziec ... dopiero po tyg. zaczal sie nimi bawic ... i czasami zaczyna sie buntowac , ze nie zalozy bluzki lub nie chce pieluszki i takie tam ... taki wiekMama_Kingi pisze:I chyba wchodzi w okres "ne". Wszystko jest na nie. Jedzenie, ubieranie, przewijanie, zabawa, składanie zabawek !!!
Mama_Kingi pisze:I za mój 250 pościk
i o to chodzi !Maggie pisze:teraz Antol ma kontakt z innymi dziećmi a ja zawieram nowe znajomości, a przy okazji ćwicze angielski
dzieki co do testu ... kusi mnie,ale sie wstrzymam ... zaczekam do czwartku ... 11 funtow ( cena najtanszego testu) na drzewie nie rosnieMama_Kingi pisze:. A może zrób sobie jeszcze raz teścik?Trzymaj się Kochana.
diem pisze:wlosy myje jemu , splukuje bezposrednio pod strumieniem wody ... on zamyka oczka i nic
Aginka pisze:Ale "coś" jest nie tak - Malwinka 3 razy wymiotowała i w ciągu godziny czuje juz 3 kupicę ....
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości